Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/GÁBOR LUKÁCS JÓZSEF TÁVOZIK

GÁBOR LUKÁCS JÓZSEF TÁVOZIK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A fiatal játékos ugyan a Kazincbarcikánál kezdte meg a felkészülést és a második fordulóban megrendezett Békéscsaba 1912 Előre elleni hazai bajnoki mérkőzésen lehetőséget is kapott a Gálhidi György irányította együttesben (a 46. percben Ádám Ferenc József helyére érkezett), a 2019/2020-as bajnoki szezont mégis más csapatnál folytatja.

Gábor Lukács József korábban a ZTE és a Grosics Akadémia, valamint a Várfürdő-Gyulai Termál FC utánpótlás csapataiban nevelkedett, ezt követeően 2017-ben az akkor NB3 Keleti csoportjában szereplő Salgótarjánhoz igazolt. A nógrádi haramadosztályú csapat  2018-ban olyannyira tönkre ment, hogy a bajnokságot sem tudták befejezni és eredményeiket törölték, ezelőtt, 2018. február 20-án Gábor Lukács József első profi szerződését írta alá a Kazincbarcikánál. A fiatal labdarúgó a 2017/18-as bajnokság tavaszán öt alaklommal volt kezdő, nyolcszor lépett csereként pályára és két gólt is szerzett az NB2-ben. A következő azaz a 2018/19-es szezonban az összesen 36 bajnoki mérkőzésen nyolcszor kezdett, tizennyolcszor csere volt, tíz mérkőzésen a kispadon foglalt helyet és egy gól került a neve mellé. Gábor Lukács József és a Kazincbarcika vezetősége múlt héten közös megegyezéssel szerződést bontott egymással, a játékos az NB3 Keleti csoportjának egyik újoncánál, az Ózdi Kohász SC csapatánál folytatja pályafutását. Sok sikert kívánunk neki!

További híreink

HÉTKÖZI FORDULÓ A VÁC ELLEN

Dátum: 2019. szept 17. 21:20

A Merkantil Bank Liga 2019/2020-as szezonjának harmadik hétközi fordulója következik holnap. A szerdai ellenfelünk a Vác FC csapata lesz.

FÓTYIK DOMINIK KIHAGYJA A HOLNAPI MÉRKŐZÉST

Dátum: 2019. szept 17. 18:18

Egy meccses eltiltást kapott Fótyik Dominik.

Hétvégi utánpótlás eredmények

Dátum: 2019. szept 17. 11:00

Utánpótlás csapataink pont nélkül zárták a hétvégét.

MTK BUDAPEST - KAZINCBARCIKA: A VEZETŐEDZŐK ÉRTÉKELTEK

Dátum: 2019. szept 16. 20:00

1:0-ás végeredménnyel zárult a tegnapi MTK Budapest elleni mérkőzésünk. A meccs első és egyben utolsó gólját Bognár István szerezte büntetőből. A mérkőzést követően a csapatok vezetőedzői értékelték a látottakat.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk