Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : DVORSCHÁK GÁBOR

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : DVORSCHÁK GÁBOR

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Dvorschák Gábor a 2022/2023-as bajnoki idényben először lépett kezdőként pályára a Kolorcity Kazincbarcika SC Budafok elleni mérkőzésén. A győzelemmel zárult találkozón csapatunk játékosai egytől-egyig jól teljesítettek, ezt a meccs legjobbjának választott és az azt végigjátszó Dvorschák Gábor is így gondolja, akivel a Budafok elleni mérkőzésről beszélgettünk.


Vasárnap hazai pályán győztük le a Budafok csapatát. Milyennek láttad a mérkőzést? 

"Úgy gondolom, hogy egy nagyon jó mérkőzést láthattak a nézők. Az első félidőben mi irányítottuk azt és szerencsére gólt is tudtunk szerezni. A második félidőben mi egy kicsit visszább álltunk és ezáltal több lehetősége volt a Budafoknak, viszont ahogy a kontrákra berendezkedtünk azok jól sültek el, azonban sajnos gólt nem tudtunk ezekből rúgni, de így is magabiztosan hoztuk le a mérkőzést. Nyilván voltak hibák, de jókor jött a második gól, az pedig hogy kaptunk is egyet igazából most mindegy, a lényeg a győzelem volt. Összességében ez egy jó mérkőzés volt."

Meg kell kérdeznem, hogyan értékelnéd a vasárnapi játékodat? Meg voltál elégedve a saját, illetve a csapat teljesítményével? Hogyan készültetek egy ilyen mérkőzés után?

"Úgy gondolom, hogy az egész csapat nagyon jól teljesített, igazából egymást húztuk a pályán, mindenki segített a másiknak, ha volt egy hiba, mindig volt ott valaki. Nagyon jól teljesített a csapat, megmutatta a csapat, hogy van karaktere és egy ilyen hétvége után tudott egy ilyen jó mérkőzést játszani."

Tényleg egy igazán jó mérkőzésnek lehettek szemtanúi a Kolorcity Arénába kilátogató nézők. Mennyiben változott a csapat játéka a békéscsabai nagyarányú vereséghez képest? Hogyan készültetek egy ilyen mérkőzés után

"Szerencsére jó mentalitású a csapat és hamar "elfeljetettük" azt a hétvégi vereséget, nyilván másnap kielemeztük és kibeszéltük a dolgokat, de utána teljes gőzzel a következő meccsre koncentráltunk. Ez meg is látszódott, mert tényleg mindenki jól állt a munkához és az ilyen meccsek hozzák újra össze a csapatot, úgyhogy nagyon kellett ez a győzelem most nekünk."

Sűrű hét áll előttetek, hiszen szerdán és vasárnap is bajnoki mérkőzést játszotok, hogyan néz ki ilyenkor egy játékos hete?

"Ugye nincs sok idő gondolkodni, mert szerdán újra bajnokit játszunk. Ahogy a vereséget gyorsan elfelejtettük, mert az a múlt, most ezt a győzelem is meg van, de már a Mosonmagyaróvár elleni mérkőzésre kell koncentrálnunk. Egyébként egy nagyon nehéz mérkőzésre számítok, nyilván utána következik majd egy hosszú út hazafelé és vasárnap ismét bajnoki van, így ez tényleg egy igazán sűrű hét. Mindenki megpróbál a lehető legjobban felkészülni, a legtöbb időt pihenéssel tölteni és a legjobb formába próbálja magát hozni a bajnoki mérkőzsékre."

További híreink

Harnócz Róbert: csalódott vagyok az eredmény miatt…

Dátum: 2024. máj 07. 17:28

A két gyönyörű Kovács gól (is) kevés volt a három ponthoz.

U19: Javuló forma és eredmények

Dátum: 2024. máj 07. 16:40

Négy meccs, hat pont, s harmadik hely az Alsóházban.

Villámrajt és magabiztos siker Szombathelyen!

Dátum: 2024. máj 07. 13:00

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában Szombathelyről hoztuk el a három pontot!

Várhatóan szerdán kora délután indul el a jegyértékesítés az ETO elleni mérkőzésre

Dátum: 2024. máj 06. 10:00

További információk a 32. forduló találkozójával kapcsolatban.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk