Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Első hazai pályán rendezett meccsünk egy Óvári Zsolt által értékesített büntető után 0:1-es pécsi sikerrel ért véget.


A MÉRKŐZÉS ÖSSZEGZÉSE

2017. májusa után újra hazai pályán, azaz Kazincbarcikán játszhattunk bajnoki mérkőzést. A hazai szektorok hivatalos nézőszáma 777, a vendégé pedig 145 fő volt, így teltház előtt kezdődött meg a Merkantil Bank Liga negyedik fordulójának zárómeccse: a Kolorcity Kazincbarcika SC - PMFC. A mérkőzés nem úgy alakult, ahogy azt terveztük az egyébként is szervezett pécsiek szinte hiba nélkül készültek fel csapatunkból, így támadásainkat hamar elfojtották, játékuk pedig hatékony volt térfelünkön. A Pécs jobban kezdte a találkozót és a vezetést is megszerezte az első félidőben: a kapunk felé tartó játékost nem tudtuk megállítani a tizenhatoson kívül, így Horváthnak kellett mentenie, ezt azonban csak egy szabálytalanság árán tudta megtenni, aminek végül büntető lett a következménye. A PMFC csapatából Óvári Zsolt értékesítette a tizenegyest, amivel már ekkor beállította  a végeredményt. A második félidő eseménytelenebbül telt, mint az első játékrész, komolyabb helyzetünk nem adódott, de Horváth László védéseinek köszönhetően vendégeink sem tudták növelni góljaik számát. A mérkőzés második negyvenöt percét leginkább a játékvezető által kiosztott sárga lapok színesítették. Az első félidőben megítélt öt figyelmeztetés mellé (Futó Zsombor 24', Sági Milán 26', Horváth László 35'. Heil Valter 37', Majzik Adrián 41') a másodikban még hatot mutatott fel. Sárga lapot kapott: Oltean 49', Krausz 65', Fótyik 74', Tóth László 85', Helesfay Donát 89' és Geiger Norbert 90'. A 0:1-es eredménnyel végetért mérkőzést Vitelki Zoltán igen szűkszavúan tudta csak értékelni, Vas László azonban kicsit bővebben fejtette ki véleményét a meccsről. KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - PÉCSI MFC 0:1

VITELKI ZOLTÁN

"Túl sok dolgot nem tudok mondani, gratulálok az ellenfélnek teljesen megérdemelten nyertek. Sok olyan furcsa dolgot láttam a pályán, amire edzőként nem nagyon tudok felkészülni hétközben, emiatt borzasztó szomorú vagyok. Másrészt természetesen a szurkolók miatt és a hangulat miatt is nagyon fontos lett volna, hogy ezt a mérkőzést hazai pályán meg tudjuk nyerni.....Nagy tanulság volt nekem ez a mérkőzés."
 

VAS LÁSZLÓ

"Mindenféle tekintetben boldog vagyok, mert amit a srácok ma teljesítettek az egy nagy dolog volt. Annak ellenére, hogy a mérkőzés kezdete előtt megsérült Bartha Laci ezért át kellett kicsit szervezni a dolgokat és az első félidőben még egy sérülés áthúzta a számításainkat, nem adódott ezekből probléma, hiszen akik a helyükre beszálltak ugyanolyan teljesítményt tudtak nyújtani. Nagyon fontos ez számomra, hiszen ezek a fiúk napról-napra teszik a dolgukat és az edzéseken mindent meg tesznek azért, hogy játszhassanak, akik beszálltak nagyon jól teljesítettek. Biztos vagyok abban, ha egy kicsit higgadtabbak és nyugodtabbak leszünk ezeket a mérkőzéseket előbb is le tudjuk majd zárni. Annak ellenére mondom mindezt, hogy a Kazincbarcika egy masszív, jól szervezett és agresszíven játszó futballcsapat, aki biztos vagyok, hogy ki fog jönni ebből a hullámvölgyből. Sok sikert kívánok nekik, szerezzenek sok gólt és sok örömöt ebben az új létesítményben a szurkolóknak."

További híreink

Hetedszer játszunk a Haladással

Dátum: 2024. máj 04. 16:00

Ősszel döntetlen lett az eredmény, holnap este vajon ki fog örülni jobban?

Asszony Béla: Igazi csapat voltunk ma is!

Dátum: 2024. máj 04. 15:00

Listavezetőként érkezett és úgy is távozott az U14!

U17: egy pont két fordulóból

Dátum: 2024. máj 03. 17:32

Egy döntetlen és egy vereség az elmúlt két meccs nem túl fényes mérlege.

„Idegen” után itthon is egy négyest gurított U15-ös csapatunk

Dátum: 2024. máj 03. 17:00

Szombaton Ongára utazik Balogh József együttese.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk