Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/PÁLINKÁS GERGŐ A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA

PÁLINKÁS GERGŐ A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Pálinkás Gergő az eddig lejátszott öt forduló mindegyikén pályára lépett, négyszer kezdőként, egyszer pedig csereként segítette a csapatot. A játékos hétről-hétre kimagaslóan jó teljesítményt nyújt a Kolorcity Kazincbarcika SC mérkőzésein -bizonyítja ezt az is, hogy a harmadik fordulót követően a Nemzeti Sport által összeállított forduló válogatottjába is bekerült - , nem volt ez másként a vasárnapi Kozármisleny elleni hazai bajnokin sem. Az elmúlt hetek és a legutóbbi meccs tükrében sportigazgatónk, Koszta Péter most őt nevezte meg a mérkőzés legjobbjának, így vele készült interjúnkat olvashatják.


Nemcsak a vasárnapi mérkőzés, hanem az elmúlt hetekben mutatott kimagasló teljesítményed miatt esett rád Koszta Péter sportigazgató választása. Te hogyan ítéled meg az elmúlt bajnoki fordulókban nyújtott munkád?

"Köszönöm! Több poszton is megfordultam ez alatt az öt forduló alatt, de megpróbáltam mindig a maximumot nyújtani és jó játékkal segíteni a csapatot."

A csapat remekel a bajnokságban, öt mérkőzésből négyet nyertetek meg. Az elmúlt egy hétben pedig kilenc pontot szereztetek.  Hogyan látod a Kolorcity Kazincbarcika SC-t a Merkantil Bank Ligában?

"Így igaz, jól kezdtük a bajnokságot, de sokat kell még dolgoznunk hogy elérjük a céljainkat. Úgy gondolom nagyon egységes csapat alakult ki itt Barcikán amit a pályán is látni lehet és ez nagyon nagy erősségünk lehet a bajnokságban."

Sűrű hét van mögöttetek, de az esetleges fáradtság vasárnap sem látszott a csapaton. Miként értékelnéd a Kozármisleny elleni bajnokit?

"Szerettük volna jól zárni a hetet és itthon tartani a három pontot. Tudtuk, hogy nehéz meccs lesz hiszen ha nem is látszott azért volt bennünk fáradtság és itt jött elő az imént említett csapategység na meg persze a szurkolók akik nagyban hozzájárultak a mérkőzés végkimeneteléhez."

Számos helyzeted volt a mérkőzésen, ezeket azonban most nem sikerül értékesíteni, Ádám Ferenc góljánál azonban fontos szerepet játszottál. Meg voltál elégedve a vasárnapi teljesítményeddel?

"Nem lehetek teljes mértékben elégedett hiszen egy csatár mindig góllal tudja legjobban segíteni a csapatát és még ha jól is ment a játék nem sikerült feltennem az i-re azt a bizonyos pontot."

Holnap újra munkához lát a csapat és elkezdetek készülni a Diósgyőr elleni borsodi rangadóra. Mik a gondolataid a soron következő bajnokival kapcsolatban?

"Igen holnap elkezdjük a hetet és innentől kezdve csak a Diósgyőrre koncentrálunk. Tudjuk jól mit jelent ez a meccs a városnak és a szurkolóknak. Azzal is tisztában vagyunk milyen hangulat fog ránk várni, de mindent meg fogunk tenni azért, hogy ponttal vagy pontokkal távozzunk."

További híreink

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Megcsinálta a csapat; megnyerték a rangadót és átvették a vezetést Asszony Béla srácai!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:53

A múlt vasárnapi kőkemény rangadó után Debrecenbe utazik az U14.

U13: Ma délután hazai pályán játszik csapatunk

Dátum: 2024. ápr 27. 11:27

Érdekes és izgalmas mérkőzésekkel a hátunk mögött lépünk pályára a Sárospatak ellen.

U15: megjött az áttörés!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:00

Nagyarányú győzelem idegenben, ma pedig hazai környezetben gyűjtögethetjük tovább a pontokat.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk