Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/ÚJPESTEN FOLYTATJUK

ÚJPESTEN FOLYTATJUK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

A Kolorcity Kazincbarcika SC továbbra is a bajnoki tabella éléről és a BKV Előre csapatával szembeni hat pont előnnyel várja soron következő bajnoki mérkőzését. Csapatunk a bajnokság huszonkettedik fordulójában az Újpest FC II. vendége lesz.


Továbbra is töretlenül haladunk a szezon elején kitűzött cél felé, ami nem más, mint az évvégi bajnoki cím és az NB2-be történő feljutás. A Kazincbarcika előnye továbbra sem csökken a BKV Előrével szemben, így holnap is listavezetőként lépünk pályára az Újpest II. otthonában. Csapatunk  tizennyolc győzelemmel (Tiszafüredi VSEDVSC II., Tállya, Sényő, SBTC, DVTK II., Törökszentmiklós, Hidasnémeti, Putnok, DEAC, BKV Előre,Jászberény, Eger, Tiszaújváros, Aqua-General Hajdúszoboszló, Füzesgyarmati SK, Tiszafüredi VSE, DVSC II.) két döntetlennel (Újpest FC II., Békéscsaba 1912 Előre II.) illetve egy, a Kisvárda elleni vereséggel gyűjtött ötvenhat pontjával, a három NB3-as csoportban összesítve legjobb mutatókkal rendelkezve magabiztosan vághat neki a holnapi találkozónak is, így gondolja ezt csapatunk játékosa Szemere Balázs is:

"Felkészültünk a holnapi mérkőzésre , jó formában van a csapat, természetesen a három pont megszerzése a cél, amihez jó játékot is szeretnénk produkálni és ezzel visszavágni az őszi 1-1-ért."

Hiszen az Újpest II. fiatal csapata egyszer már borsot tört az orrunk alá, amikor is a bajnokság harmadik fordulójában Kazincbarcikán megrendezett mérkőzésen Varga György az utolsó percben válaszolt Ádám Ferenc negyedik percben szerzett találatára, ezzel értékes két ponttól fosztva meg csapatunkat. Holnapi vendéglátóink természetesen nemcsak a mi dolgunkat nehezítették meg eddig a szezonban, gondoljunk csak a tizenhetedik fordulóra, amikor a remek formában lévő és második helyen álló BKV Előre kapuját szórták meg hazai pályán hét góllal. Az Újpest II. stabil középcsapatnak mondható az idényben, hiszen hét győzelemmel (Békéscsaba 1912 Előre II., Tiszafüredi VSE, Tállya KSE, Törökszentmiklósi FC-Veteriner,Hidasnémeti VSC, BKV Előre, Eger SE) öt döntetlennel (Kolorcity Kazincbarcika SC, Sényő-Carnifex FC, SBTC, DEAC, Termálfürdő FC Tiszaújváros) és kilenc vereséggel (Termálfürdő FC Tiszaújváros, Aqua-General Hajdúszoboszló, DVSC II., Füzesgyarmati SK, DVTK II., Putnok FC, Jászberényi FC, Kisvárda Master Good II, Aqua-General Hajdúszoboszló)  gyűjtött huszonhat pontjukkal a tabella tizenkettedik pozícióját foglalják el. Ellenfelünk egyébként a bajnokság első tavaszi mérkőzését Hajdúszoboszlón játszotta a múlt héten, ott egy Karacs Péter által szerzett hazai találattal nem sikerült pontot szerezniük.

A holnapi mérkőzéssel kapcsolatban vezetőedzőnk, Varga Attila  következőképpen nyilatkozott:

"Természetesen szeretnénk bizonyítani vasárnap is és szeretnénk a saját színvonalunkon teljesíteni. Az Újpest nagyon jó, fiatal csapat és a klubot is nagyon nagyra értékelem! Intenzív játékot kell nyújtanunk annak érdekében, hogy az előttünk álló sűrű sorozatba megfelelő önbizalommal menjünk bele! Az eddigi eredményeink arra ösztönöznek minket, hogy maximális intenzitással kezdjünk bele a mérkőzésbe."

2022. FEBRUÁR 20. 13:00
ÚJPEST FC II. - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC
Újpest Labdarúgó Sportcentruma

Holnap a Kolorcity Kazincbarcika SC NB3-as csapata mellett a Női NB2-ben szereplő együttesünk is Újpesten lép pályára. A lányok a tabella ötödik helyéről várják a második pozíciót elfoglaló Újpest elleni mérkőzésüket. A találkozót szintén Újpest Labdarúgó Sportcentrumában rendezik meg 13:30-as kezdéssel.

Az NB3 Keleti csoportjában vasárnap minden mékőzést megrendeznek, két találkozó kezdődik 11:00-kor, az Újpest FC II. - Kolorcity Kazincbarcika SC 13:00-tól, illetve hét meccsen hangzik majd el 14:00-kor a kezdést jelző sípszó. A huszonkettedik foruló párosításai a következőek:

2022. február 20.
11:00
DVSC II. BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE II.
2022. február 20.
11:00
DVTK II. KISVÁRDA MASTER
GOOD II.
2022. február 20.
13:00
ÚJPEST FC II. KOLORCITY 
KAZINCBARCIKA SC
2022. február 20.
14:00
TÁLLYA KSE AQUA-GENERAL
HAJDÚSZOBOSZLÓ
2022. február 20.
14:00
SÉNYŐ-CARNIFEX FC TERMÁLFÜRDŐ FC
TISZAÚJVÁROS
2022. február 13.
14:00
SBTC DEAC
2022. február 13.
14:00
TÖRÖKSZENTMIKLÓSI 
FC-VETERINER
BKV ELŐRE
2022. február 13. 
14:00
HIDASNÉMETI VSC DEAC
2022. február 13.
14:00
PUTNOK FC JÁSZBERÉNYI FC
2022. február 13. 
14:00
TISZAFÜREDI VSE FÜZESGYARMATI SK

További híreink

Bajnokavatás elhalasztva, Ajkán kapott ki a Spartacus

Dátum: 2024. máj 01. 09:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 30. fordulójára.

Oda-vissza legyőztük a Honvédot, s a tabellán is megelőztük

Dátum: 2024. ápr 29. 18:00

Csábi József: ez a meccs a szív diadala volt!

A KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

Dátum: 2024. ápr 29. 14:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában történt rendkívüli események kapcsán.

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk