Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A CEGLÉD ELLEN A NYOLCADDÖNTŐBEN

A CEGLÉD ELLEN A NYOLCADDÖNTŐBEN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

A Kolorcity Kazincbarcika SC sikeresen vette a MOL Magyar Kupa elmúlt fordulóit, így ma kora délután már a legjobb nyolc közé jutás lesz a tét Cegléden.  A Barcika az első fordulóban Kálmán Szilárd és Schildkraut Krisztián góljaival a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csenger FC-t ejtette ki, a másodikban a szintén az NB3 Keleti csoportjában szereplő Hidasnémeti ellen Kálmán Szilárd kétszer, Dvorschák Gábor pedig egyszer talált be, valamint a kilencvenegyedik percben még Kristófi Sándor is értékesített egy büntetőt. Ezt a győzelmet követően az NB1-es és NB2-es csapatok becsatlakozásakor rögtön egy másodosztályú ellenfelet fogadtunk Barcikán. A Szolnoki MÁV FC elleni mérkőzésen Schildkraut és Dvorschák szereztek két gólos előnyt együttesünknek, amire Sipos Zoltán válaszul adott találata csak a szépítésre volt elegendő, így a legjobb harminckét csapat közé kerültünk, amikor is egy igazi borsodi rangadónak adhatott otthont a Kolorcity Aréna. A MOL Magyar Kupa előző fordulójában a Merkantil Bank Ligában szereplő, DVTK együttesét fogadtuk, a mérkőzés tizenkilencedik percében Székely Krisztián találatának köszönhetően szereztünk vezetést, azonban szűk tíz perccel később Horváth Zoltán közelről fejelhette a labdát Megyeri kapujába ezzel egyenlítve vendégeinknek. Az első féidő hajrájában Nagy János szabadrúgásból volt eredményes. A találkozó második játékrészében is a Barcika jegyezte az első gólt,  Vladul Stefan növelte 3:1-re előnyünket. A DVTK hiába tudott hamarosan szépíteni a meccsen duplázó Horváth fejesével, a találkozón 3:2 után nem született több találat, így a Diósgyőr kiesett és a Barcika tovább menetelhet a MOL Magyar Kupa idei sorozatában. 
A Kazincbarcika természetesen nem csak a bajnokságban, hanem a Magyar Kupában is szeretne minél jobb eredményt elérni, erről beszélt csapatkapitányunk, Ur László is:

"Nagyon várjuk már hogy ismét tétmeccsen lépjünk pályára! Ez a legfontosabb egy focistának!Sokat dolgoztunk a felkészülés alatt,biztos vagyok benne hogy ez megtérül majd. Bajnokság kezdetekor,azt tűztük ki célul hogy vissza jutunk a második vonalba,ez a legfontosabb ebben az évben! De ha már sikerült idáig eljutni a kupában, ugyanolyan komolyan vesszük,és azon leszünk hogy a legjobb 8 közé kerüljünk!"

Mai vendéglátóink igazi gólzáport rendeztek az első fordulóban, hiszen tíz góllal szórták meg a megye egyes Taksony kapuját. Az első percben Kovács Kolos góljával szereztek vezetést, amit később Hamar Ádám három, Kelemen László kettő, illetve Papp György, Szabó Richárd, Pleszkán Tibor és Kuti Krisztián pedig egy-egy góllal növeltek, az így született tíz góllal pedig magabiztosan jutottak a következő körbe. A második fordulóban a Törökszentmiklós ellen léptek pályára, akkor Hamar Ádám két, Pleszkán Tibor, Fekete Olivér és Kelemen László góljaival 5:2-re győzték le vendégeiket. Ezt követően a szintén harmadosztályú Kaposvári Rákóczi FC-t fogadták, a mérkőzésen Kelemen kétszer, Lukács Richárd pedig egyszer talált be a kaposvári kapuba, így 3:0-ás eredménnyel menetelhettek tovább.  A Cegléd a az előző fordulóban pedig egy megyei első osztályú csapat ellen lépett pályára, a Szegedi VSE-től bizonyultak jobbnak.
Vezetőedzőnk, Varga Attila a következőképpen nyilatkozott a mai mérkőzést megelőzően:

"A lehető legjobban kell majd összpontosítanunk arra, hogy milyen instrukciókkal lépünk pályára! A pályaviszonyokhoz kellően kell majd alkalmazkodni ahhoz, hogy a saját taktikánkat és jó játékot láthassunk! Számtalan dolog befolyásolja, hogy hogyan alakul végül egy ilyen meccs! Értelmetlen lenne favoritokról beszélni a találkozó előtt!
Nem szabad a pályára vagy a körülményekre összpontosítanunk. A Cegléd erősödött, motivált csapat de elég világos tervünk van a mérkőzésre!
Tudatosan felkészülten megyünk bele minden összecsapásba, remélem ugyan olyan sokoldalúak leszünk a pályán mint eddig! Mindig is nehéz volt és mindig is nehéz lesz ellenünk játszani!"

MOL MAGYAR KUPA
5. forduló
2022. FEBRUÁR 05. 13:00
CEGLÉDI VSE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

 

Információk a mai mérkőzéssel kapcsolatban:
 

  • Helyszín: Zsengellér Gyula Sportcentrum - 2700 Cegléd, Malomtó szél 37.
  • Jegyvásárlás: A ceglédi Zsengellér Gyula Sportcentrum vendégszektora maximum 60 fő kazincbarcikai szurkoló befogadására alkalmas. A vendégszurkolók a sporttelep VIP parkolója melletti kapujánál kialakított vendég jegypénztárnál vásárolhatják meg belépőjegyeiket (itt parkolásra is van lehetőség) és léphetnek be a sportközpont területére. Az erre a célra kialakított kordon folyosón közlekedhetnek a pénztár és a vendég lelátó között, a helyszínen biztonsági személyzet segíti a közlekedést. 
  • Jegyárak: Felnőtt férfi - 1000 Ft , Hölgyeknek/ Diákoknak/ Nyugdíjasoknak - 500 Ft
  • Belépés:  A koronavírus elleni védettség igazolása beléptetéskor a védettségi igazolvány bemutatásával történik. A védettségi igazolványt a belépéskor kötelezően fel kell mutatni a személyi igazolvánnyal, vagy más arcképes személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt a biztonsági személyzetnek. Tehát minden egyéb igazolás (COVID-19 fertőzésen történő átesésről, védőoltásról, negatív PCR-tesztről) nem megfelelő igazolás a belépéshez, ugyanis belépési jogosultságot nézőként csak és kizárólag a védettségi igazolvány adhat, más nem.

További híreink

Jegyinfók a Haladás elleni találkozóra

Dátum: 2024. máj 02. 14:00

A 31. forduló mérkőzésére a megújult sportkomplexumban kerül sor.

Bajnokavatás elhalasztva, Ajkán kapott ki a Spartacus

Dátum: 2024. máj 01. 09:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 30. fordulójára.

Oda-vissza legyőztük a Honvédot, s a tabellán is megelőztük

Dátum: 2024. ápr 29. 18:00

Csábi József: ez a meccs a szív diadala volt!

A KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

Dátum: 2024. ápr 29. 14:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában történt rendkívüli események kapcsán.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk