Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/VÁLTOZÁS A KERETBEN

VÁLTOZÁS A KERETBEN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Augusztus 31. éjfélig tart a nyári átigazolási szezon, melynek hajrájában a Kolorcity Kazincbarcika SC kerete is változik. Klubunkhoz kölcsönbe érkezik Puska Péter, azonban Rédling Kevinre és Kálnoki-Kis Zsomborra nem számíthatunk a továbbiakban.


PUSKA PÉTER

A 2003-as születésű játékos az ETO FC Győr korosztályos csapataiban nevelkedett majd 2019-ben a Vasas Kubala Akadémiához igazolt. Az angyalföldieknél eltöltött évek alatt az Akadémia utánpótlás csapatainak alapemberének számított. A2019/2020-as idényben tizenhét mérkőzésen kilenc gólt szerzett az U17-es bajnokságban, a 2020/2021-es szezonban az U19-es csapatot erősítette, összesen huszonégy találkozón nyolcszor volt eredményes (U19 Kiemelt csoport és U19 "A" csoport), 2021/2022-es bajnokságban pedig tizenkilenc meccsen tizenöt gólt tudhatot magáénak. Puska Péter az idei bajnokságot a szintén NB2-es újonc Kozármisleny csapatánál kezdte meg, ahol az eddig lejátszott öt bajnoki mindegyikén csereként kapott lehetőséget, így múlt héten a Kolorcity Arénában, mint ellenfélet fogadtunk, azonban a jövőheti Csákvár elleni mérkőzésen már számára is ez lesz a hazai pálya. A fiatal szabálynak is megfelelő labdarúgó egy évre érkezik kölcsönbe a Vasastól.

TÁVOZÓK

Két fiatal játékos is elköszönt Kazincbarcikáról, Kálnoki-Kis Zsombor az Újpesttől érkezett kölcsönbe Kazincbarcikára és a felkészülési mérkőzéseket követően a Békéscsaba elleni bajnokin kapott lehetőséget, azonban egy ösztöndíj elnyerését követően Amerikába költözött.
Szintén távozott Rédling Kevin is, aki Mezőkövesd Zsóry FC játékosaként kooperációs szerződéssel egy találkozón kedzőként, hármon pedig csereként lépett pályára. A fiatal labdarúgót a hét közepén visszarendelte a Mezőkövesd. A játékosoknak sok sikert kívánunk! 

 

További híreink

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Megcsinálta a csapat; megnyerték a rangadót és átvették a vezetést Asszony Béla srácai!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:53

A múlt vasárnapi kőkemény rangadó után Debrecenbe utazik az U14.

U13: Ma délután hazai pályán játszik csapatunk

Dátum: 2024. ápr 27. 11:27

Érdekes és izgalmas mérkőzésekkel a hátunk mögött lépünk pályára a Sárospatak ellen.

U15: megjött az áttörés!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:00

Nagyarányú győzelem idegenben, ma pedig hazai környezetben gyűjtögethetjük tovább a pontokat.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk