Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

0:3-as vendégsikerrel ért véget a Merkantil Bank Liga idei versenykiírásának tizenötödik fordulójában megrendezett Kolorcity Kazincbarcika SC - DVSC bajnoki mérkőzés.


A MÉRKŐZÉS ÖSSZEGZÉSE

Sok hátráltató körülmény nehezítette Vitelki Zoltán vezetőedző dolgát a DVSC elleni bajnokit megelőzően. Csapatunkból Krausz Raul, Heil Valter és Mikló Roland tartós sérülésekkel bajlódnak, valamint három játékosunk vírusos fertőzéssel volt kénytelen kihagyni a találkozót. A Debrecen ellen senki nem számít könnyű mérkőzésre, így mi is tudtuk, hogy nehéz lesz a dolgunk a bajnokesélyes csapat ellen. Balszerencsésen alakultak a dolgok számunkra, hiszen Oltean a második percben megsérült és nem tudta folytatni a játékot, helyére Orosz Donát állt be a nyolcadik percben. A DSVC cserénk előtt viszont gólt szerzett, Bódi Ádám a hetedik percben talált be kapunkba, majd ezt követően a támadások jó részét Szemerédi Norbert és Fótyik Dominik hárították. Szemerédi viszont hamar a kiállítás sorsára jutott, az első sárgát a mérkőzés 35. percében kapta, majd hat perccel később villant a második is,  így emberhátrányban folytattuk a játékot. (Szemerédi Norbert a Fegyelmi Bizottság mai határozata értelmében három soron következő mérkőzésen nem léphet pályára.) Szemerédi helyére Zilahy Patrik érkezett, a tizenkilenc éves játékos számos szép védést mutatott be első barcikai mérkőzésén azonban ez sem volt elég, hiszen a második játékrészben Bárány Donát szerzett gólt, a hosszabbításban pedig Kenderesi Dávid talált be kapujába. A találkozón  emberhátrányban sem vallottunk szégyent a bajnokesélyes ellen, Németh Tamás, Kovác Alan és Oldal Tibor számos jó helyzetet dolgoztak ki, azonban a gólszerzés mégis elmaradt. A Kolorcity Kazincbarcika SC ugyan kikapott a DVSC ellen, viszont a fiatal csapat ami a pályán volt játékban helyt tudott állni. Mindezek mellett csapatunkban Tóth Borisz, Orosz Donát és Korbély Kristóf személyében három korosztályos válogatott is játszott tegnap. KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - DVSC 0:3

VITELKI ZOLTÁN

"Kicsit tragikomikum az egész, sajnálom  a srácokat. Korán kaptunk gólt, ami magabiztosabbá tette az amúgyis magabiztos Lokit, ettől függetlenül főleg a második félidőben rengeteget tettek a játékosok azért, hogy megfelelő legyen az eredmény nekünk és pont olyan ütemben kaptuk a második gólt, ami lelohasztó volt. Összességében nagyon sok mindennel kell megküzdenünk, sajnos kevesen vagyunk, az ítéletek és a körülmények is minket sújtanak. Nagyon össze kell magunkat kapni, hogy ebből normális sportemberekhez méltóan ki tudjunk lábalni."

 

IGOR BOGDANOVICS

"Először nyilván szeretnék gratulálni a saját játékosaimnak, hiszen betartottak mindent amit az öltözőben megbeszéltünk. Vártuk, hogy a Barcika egy agresszív, jó focit játszik, viszont biztos voltam abban, hogy nekünk erre nem így kell válaszolni, hanem inkább szépen kell zárnunk és megvárni a lehetőséget amikor tudunk támadni. Három gólt lőttünk, gólt nem kaptunk úgyhogy teljesen megérdemelt volt a mai győzelmünk. Nyilván ezt a meccset hazafelé megbeszéljük és készülünk a következő bajnokira."

 

Fotó: Fotó: Bujdos Tibor/Észak-Magyarország

 

További híreink

Több száz élvonalbeli mérkőzéssel a lábában érkezett új igazolásunk

Dátum: 2024. júl 16. 21:00

Bódi Ádám a Kolorcity Kazincbarcika játékosa!

Szűk két hét múlva, július utolsó vasárnapján, este hét órakor kezdődik az új szezon!

Dátum: 2024. júl 16. 10:00

Idegenben, a Csákvár otthonában játssza első mérkőzését Erős Gábor csapata.

Vasárnap dupla mérkőzés!

Dátum: 2024. júl 15. 17:00

Elkezdődött a felkészülés negyedik hete.

Rutinos, élvonalbeli tapasztalattal is rendelkező belső védő csatlakozott csapatunkhoz!

Dátum: 2024. júl 11. 12:30

Polgár Kristóf 2016 júliusában mutatkozott be az NB1-ben.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk