Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/ORSZÁGOS NŐI MAGYAR KUPA - VASÁRNAP JÁTSZIK A KAZINCBARCIKA

ORSZÁGOS NŐI MAGYAR KUPA - VASÁRNAP JÁTSZIK A KAZINCBARCIKA

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

A válogatott szünet ellenére sem marad Kazincbarcika foci nélkül, hiszen vasárnap ismét élettel telik meg a Kolorcity Aréna pályája. Ugyanis ekkor az Országos Női Magyar Kupa harmadik fordulójában itthon játszik a női csapat. A Kazincbarcikai SC FC a Puskás FC-t fogadja, a mérkőzés tétje pedig a legjobb nyolc közé jutás.


A Puskás FC az Női NB2 Nyugati csoportjában verseng, a bajnokságban eddig hibátlanul teljesítettek, hiszen a lejátszott öt fordulóban a maximális 15 pontot tudhatják magukénak. A kupában is sikerrel vették az akadályokat, az első fordulóban az NB2 Keleti csoportjában szereplő Újpest ellen jutottak tovább, a rendes játékidőben Krascsenics Petra és Tamók Rebeka góljaival egy 2:2-es eredményt állítottak be de a büntetőkkel 4:6-os állással jutottak tovább. A második kupameccs is hasonlóan alakult számukra, hiszen a Magyar Labdarúgó Egylet ellen 1:1-es döntetlennel zártak, majd a tizenegyeseket követően szoros 10:9-el győzték le ellenfelüket.
A Kazincbarcikai SC FC csapatkapitánya, Nagy Anna is tisztában van azzal, hogy nem egy könnyű ellenféllel állnak majd szemben, azonban holnap is csak a továbbjutás lehet a cél:

 

"Nagyon boldog vagyok, hogy már az első évben ott tudunk lenni az Országos Női Magyar Kupa legjobb tizenhat csapata között. Vasárnap a Puskás Akadémiát látjuk vendégül, akik egy nagyon jól összerakott társaság. Több tehetséges és technikás labdarúgó alkotja keretüket ráadásul kazincbarcikai kötődésű játékosok is feltűnnek a névsorban. Sajnos vannak sérültjeink, de ennek ellenére egy szoros és kemény mérkőzésre számítok. Hazai környezetben mindent meg fogunk tenni, hogy győztesen hagyjuk el a pályát."

 

A Kaziincbarcika eddigi két kupa meccsén nagyarányú győzelmeket könyvelhetett el. Az első forduló rendkívül gólgazdag mérkőzésén az első félidőben Tirpák Zsanett triplázott: a 9.,a 11. és a 20. percben lőtt góljaival hamar magabiztos vezetést szerzett a csapatnak, majd miután a találkozó 38. percében Debreceni Orsolya is betalált a  hazaiak kapujába 0:4-es kazincbarcikai vezetéssel ért végét az első játékrész. A szünet után a Monor csapata is feltámadt, a 72. és a 75. percben a csereként beállt Garamvölgyi Kitti és Nagy Viktória találataival sikerült szépíteniük. A végeredményt ekkor Tőzsér Virág Tímea állította be 2:5-re. A második találkozón sem vallott szégyent a csapat, hiszen Balogh Dominika három, Nagy Anna és Lipták Aida egy-egy góljára a Nyírség Női SCE válaszolni sem tudott, így ismét öt gólt elkönyvelve jutottak tovább a lányok.
Boros László edző bizakodva tekint előre a holnapi találkozóra is.

 

"Hétvégi ellenfelünk szintén újonc az NB2-ben, viszont keretük alapján jogosan tartja őket mindenki az NB1-be jutás egyik esélyesének. Mi is szépen fejlődünk, a bajnokikon egyre gyakrabban köszönnek vissza azok a játékelemek, amiket gyakorlunk, illetve amire a játékosok képesek. Ez a mérkőzés kiváló szintfelmérő lesz nekünk, hogy lássuk hol tartunk. Mindent meg fogunk tenni azért, hogy a mérkőzés végéig harcban legyünk a továbbjutásért. Hajrá Barcika!"

 

2020. október 11. 14:00
Kazincbarcikai SC FC - Puskás FC
Kolorcity Aréna - 3700 Kazincbarcika Akácfa utca 2.

 

Az Országos Női Magyar Kupa harmadik fordulójában tizenhat csapat verseng. Egy továbbjutó már meg is van, hiszen a Varga Attila irányította MTK Hungária FC 7:0-ás, kiütéses győzelmet aratott az ETO FC Győr ellen. Holnap egy meccsre kerül sor, vasárnap pedig hat mérkőzést rendeznek a kupa keretein belül. A párosítások a következők:

 

2020. október 09. 14:00 MTK Hungária FC ETO FC Győr
2020. október 10. 15:00 Fehérvár FC Kész-St. Mihály FC
2020. október 11. 11:00 Soroksár SC Astra-Alef HFC-Üllő
2020. október 11. 14:00 Kazincbarcikai SC FC Puskás FC
2020. október 11. 14:30 Nyíregyháza Spartucus FC Nimród SE
2020. október 11. 15:00 Haladás-Viktória DVTK
2020. október 11. 17:00 2011 Champion FC-Metis Kelen SC
2020. október 11. 17:00 FC Hatvan FTC-Telekom

 

További híreink

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Megcsinálta a csapat; megnyerték a rangadót és átvették a vezetést Asszony Béla srácai!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:53

A múlt vasárnapi kőkemény rangadó után Debrecenbe utazik az U14.

U13: Ma délután hazai pályán játszik csapatunk

Dátum: 2024. ápr 27. 11:27

Érdekes és izgalmas mérkőzésekkel a hátunk mögött lépünk pályára a Sárospatak ellen.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk