Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/ÚJ PÁLYA, ÚJ ARCULAT, ÚJ CSAPATNÉV

ÚJ PÁLYA, ÚJ ARCULAT, ÚJ CSAPATNÉV

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

 

A kazincbarcikai labdarúgó klubnál elindult változások az idén igazán látványosra sikerülnek. A megújulási folyamat részeként a tervek szerint a következő szezonban a hazai pályájuk már Kazincbarcikán lesz, korszerű körülmények között tudják kiszolgálni a szurkolókat.

– Nyártól a csapataink elhelyezési körülményei jelentősen javulnak, a teljesítmény-méréshez, rehabilitációhoz, szakmai munkához új digitális alapon működő eszközöket, szoftvereket használunk és tervezünk még beszerezni. A felnőtt csapatnál az új edzői stáb érkezésével fiatalos lendülettel indult el a szakmai munka, míg az utánpótlás képzésben is vannak változások, rendezett körülmények között egy megújuló képzési rendszerben dolgoznak a fiatalok – mondta Wächter Balázs, a társaság ügyvezetője.
A megújulást, az innovációra való törekvést a klub meghatározó támogatója az önkormányzat is felismerte, így felmerült az igény, hogy a mezszponzoráción túl a város modern arculati elemei intenzívebben is megjelenjenek a csapat életében. Ezért a jövőben a labdarúgó csapataink Kolorcity Kazincbarcika SC néven indulnak minden bajnokságban, így ezáltal az országban is egyre ismertebbé válhat Kazincbarcika fiatalos arculata.

– Ha már változás, akkor elindítottuk a klub arculati elemeinek megújítását. Ennek meghatározó eleme egy korszerűbb, a városmárkára is utaló logó kialakítása. Bízunk benne, hogy a jövőben ezek a változások az eredményességben is megjelennek, amely ráirányítja a figyelmet a helyi labdarúgásra, és akár nézőként, vagy utánpótlás játékosként, de egyre többen tartoznak majd klubunkhoz – mondta el az ügyvezető.

További híreink

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Megcsinálta a csapat; megnyerték a rangadót és átvették a vezetést Asszony Béla srácai!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:53

A múlt vasárnapi kőkemény rangadó után Debrecenbe utazik az U14.

U13: Ma délután hazai pályán játszik csapatunk

Dátum: 2024. ápr 27. 11:27

Érdekes és izgalmas mérkőzésekkel a hátunk mögött lépünk pályára a Sárospatak ellen.

U15: megjött az áttörés!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:00

Nagyarányú győzelem idegenben, ma pedig hazai környezetben gyűjtögethetjük tovább a pontokat.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk