Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK: DÖNTETLEN A SZOLNOK ELLEN

EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK: DÖNTETLEN A SZOLNOK ELLEN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

A tizenhetedik fordulóban első zárt kapus mérkőzésünkre került sor a Szolnoki MÁV FC ellen. A találkozón a kilencedik percben Csirmaz István szerzett vezetést ellenfelünknek, melyre a huszonhatodik percben Tóth László válaszolt csapatunkból.


A MÉRKŐZÉS ÖSSZEGZÉSE

A válogatott szünetet követően négy vesztes bajnokit követően vártuk a Szolnoki MÁV FC elleni mérkőzést, melyen Vitelki Zoltán vezetőedzőnek most is több hiányzóval kellett számolnia. A kezdőtizenegyben először kapott helyet idén a többször is sérüléssel bajlódó, Leonardo Mitruscsák és a keretben első ízben szerepeltek fiatal, utánpótlás labdarúgóink, Lukács Gergő és Henez Kevin is. Fótyik Dominik öt sárga lapot követő eltiltását töltötte a tegnapi meccsen, így távollétében Farkas András viselhette a csapatkapitányi karszalagot. A vendégek jól kezdték a találkozót, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy egy hibát kihasználva már a találkozó elején, a kilencedik percben Csirmaz István góljával szerezték meg a vezetést. Az egyenlítésre sem kellett sokat várni, hiszen a huszonhatodik percben Bereczki gólpasszát követően Tóth László jutatta az ellenfél kapujába a labdát, mellyel 1:1-re módosult az állása. A második játékrész egyik csapatnak sem alakult szerencsésen, hiszen a Mitruscsák helyére csereként érkező Tóth Boriszt egy sérülés következtében öt perccel pályára lépését követően nem tudta folytatni a játékot. A Szolnok csapatából Kónya Márk pedig piros lapot kapott a találkozó 73. percében, de emberelőnyüket nem tudtuk kihasználni. A Kolorcity Kazincbarcika SC és a Szolnoki MÁV FC is rendre szép támadásokat épített fel, azonban a befejezésekbe gyakran hiba csúszott, illetve a kapusok is jól végezték dolgukat, így az első félidő találatait leszámítva több gól nem esett a mérkőzésen. KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - SZOLNOKI MÁV FC 1:1

VITELKI ZOLTÁN

"Sokkal több volt  a mérkőzésben, attól függetlenül, hogy egy buta hibából és könnyen kaptuk a gólt és menni kellett az eredmény után tudtunk egyenlíteni. Ezt követően átvettük az irányítást és domináltunk.  A második félidőben is voltak lehetőségeink, óriási ziccereink voltak, amiket csak be kellett volna rúgni. Ezzel szenvedünk igazából, hogy a támadózóna utolsó döntéseimben hiányzik a kreativitás. A játékosok nagyon nagy akarással játszottak, lehetett látni, hogy átérzik a mérkőzés súlyát és menni kell tovább. Nem egyszerű a helyzetünk, ma is volt sérülés."

CSÁBI JÓZSEF

"Kazincbarcikán hagytunk két pontot, végig uraltuk a mérkőzést, mi irányítottuk és diktáltuk a tempót, míg a hazaiak a kivárásra és a kontrákra játszottak. Jó teljesítményt nyújtottunk, kár, hogy a hajrában emberhátrányba kerültünk, ekkor már csak a szívünk vitt minket előre. Talán ha racionálisabban futballozunk három pont lett volna a jutalmunk."

További híreink

Oda-vissza legyőztük a Honvédot, s a tabellán is megelőztük

Dátum: 2024. ápr 29. 18:00

Csábi József: ez a meccs a szív diadala volt!

A KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

Dátum: 2024. ápr 29. 14:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában történt rendkívüli események kapcsán.

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk