Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : SZÉKELY DÁVID

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : SZÉKELY DÁVID

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

A Mosonmagyaróvár ellen könyvelhettük el első idegenbeli győzelmünket és ehhez a sikerhez nagyban hozzájárult Székely Dávid, aki a negyedik percben lőtt góljával nemcsak vezetést szerzett a Kazincbarcikának, de ezzel megadta csapatunk kellő önbizalmát is. Székely Dávid a szerdai mérkőzésen végig pályán volt és a találkozó egésze alatt remekül játszott, így ezúttal őt választotta Koszta Péter a mérkőzés legjobbjának. Vele készült interjúnkat olvashatják.


Győzelem után utazott el a csapat Mosonmagyaróvárra, ahol első idegenbeli sikerünket is el akartuk könyvelni. Utóbbi tett rátok bármilyen plusz terhet?

"Nem tett ránk plusz terhet, de érezni lehetett az egész csapaton hogy nem elégszünk meg a hétvégi sikerrel és szeretnénk minél több ponttal zárni ezt a sűrű hetet. Örülök az első idegenbeli győzelmünknek, de ahogy a szerdai meccs előtt úgy most sem foglalkozunk vele sokáig, hiszen vasárnap újabb mérkőzés vár ránk amit szintén szeretnénk megnyerni és folytatni a jó sorozatot hazai pályán."

Gólodnak köszönhetően korán, a negyedik percben vezetést szereztünk. Mesélnéd kicsit a találatodról?

"Egy gyors bedobás után jött a beadás, a védőm egy kicsit megcsúszott így volt elég helyem kapásból lőni. Nem találtam el tökéletesen a labdát de talán pont így lett jó, mert a hosszú felsőben kötött ki."

Hogyan értékelnéd a szerdai találkozón a saját, illetve a csapat teljesítményét?

"Az egész csapat nagyon jól teljesített, az első perctől kezdve mindenki odatette magát és a maximumot nyújtotta. Jó volt, hogy hamar megszereztük a vezetést, a csapat erejét mutatja hogy a kapott gól sem fogott meg minket és a félidő végén újra előnybe tudtunk kerülni. Az ellenfél pontrúgásai veszélyesek voltak, néha kellett a szerencse is de nekünk is megvoltak a helyzeteink így összességében megérdemelten hoztuk el a három pontot."

Egy váratlan szituációval is meg kellett küzdenetek, hiszen Megyeri II Gábor hordágyon hagyta el a pályát. Megzavarja ez ilyenkor a csapatot?

"Elsőre talán nagyobbnak tűnt a baj de aztán láttuk, hogy rendben lesz Gabi így ez nem zavarta meg a csapatot. Szerencsére tényleg nem lett belőle komolyabb sérülés, ma már tudott is velünk edzeni. Megyo is jól szállt be a meccsbe és a fontos védesei kellettek is a győzelemhez."

Nem volt egyszerű a mérkőzés vége sem, hiszen 2-1-es vezetésnél a 84. percben Takács Tamást állította ki a játékvezető, majd a hazaiaknak is villant egy piros. Benne volt ez a találkozóban?

"Végig kemény volt a találkozó, a szabálytalanságokból és a sárga lapokból sem volt hiány de talán a piros lapok nem voltak benne. A vége tényleg nem volt egyszerű, kicsit jobban be is szorultunk de jól védekeztünk és sikerült győztesen elhagyni a pályát."

További híreink

Elindult a jegyértékesítés a győri ETO elleni találkozóra!

Dátum: 2024. máj 08. 14:30

Online és személyesen is lehet belépőt váltani a vasárnapi, nagyon izgalmasnak ígérkező mérkőzésre.

Harnócz Róbert: csalódott vagyok az eredmény miatt…

Dátum: 2024. máj 07. 17:28

A két gyönyörű Kovács gól (is) kevés volt a három ponthoz.

U19: Javuló forma és eredmények

Dátum: 2024. máj 07. 16:40

Négy meccs, hat pont, s harmadik hely az Alsóházban.

Villámrajt és magabiztos siker Szombathelyen!

Dátum: 2024. máj 07. 13:00

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában Szombathelyről hoztuk el a három pontot!

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk