Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/LIPCSEI PÉTER ÉS VITELKI ZOLTÁN ÉRTÉKELÉSE

LIPCSEI PÉTER ÉS VITELKI ZOLTÁN ÉRTÉKELÉSE

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Soroksáron szereztük meg idei első győzelmünket, így Szűcs Kornél és Kovác Alan találatainak köszönhetően öt helyet léptünk előre a tabellán.


A MÉRKŐZÉS ÖSSZEGZÉSE

A tegnapi mérkőzést megelőzően a Soroksár elleni mérlegünk nem volt túl pozitív, hiszen eddig két győzlemet, egy döntetlent és három vereséget könyvelhettünk el ellenük, azonban ezt most sikerült egyenesbe hoznunk. Az ötödik fordulóbeli mérkőzésen idén először lépett pályára Mikló Roland és Toma György is visszatért ajkai sérülése után. A találkozó első perceiben a hazaiak támadásait kellett rendre hárítanunk, majd a meccs ritmusát felvéve előttünk is egyre több helyzet adódott, Bereczki és Oldal is próbálkoztak. Vezetőtalálatunkat Szűcs Kornél szerezte: Bereczki szöglete után Krausz bal oldalról fejelte a labdát a sarokrúgást elvégző játékosunknak, akinek lövését Varga védte, majd a kipattanóra érkezett meg Szűcs és végül gólra váltotta a helyzetet. A találatot követően a Soroksár birtokolta többet a labdát, egyértelműen látszott, hogy még a félidő vége előtt hajtanak az egyenlítésre, ez azonban nem sikerült nekik, így 0:1-es barcikai vezetéssel vonultak az öltözőbe a csapatok. A szünetben Lipcsei Péter kettőt cserélt: Huszák Tamás és Lovrencsics Balázs helyett Erdélyi László és Korozmán Kevin folytatták a játékot. A hazaiak második félidei első igazán veszélyes helyzetére az 52. percig kellett várni, amikor is Orosz Márk középpályán kapott labdájával egészen a tizenhatos vonaláig jutott, befejezésképpen Szerető Krisztofer próbálkozott egy nem túl erős lövéssel, amit rutinos kapusunk, Horváth László könnyedén védhetett. Második gólunkat egy Toma passzát követő egyéni akcióból a 76. percben Kovác Alan szerezte meg, aki a felezővonaltól vezette a labdát ellenfelünk kapujára és értékesítette is azt. A mérkőzés további részében 0:2-es állásnál több igazán veszélyes támadást nem sikerült felépítenünk, a Soroksár pedig védekezésünknek köszönhetően nem tudott komoly helyzeteket kidolgozni, így a négy perces hosszabbítás ellenére sem változott az eredmény. SOROKSÁR SC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 0:2

LIPCSEI PÉTER

"A mai napon nem érdemeltünk egy pontot sem. Azt gondolom, hogy a játék minden elemében jobb volt a Kazincbarcika , gratulálok nekik!"
 

VITELKI ZOLTÁN

"A múlt heti mérkőzés sem játékban, sem az eredményben nem úgy sikerült, ahogy azt szerettük volna. Természetesen sportemberek vagyunk, úgyhogy egyértelmű volt, hogy ma az a célunk, hogy ezt kiküszöböljük, de nyilván ha a múlt heti mérkőzés másként alakul is úgy jöttünk volna ide, hogy szerettünk volna nyerni. Ma megmutatta azt az arcát a csapat, ami igazából valós. Az egymásért küzdés és a mindenáron győzni akarás is megnyilvánultak, nagyon fontos volt nekünk lélektanilag, hogy így jöjjünk ki ebből a mérkőzésből."
 

Fotó: nso.hu/Balogh László

További híreink

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Megcsinálta a csapat; megnyerték a rangadót és átvették a vezetést Asszony Béla srácai!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:53

A múlt vasárnapi kőkemény rangadó után Debrecenbe utazik az U14.

U13: Ma délután hazai pályán játszik csapatunk

Dátum: 2024. ápr 27. 11:27

Érdekes és izgalmas mérkőzésekkel a hátunk mögött lépünk pályára a Sárospatak ellen.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk