Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/MOL MAGYAR KUPA : A HIDASNÉMETIT FOGADJUK

MOL MAGYAR KUPA : A HIDASNÉMETIT FOGADJUK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Második fordulójához érkezett a MOL Magyar Kupa 2021/2022-es sorozata. A Kolorcity Kazincbarcika SC ma 18:00-tól a szintén az NB3 Keleti csoportjában versengő Hidasnémeti VSC-t fogadja a Kolorcity Arénában.


A Hidasnémeti a 2020/2021-es bajnoki szezonban a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályú bajnokság győzteseként búcsúzott. A csapat az NB3-as osztályozókon az ETO Akadémia ellen maradt alul, azonban a harmadosztályban az eredeti tervekkel ellentétben nem csökkentették a három csoport létszámát, így a feltöltés szabályainak értelmében mégiscsak a magasabb osztályban kezdhették meg az új bajnoki idényt.

Vendégeink a Magyar Kupa első fordulójában a B.A.Z. megyei első osztályban szereplő Cigánd otthonában léptek pályára, ahol Pogonyi Benjámin góljával és egy Tóth Dominik által értékesített büntetővel 1:2-es eredményt beállítva jutottak tovább a második körbe. A Kolorcity Kazincbarcika SC szintén egy megye egyes csapatot utasított maga mögé, a Csenger ellen Schildkraut Krisztián és Kálmán Szilárd találtak be. A kupasorozat harmadik fordulójára a szeptember 18-19-i hétvégén kerül majd sor, ahol már az OTP Bank Ligában és a Merkantil Bank Ligában szereplő harminckét csapat is bekapcsolónak a küzdelmekbe.

A mai nap délutánján a helyszíni pénztárak 16:45-kor nyitnak.

JEGYÁRAK:
Diák/ Nyugdíjas/ Mozgáskorlátozott: 600 Ft
Normál:1000 Ft
Kapunyitás: 17:00
 

A hetedik életévét be nem töltött gyermekek ingyenesen látogathatják a Kolorcity Kazincbarcika SC hazai mérkőzéseit. Ennek feltétele, hogy a szülő érvényes belépővel vagy bérlettel rendelkezzen. A gyermek életkorát belépéskor hivatalos irattal kell igazolni és külön ülőhelyet nem foglalhat el. Amennyiben a szülő külön ülőhelyet szeretne gyermeke számára akkor lehetősége van DIÁK JEGY MEGVÁLTÁSÁRA.
A megvásárolt bérletek érvényesek a Kolorcity Kazincbarcika SC hazai MOL Magyar Kupa mérkőzéseire is.

MOL MAGYAR KUPA
2. forduló
2021. augusztus 28. 18:00
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - HIDASNÉMETI VSC
Kolorcity Aréna

 

A koronavírus elleni védettség igazolása beléptetéskor a védettségi igazolvány bemutatásával történik. A védettségi igazolványt a belépéskor kötelezően fel kell mutatni a személyi igazolvánnyal, vagy más arcképes személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt a biztonsági személyzetnek. Tehát minden egyéb igazolás (COVID-19 fertőzésen történő átesésről, védőoltásról, negatív PCR-tesztről) nem megfelelő igazolás a belépéshez, ugyanis belépési jogosultságot nézőként csak és kizárólag a védettségi igazolvány adhat, más nem.

#hajrábarcika

További híreink

Utánpótlás hírek – minden korosztályban győzelem a hétvégén!

Dátum: 2024. okt 21. 17:03

Négy korosztály lépett pályára a fiúknál, mindegyik csapatunk három ponttal gazdagodott

Balszerencsés végjáték és döntetlen Ajkán

Dátum: 2024. okt 21. 08:25

A 87. percig vezetett, de végül egy ponttal tér haza a csapat Ajkáról

"Várjuk, hogy újra pályára léphessünk"

Dátum: 2024. okt 20. 10:42

Vasárnap délután Ajkán lép pályára a Kolorcity Kazincbarcika SC

Vasárnap Ajkára utazunk

Dátum: 2024. okt 19. 08:13

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában az FC Ajka vendégei leszünk

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk