Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/TISZAÚJVÁROSBAN A TIZENHATODIK FORDULÓBAN

TISZAÚJVÁROSBAN A TIZENHATODIK FORDULÓBAN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Borsodi rangadóval folytatódik számunkra a bajnokság, hiszen az NB3-as bajnokság tizenhatodik fordulójában a Termálfürdő FC Tiszaújváros otthonában lépünk pályára holnap kora délután.


Ismét a tabella éléről vágunk neki a holnapi tiszaújvárosi mérkőzésnek, hiszen a Kazincbarcika múlt heti Eger elleni győzelmének és a BKV Előre tiszafüredi vereségének köszönhetően csapatunk újra az első helyen áll. A Kazincbarcika sűrű hónapot tudhat maga mögött, hiszen a hat bajnoki meccs mellett még a MOL Magyar Kupa soron következő fordulójában is bizonyítania kellett októberben együttesünknek. Az elmúlt hetekben azonban minden akadályt sikerrel vettünk, hiszen a hét lejátszott találkozóból hatot nyertünk meg, többek között a két legfőbb riválisunkat a DEAC-ot és a BKV Előrét, illetve a Magyar Kupában a DVTK-t is legyőztük, hibázni csak Kisvárdán hibáztunk, ott sajnos első idei vereségünket is begyűjtöttük. A Kazincbarcika jelenleg tizennégy győzelemmel (Tiszafüred, DVSC II., Tállya, Sényő, SBTC, DVTK II., Törökszentmiklós, Hidasnémeti, Putnok, DEAC, BKV Előre,Jászberény, Eger), egy az Újpest FC II. elleni döntetlennel és a kisvárdai vereséggel gyűjtött negyven pontjával vezeti a bajnokságot. Azonban mindennek ellenére holnap sem vár könnyű mérkőzés a Barcikára a jó formában lévő Tiszaújváros ellen.
Vezetőedzőnk, Varga Attila nyilatkozott a találkozó előtt.

"Ez egy nagyon fontos találkozó lesz! A csapat jó állapotban és formában van elégedettek vagyunk a jelenlegi helyzetükkel! Fontos a győzelem mindenki tudja mit jelent a holnapi találkozó! Megfontoltan, okosan és magabiztosan kell játszanunk, kontrollálni kell a meccset hiszen az Újvárosnak remek támadóik vannak, veszélyesen sok labdabirtoklással játszanak! Dominálni szeretnénk, remélhetőleg működni fog amit elterveztünk! Mindent beleadunk majd mentálisan is ahogyan mostanában szoktuk a mérkőzéseken!"

A Termálfürdő FC Tiszaújváros Vitelki Zoltán vezetésével igazán jól szerepel az idei bajnokságban, hiszen a tizedik fordulóig veretlenek voltak. Az első kilenc mérkőzésünkön hat győzelmet (Újpest FC II., Sényő-Carnifex FC, SBTC, Törökszentmiklős, Hidasnémeti VSC, Jászberényi FC) és három döntetlent (Tállya KSE, DVTK II., Putnok FC) könyvelhettek el. Ezt a sikerszériát követte négy egymás követő vereség, amikor is alulmaradtak a DEAC, a BKV Előre, a Kisvárda Master Good II. és az Eger SE csapatai ellen. Az két elmúlt fordulóban javítottak viszont mérlegükön, hiszen a Füzesgyarmat és a Hajdúszoboszló csapatai ellen három-három pontot gyűjtöttek be. E heti vendéglátóink tehát nyolc győzelemmel, három döntetlennel és négy vereséggel gyűjtöttek huszonhét pontot, ami jelenleg a hatodik helyére elég nekik. 

2021. NOVEMBER 07. 13:00
TERMÁLFÜRDŐ FC TISZAÚJVÁROS
-
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 

Tiszaújváros Sportcentrum



Az NB3 Keleti csoportjának holnapi tizenhatodik fordulójában minden csapat pályára lép, a mérkőzések mindegyike 13:00-kor kezdődik. A párosítások a következőek:

2021. november 07.
13:00
AQUA-GENERAL
HAJDÚSZOBOSZLÓ
FÜZESGYARMATI SK
2021. november 07.
13:00
TERMÁLFÜRDŐ FC
TISZAÚJVÁROS
KOLORCITY 
KAZINCBARCIKA SC
2021. november 07.
13:00
EGER SE BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE
2021. november 07.
13:00
TISZAFÜREDI VSE KISVÁRDA MASTER
GOOD II.
2021. november 07.
13:00
BKV ELŐRE DVSC II.
2021. november 07.
13:00
DEAC ÚJPEST FC II.
2021. november 07. 
13:00
JÁSZBERÉNYI FC TÁLLYA KSE
2021. november 07.
13:00
PUTNOK FC SÉNYŐ-CARNIFEX FC
2021. november 07.
13:00
HIDASNÉMETI VSE SBTC
2021. november 07. 
13:00
TÖRÖKSZENTMIKLÓSI 
FC-VETERINER
DVTK II.

További híreink

Bajnokavatás elhalasztva, Ajkán kapott ki a Spartacus

Dátum: 2024. máj 01. 09:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 30. fordulójára.

Oda-vissza legyőztük a Honvédot, s a tabellán is megelőztük

Dátum: 2024. ápr 29. 18:00

Csábi József: ez a meccs a szív diadala volt!

A KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

Dátum: 2024. ápr 29. 14:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában történt rendkívüli események kapcsán.

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk