Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/HÍREK A CSAPATRÓL

HÍREK A CSAPATRÓL

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Természetesen a válogatott szünet ellenére sem állt meg a munka a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatánál. Játékosaink folyamatosan edzettek, hogy minél jobb formában tudjanak visszatérni a Szolnoki MÁV FC elleni bajnokira, a vezetőség pedig tovább dolgozik a fiatal labdarúgók lehetőségeinek növelésén. A legfontosabb híreket összegyűjtöttük.


Bővül a DVTK-val közös kooperációnk

Tóth Borisz, Szűcs Kornél, Korbély Kristóf és Orosz Donát mellé újabb két játékossal egészült ki a DVTK és a Kolorcity Kazincbarcika SC kooperációja, Farkas Marcell és Zsiga Máté is lehetőséget kaphatnak együttesünknél. Farkas Marcell 2001-es születésű labdarúgó, aki pályafutása egészét a Diósgyőr kötelében töltötte, az idei szezonban pedig már az OTP Bank Ligában szereplő első csapatnál is két alkalommal került keretbe. Zsiga Máté 2000-ben született, szintén a miskolci egyesület saját nevelésű játékosaként járta be a korosztályos csapatok mindegyikét, a tavalyi és az idei szezonban az NB3 Keleti csoportjában szereplő tartalékcsapatnál kapott rendszeresen lehetőségét.

Saját nevelésű játékosok az edzéseken

A kooperáció mellett természetesen utánpótlás labdarúgóinknak is próbálunk egyre több lehetőséget biztosítani, így két tehetséges játékosunk Lukács Gergő és Henez Kevin, akik hétről-hétre pályára lépnek az U17-es és az U19-es csapatban most edzéslehetőséget kaptak az NB2-es keretnél. Lukács Gergő nevével idén már többször is találkoztunk, hiszen a tizenhat éves játékos az U17-es csapat eddig lejátszott tizenkét mérkőzésén harmincnégy gólt szerzett, mellyel nagy előnnyel vezeti az északi csoport harmadosztályának góllövő listáját. Henez Kevin szintén a barcikai tehetségek táborát erősíti, a játékos nemcsak az U19-es együttesünk alapembere, hanem a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályban szereplő Bánhorváti-KBSC-nél is rendszeresen bizonyít.

A keretről

A héten továbbra is több játékos hiányával kell számolnia Vitelki Zoltán vezetőedzőnek. Szemerédi Norbert a DVSC elleni bajnokin történt kiálítása után a Fegyelmi Bizottság által meghatározott három meccses eltiltását tölti, Horváth László felépült, de a hétvégi bajnokin még továbbra is rendelkezésünkre áll a Siófokon már kapunkat védő, Tóth András is. Mikló Roland rehabilitáción vesz részt, ahogy Heil Valter és Krausz Raul felépülése is jól halad, a nyáron megsérült játékosok Antal Zsuzsanna segítségével dolgoznak mielőbbi gyógyulásuk érdekében. Sergiu Oltean a DVSC ellen sérült meg, csapatunk labdarúgója már túlesett az arcműtéten, hamarosan részt vehet a csapat edzésein. A hétvégi Szolnoki MÁV FC elleni bajnokin nem számíthatunk csapatkapitányunkra, Fótyik Dominikra, aki ekkor az öt sárgalap utáni eltiltását tölti majd. Ezenkívül a keretből többen bajlódnak még betegséggel is, az ő játékuk még kérdéses.

További híreink

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Megcsinálta a csapat; megnyerték a rangadót és átvették a vezetést Asszony Béla srácai!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:53

A múlt vasárnapi kőkemény rangadó után Debrecenbe utazik az U14.

U13: Ma délután hazai pályán játszik csapatunk

Dátum: 2024. ápr 27. 11:27

Érdekes és izgalmas mérkőzésekkel a hátunk mögött lépünk pályára a Sárospatak ellen.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk