Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Tegnap hazai pályán is megszereztük első pontunkat, amikor is a Dorogi FC ellen játszottunk 1:1-es döntetlent.


A MÉRKŐZÉS ÖSSZEGZÉSE

Ismét szép számú közönség előtt lépett pályára csapatunk, hiszen a hazai lelátókon 636 szurkoló és néző foglalt helyet. A 19:00-kor kezdődő mérkőzésen Farkas András sérülés miatt még mindig nem léphetett pályára, valamint először volt a barcikai kezdő tizenegy tagja Dávid Zoltán. A találkozó első perceiben a vendégek domináltak és több akcióval próbálták bevenni Horváth kapuját, ez azonban csak a 11. percben megítélt Tomás Lénárt által értékesített büntetőből sikerült nekik. A dorogi vezetést követően természetesen a mi játékunk is felélénkült és minél előbb hajtottunk a gólszerzésre. Helyzeteink kidolgozásán Oldal, Toma, Majzik és Kovác munkálkodott a legtöbbet az első játékrész közepén, ennek meg is lett az eredménye, hiszen  a 29. percben Oldal Tibor szélről érkező beadását Krausz fejelte kapuba, így megszerezve egyenlítőtalálatunkat. Krausz jó formában futballozott, azonban egy komolyabb sérülés miatt a 33. perctől sajnos nem folytathatta a játékot, helyette Oltean lépett pályára. Az első játékrész négy perces hosszabbítása előtt hazai oldalon Fótyiknak, Bereczkinek és Olteannak adódtak kihasználatlan helyzetei, ahogy vendég oldalon Zuigéber és Girsik sem tudták növelni találataik számát. A második negyvenöt perc gól nélkül, azonban eseménydúsan telt el. A Kazincbarcika támadásainak felépítése és védekezése is hibátlan volt, Kovác, Tóth László, Bereczki és Toma is próbálkozhattak a gólszerzéssel. Azonban nagy veszteség érte csapatunkat, hiszen miután vezetőedzőnk, Vitelki Zoltán minden cseréjét kihasználta Heil Valter szenvedett nagyon komoly sérülést, aki így nem folytathatta a játékot. A találkozó utolsó tizenegy percére emberhátrányban futballozó csapatunk még mindig a győzelemre hajtott, adódott is lehetőség a gólszerzésre, azonban Mursists rendre védte ezeket a próbálkozásokat. KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - DOROGI FC 1:1

VITELKI ZOLTÁN

" Nagyon harcos mérkőzés volt és büszke is vagyok a csapatra, hiszen nagyon sokat tettek a győzelem érdekében. Nagyon sok hátráltató tényező volt, két komoly sérülést szenvedtünk el, ami lényegesen befolyásolta a mérkőzést, de azt kell mondjam, hogy még tíz emberrel is volt esélyünk, hogy megszerezzük a három pontot. Ennyi volt ebben a mérkőzésben, de a játékosok nagyon nagy tartásról tettek ma tanúbizonyságot."

NÉMETH SZABOLCS

" Úgy gondolom idegenben értékes egy pontot szereztünk. Amiatt van hiányérzetem, hogy nem tudtuk a saját játékunkat játszani, de ennek az az oka, hogy a hazai csapat a nagyon kemény és agresszív játékával tönkretette a mi játékunkat. El kell ismernünk, hogy a mai napon az érvényesült, amit ők elterveztek."

 

Kép forrása: nso.hu / Ádám János

További híreink

Több száz élvonalbeli mérkőzéssel a lábában érkezett új igazolásunk

Dátum: 2024. júl 16. 21:00

Bódi Ádám a Kolorcity Kazincbarcika játékosa!

Szűk két hét múlva, július utolsó vasárnapján, este hét órakor kezdődik az új szezon!

Dátum: 2024. júl 16. 10:00

Idegenben, a Csákvár otthonában játssza első mérkőzését Erős Gábor csapata.

Vasárnap dupla mérkőzés!

Dátum: 2024. júl 15. 17:00

Elkezdődött a felkészülés negyedik hete.

Rutinos, élvonalbeli tapasztalattal is rendelkező belső védő csatlakozott csapatunkhoz!

Dátum: 2024. júl 11. 12:30

Polgár Kristóf 2016 júliusában mutatkozott be az NB1-ben.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk