Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/NÉGY JÁTÉKOSSAL BŐVÜLT A KERET

NÉGY JÁTÉKOSSAL BŐVÜLT A KERET

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Újabb négy játékost mutathatunk be a Kolorcity Kazincbarcika SC 2021/2022-es keretéből.


Laczkó Milán az Aranyszarvas SE-nél kezdett el futballozni, ahonnan Nagykátára, majd a Dalnoki Akadémiához került. A játékos utánpótlás éveiben több budapesti klubnál is megfordult, így az Airenergy, az MTK és a Ferencváros utánpótlásában is játszott. A huszonhárom éves labdarúgó tizenhat évesen a Hatvanhoz igazolt, majd a következő szezonban az akkor még NB2-es Cegléd keretét erősítette. Laczkó az elmúlt években a Szolnoki MÁV FC-nél és ismét a Ceglédnél futballozott, ahonnan most Kazincbarcikára igazolt. A támadó számos NB3-ban, illetve NB2-ben szerzett gólt tud felmutatni, így mindenképp nagy segítségünkre lehet.

Talabér Attila is nálunk folytatja pályafutását. A korábbi korosztályos válogatott labdarúgó az MTK utánpótlásánál nevelkedett, ahol később az NB1-es és NB3-as keretnek is tagja volt. Talabér az MTK-s éveket követően 2016/2017-es szezont a Kisvárdánál töltötte, majd visszatért nevelő egyesületéhez, ahonnan először a Vasas, majd a Nyíregyháza és Szeged együtteseihez igazolt, az elmúlt szezont pedig a Monor és a Kozármisleny csapatainál töltötte. A huszonöt éves labdarúgó tehát sok új igazolásunkkal együtt komoly NB2-es rutinnal rendelkezik.

Szintén új igazolásként mutathatjuk be a húsz esztendős Schildkraut Krisztiánt. A játékos a SZEOL csapatában kezdett futballozni, majd egy-egy évet töltött el a Puskás Akadémia és az MTK U14-es és U15-ös együtteseinél. Schildkraut játszott a Kecskemét U17-es korosztályában, majd két évet az Újpest akadémiáján töltött. A labdarúgó a DVTK II-től igazolt klubunkhoz, ahol nemcsak az NB3-as csapat alapembere volt, hanem még tizenegy góllal is segítette a diósgyőri együttest.

Megyeri Gábor kapus posztra érkezett erősítésként. A játékos a Vác, a Szombathelyi Haladás és a Ferencváros csapatainál töltötte utánpótlás éveit. Megyeri a 2013/2014-es szezonban mutatkozott be a felnőtt futballban, a Haladás NB3-as csapatánál. Ezt követően védett a szintén harmadosztályú Balatonfürednél, majd 1,5 évet a Sopronnál töltött NB2-ben. A huszonnégy éves kapus szintén 1,5 szezonon keresztül volt a Nyíregyháza játékosa, majd harmadosztályban az SBTC, a III. Ker. TVE, a Balassagyarmat, illetve legutóbb a Dabas-Gyón FC kapuit is védte. 

 

További híreink

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Megcsinálta a csapat; megnyerték a rangadót és átvették a vezetést Asszony Béla srácai!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:53

A múlt vasárnapi kőkemény rangadó után Debrecenbe utazik az U14.

U13: Ma délután hazai pályán játszik csapatunk

Dátum: 2024. ápr 27. 11:27

Érdekes és izgalmas mérkőzésekkel a hátunk mögött lépünk pályára a Sárospatak ellen.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk