Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Elkezdődött a munka

Elkezdődött a munka

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Hétfő délelőtt Koleszár György vezetésével elkezdte a felkészülést csapatunk az NB II-es bajnokság következő szezonjára. 

Az első edzésen már a csapattal tartott az új igazolás Toma György és a két korábbi kisvárdai játékos Lukács Raymond és Sergiu Oltean is, akik szintén kék-sárgában folytatják a következő szezonban. Délután érkezett aztán a hír, hogy a Szolnok gólérzékeny játékosa, az előző bajnokságban 13 találatot jegyző Tóth László is csapatunkat erősíti majd az új bajnokságban.

Sajnos újabb távozóról is beszámolhatunk, hiszen a Kaposvár immár hivatalosan is bejelentette Hegedűs Dávid érkezését. Korábban már említettük, hogy Engel Alex és Sigér Ákos is távozott, azóta kiderült, hogy előbbi a Jászberény csapatában folytatja pályafutását. 

A mai edzésen itt volt velünk Tony Kanalos is, akit a Mezőkövesd tesztelt az elmúlt héten. 

Csapatunk első felkészülési mérkőzését szombaton 9:30-tól a DVTK ellen játssza a Diósgyőri Edzőközpontban.

ÚJ JÁTÉKOSAINK

Tóth László
A mindössze 22 éves játékos az elmúlt két bajnoki szezont a Szolnok csapatánál töltötte és 65 mérkőzésén 25 gólt szerzett, ami egy ilyen fiatal játékostól megsüvegelendő teljesítmény. A jászsági játékos pályafutása során megfordult a Videoton, a Puskás Akadémia, a Balmazújváros és a Mezőkövesd kötelékében is. 

Lukács Raymond Barna
A gólerős csatár 2016 tavaszán már volt csapatunk játékosa, azonban 14 mérkőzésen mindössze 6 gólt szerzett. A következő salgótarjáni szezonja viszont kiemelkedően zárult, hiszen 28 góllal zárt és lecsapott rá a Kisvárda csapata. Raymond itt sem okozott csalódást és 9 góllal segítette a szabolcsiakat az élvonalba.

Sergiu Oltean
A 30 éves védekező játékos Romániában a Brassó és a Botosani csapatát is erősítette, hazánkba 2016-ban került a Cigánd tagjaként. 2017-ben leigazolta a Kisvárda, 6 gólt szerzett az elmúlt bajnokságban.

További híreink

MEG VAN AZ ELSŐ BAJNOKI GYŐZELEM

Dátum: 2020. szept 29. 14:00

A Cigánd SE ellen szerezte meg első bajnoki győzelmét a Kazincbarcika női csapata.

Két csapatunk játszott hétvégén

Dátum: 2020. szept 29. 13:00

Az U14 és az U15 hazai pályán fogadta a Mezőkövesd korosztályos csapatait.

BÉKÉSCSABÁN FOLYTATJUK

Dátum: 2020. szept 26. 20:00

 A bajnokság tizedik fordulójában az idén még veretlen Békéscsaba 1912 Előre csapatához utazunk.

"SZURKOLJ SZÍVBŐL, ÉS SZERESD A SZÍVED!"

Dátum: 2020. szept 25. 16:00

A Magyar Labdarúgó Szövetség ebben az évben is csatlakozik az UEFA társadalmi felelősségvállalás programjának részeként a szeptember 29-i „A Szív Napja” kampánysorozatához.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk