Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/FÓTYIK DOMINIK IDÉN MÁSODSZOR LETT A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA.

FÓTYIK DOMINIK IDÉN MÁSODSZOR LETT A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA.

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Fótyik Dominik hétről-hétre legjobb formáját hozza mérkőzéseinken, nem volt ez másként tegnap sem, így vezetőedzőnk, Vitelki Zoltán ismét őt nevezte meg a meccs legjobbjának.


Másodszor választott a mérkőzés legjobbjának Vitelki Zoltán, úgy gondolom, hogy ez már elég visszaigazolás egy játékos számára. Milyen érzés ez számodra?

Jó érzés, hogy ismét rám esett a választás, de sajnos nem tudtuk behúzni a meccset, nyilván jobb lett volna egy győztes meccs után a mérkőzés legjobbjának lenni.  Próbálok mindig stabilan és minél jobban játszani.

Tegnap ismét megteltek a lelátók Kazincbarcikán, hogyan készültetek a mérkőzésre? Mennyivel nehezítette a dolgotokat a hazai közönségnek való bizonyítás vágya?

Nagyon örültem, hogy a Pécs elleni mérkőzés után is ennyi néző látogatott ki a pályára. Le a kalappal a szurkolók előtt, akik 90 percen keresztül biztattak minket és ugyanaz a tüzes hangulat volt a lelátón, mint ami a pályán is. Köszönjük nekik a biztatást és reméljük ezt több hazai győzelemmel tudjuk majd meghálálni nekik.

Ismét egy korai büntetőből szerzett gólt a Dorog, de nem látszott hogy ezúttal ez megzavart volna titeket. Minek köszönhető ez?

Igen, megint egy korai tizenegyesből kaptunk gólt, de ez nem zavarhatott meg minket, mert célunk volt a három pont itthon tartása. Győzelem után játszottuk a meccset, így minél előbb próbáltunk felállni ebből a büntetőből. Ez sikerült is, hiszen Raul fejesével hamar jött is a válasz. Csapatként működtünk, első félidőben szerezhettünk volna még gólt, gólokat így 2:1, vagy 3:1-es állással vonulhattunk volna a szünetre, de most ez sajnos másként alakult.

1:1-es döntetlennel ért véget a találkozó, hogyan láttad a mérkőzést, a saját illetve a csapat játékát?

Ismét megmutattuk, hogy csapatként tudjuk sokra vinni. Nagyon kompakt és stabil védekezésből indultunk ki és a 90 perc során szép akciókat is vezettünk, amiket sajnos nem tudtunk gólra váltani, ezen még dolgoznunk kell majd. A mérkőzéseken jó lenne ha a szerencse is mellénk állna és be tudnánk fejezni ezeket a támadásokat. Én mint mindig most is igyekeztem a legjobban végezni a feladataimat, a védekezésben és a pontrúgásokban is.

Sajnos két játékosunk is komoly sérülést szenvedett tegnap. Heil Valter és Krausz Raul sem tudta folytatni a játékot, mennyivel fogja ez megnehezíteni a dolgotokat Nyíregyházán?

Ezúton is szeretnék Nekik a csapat nevében jobbulást és mielőbbi felépülést kívánni, várjuk őket vissza. Sajnos kiestek most a csapatból, de egy csapat vagyunk és a mester tudja hogyan pótolja őket.  Reméljük ebből nem lesz komolyabb gondunk!

További híreink

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Megcsinálta a csapat; megnyerték a rangadót és átvették a vezetést Asszony Béla srácai!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:53

A múlt vasárnapi kőkemény rangadó után Debrecenbe utazik az U14.

U13: Ma délután hazai pályán játszik csapatunk

Dátum: 2024. ápr 27. 11:27

Érdekes és izgalmas mérkőzésekkel a hátunk mögött lépünk pályára a Sárospatak ellen.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk