Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/TISZAFÜREDEN ZÁRJUK AZ ÉVET

TISZAFÜREDEN ZÁRJUK AZ ÉVET

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Holnap 13:00-tól a 2021-es naptári év utolsó bajnoki mérkőzését játssza a Kolorcity Kazincbarcika SC. A tavaszról előrehozott huszadik fordulóban csapatunk ellenfele a Tiszafüredi VSE együttese lesz. A KBSC tehát a 2021/2022-es bajnoki szezont holnapi vendéglátóink ellen kezdte meg. Az augusztus első napján Kazincbarcikán megrendezett találkozón Barna Viktor találatának köszönhetően a vendégek szereztek vezetést, mely egy gólos hátrányt a második játékrészben Laczkó Milán és Székely Krisztián góljainak köszönhetően fordítottuk meg, így mi győzelemmel, holnapi ellenfelünk pedig vereséggel kezdte az idei bajnoki menetelést. A Kazincbarcika a Tiszafüred elleni győzelem mellett még tizenöt győzelmet (DVSC II., Tállya, Sényő, SBTC, DVTK II., Törökszentmiklós, Hidasnémeti, Putnok, DEAC, BKV Előre,Jászberény, Eger, Tiszaújváros, Aqua-General Hajdúszoboszló, Füzesgyarmati SK) két döntetlent (Újpest FC II., Békéscsaba 1912 Előre II.) illetve egy, a Kisvárda elleni vereséget könyvelhetett el eddig. Csapatunk a holnapi végeredménytől függetlenül is biztosan az élről zárja az őszt, hiszen a BKV Előrét négy ponttal megelőzve vezetjük a tabellát, másik fő riválisunk, a DEAC pedig nyolc pontos lemaradással követ minket.
A Tiszafüred elleni találkozót megelőzően vezetőedzőnk, Varga Attila nyilatkozott:

"A múltkori első félidőt átbeszéltük, előfordul az ilyesmi, néha jó is, hogy egy ellenfél ébresztőt fúj a csapatnak. Intenzíven, bátran és nagy odaadással kell majd játszanunk de az apró részletekre is figyelnünk kell! Például, hogy befejezzük a támadásainkat és ne kapjunk kontrákat! Elmondtam korábban már többször, hogy büszke vagyok erre a keretre! Jelenleg a célunk annyi, hogy megnyerjük a hátralévő, idei utolsó mérkőzésünket."

A Tiszafüredi VSE az eddig lejátszott tizenkilenc mérkőzés alatt öt győzelemmel, öt döntetlennel és kilenc verséggel húsz pontot gyűjtött, mellyel jelenleg a bajnoki tabella tizenötödik pozícióját foglalják el. E heti ellenfelünket két pont lemaradással az Eger csapata követi, két egységgel pedig megelőzi őket a DVSC II., illetve hárommal a Füzesgyarmat. Holnapi vendéglátóink mint az ismeretes az ellenünk elszenvedett vereséggel nyitották a szezont, amit egy újabb a Békéscsabai elleni vesztes mérkőzés, majd a füzesgyarmati pontosztozkodás követett. A Tiszafüred első győzelmét a negyedik fordulóban, a DVSC II. otthonában könyvelhetette el, ezután kikaptak az Újpest és a Tállya csapataitól, majd döntetlent játszottak a Sényővel és legyőzték az SBTC-t. A kilencedik és tizedik fordulókban a DVTK II. és a Törökszentmiklós együtteseivel osztozkodtak a pontokon, majd nyertek a Hidasnémeti ellen és ikszeltek Putnokon. A Tiszafüred a Jászberény és a DEAC elleni vereségeket követően igazi meglepetésként 2:0-ás végeredménnyel tartotta otthon a három pontot a tizenötödik fordulóban még listavezető BKV Előre ellen. A tizenhatodik fordulóban kikaptak a Kisvárdától, majd legyőzték az Egert, az elmúlt két hétben pedig a Tiszaújvárost vendégül látva, illetve Hajdúszoboszlón sem sikerült bajnoki egységeik számát növelni. 


2021. DECEMBER 05. 13:00
TISZAFÜREDI VSE  - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC
Tiszafüred, Lipcsey Elemér Sporttelep

 

A koronavírus elleni védettség igazolása beléptetéskor a védettségi igazolvány bemutatásával történik. A védettségi igazolványt a belépéskor kötelezően fel kell mutatni a személyi igazolvánnyal, vagy más arcképes személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt a biztonsági személyzetnek. Tehát minden egyéb igazolás (COVID-19 fertőzésen történő átesésről, védőoltásról, negatív PCR-tesztről) nem megfelelő igazolás a belépéshez, ugyanis belépési jogosultságot nézőként csak és kizárólag a védettségi igazolvány adhat, más nem.Az igazolványok meglétét még a stadion területére történő belépés előtt ellenőrizni fogja a biztonsági szolgálat!

Az év utolsó fordulójában minden az NB3 Keleti csoportjában szereplő csapat pályára lép. A tíz találkozó közül kettő kezdődik 11:00-kor, nyolcra pedig 13:00-tól kerül majd sor. A párosítások a következőek:

2021. december 05.
11:00
ÚJPEST FC II. TERMÁLFÜRDŐ FC
TISZAÚJVÁROS
2021. december 05.
11:00
DVTK II. DEAC
2021. december 05.
13:00
FÜZESGYARMATI SK  BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE
2021. december 05.
13:00
TISZAFÜREDI VSE KOLORCITY
KAZINCBARCIKA SC
2021. december 05.
13:00
DVSC II. AQUA-GENERAL
HAJDÚSZOBOSZLÓ
2021. december 05.
13:00
TÁLLYA KSE EGER SE
2021. december 05.
13:00
SÉNYŐ-CARNIFEX FC KISVÁRDA
MASTER GOOD II.
2021. december 05. 
13:00
SBTC BKV ELŐRE
2021. december 05.
13:00
TÖRÖKSZENTMIKLÓSI
FC-VETERINER
JÁSZBERÉNYI FC
2021. december 05. 
13:00
HIDASNÉMETI VSC PUTNOK FC

További híreink

Bajnokavatás elhalasztva, Ajkán kapott ki a Spartacus

Dátum: 2024. máj 01. 09:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 30. fordulójára.

Oda-vissza legyőztük a Honvédot, s a tabellán is megelőztük

Dátum: 2024. ápr 29. 18:00

Csábi József: ez a meccs a szív diadala volt!

A KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

Dátum: 2024. ápr 29. 14:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában történt rendkívüli események kapcsán.

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk