Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/EGY ÉRKEZŐ ÉS EGY TÁVOZÓ

EGY ÉRKEZŐ ÉS EGY TÁVOZÓ

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

A Kolorcity Kazincbarcika SC-nél volt nagy játékosmozgás a télen, hiszen máig a négy eddig klubunkhoz érkező labdarúgó mellett csupán két távozó (Kálmán Szilárd, Bartos Julián) játékosról számolhattunk be. Csapatunk kerete ma is változott, hiszen Bognár Dávid fél évre érkezett kölcsönbe Barcikára, miközben Vladul Stefan közös megegyezéssel távozott.


A huszonnégy éves paksi nevelésű Bognár Dávid a Paksi FC csapatától érkezett kölcsönbe Kazincbarcikára. A játékos utánpótlás éveit a Paks korosztályos együtteseinél töltötte, ahol szezonról-szezonra alapembernek számított. A 2015/2016-os idényben az U19-es csapat mellett huszonhat mérkőzésen a Paks NB3 Közép csoportjában szereplő fiókcsapatnál is pályára lépett, majd a következő három szezonban itt tett szert komoly harmadosztályú tapasztalatra is. Az NB3 mellett lehetőséget kapott az első osztályban való bemutatkozásra is, tavaly három meccsen az OTP Bank Ligában szereplő Paksnál is szerepet kapott. Az idei bajnokság őszi szezonját a másodosztályú Budaörsnél töltötte kölcsönben, ahonnan Kazincbarcikára érkezett.


Bognár Dávid érkezése mellett egy távozóról is be kell számolnunk, hiszen ma Vladul Stefan közös megegyezéssel távozott klubunktól. A huszonhét éves játékos nyáron érkezett csapatunkhoz, ahol huszonhárom alkalommal lépett pályára, melyből négyszer volt kezdő és tizenkilencszer állt be csereként. A labdarúgó a nálunk eltöltött fél év alatt hat gólt szerzett, négyszer volt eredményes a bajnokságban, valamint kétszer a Kazincbarcika MOL Magyar Kupa mérkőzésein. Vladul Stefan több játéklehetőség reményében távozik Kazincbarcikáról, további sikereket és sérülésmentes szezonokat kívánunk neki.

További híreink

Bajnokavatás elhalasztva, Ajkán kapott ki a Spartacus

Dátum: 2024. máj 01. 09:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 30. fordulójára.

Oda-vissza legyőztük a Honvédot, s a tabellán is megelőztük

Dátum: 2024. ápr 29. 18:00

Csábi József: ez a meccs a szív diadala volt!

A KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

Dátum: 2024. ápr 29. 14:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában történt rendkívüli események kapcsán.

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk