Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/RAJTOL AZ NB3 : KEZD A PUTNOK FC

RAJTOL AZ NB3 : KEZD A PUTNOK FC

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Ma az NB3 Keleti csoportjában szereplő partnerklubunk, a Putnok FC is megkezdi 2020/2021-es bajnoki menetelését.


A Putnok FC nagy változásokon ment keresztül a nyári felkészülés ideje alatt. A csapatnál nemcsak a játékosmozgás jelentett kihívást, hanem új edzőjük megtalálása is. A Putnokot az előző félévben irányító Nagy Csaba bejelentette távozását, akit így Fehér Balázs váltott a kispadon. Fehér Balázst nem kell bemutatnunk a kazincbarcikai szurkolóknak, hiszen korábban játékosként csapatunknál is futballozott. A felkészülés kezdete előtt kinevezett edző 2009 és 2013 között volt a KBSC csapatának tagja, majd később Putnokon és a Bánhorvátinál is futballozott.

Fehér Balázs egy nagyban átalakult csapattal kezdhette meg az új idényre való felkészülést. Nyáron ugyanis tíz játékos keresett magának új csapatot. A Putnok egyik legjobbja, Katona Bence Balassagyarmatra igazolt, Lékai Soma Kecskeméten folytatja, Kercsó Bence Budaörsön, Adray Dominik a Ferencváros II-ben, Nyisalovits Donát fiókcsapatunknál a Bánhorvátinál játszik jövőre, Vajda Roland pedig Füzesgyarmaton.

A távozók mellett szerencsére az érkezők sincsenek kevesen. A névsor rögtön két visszatérővel indul: Csicsvári Milán Tállyáról, Madarász János pedig Sajóbábonyról jöttek vissza Putnokra. A csapathoz igazolt Diósgyőrből Pápai Krisztián, Mertse Ábel és Budaházi Levente. Az ESMTK-tól Pataki Roland, Gubacsi Zoltán Taksonyról, valamint Sramkó Roland Egerszalókról érkeztek. A Kolorcity Kazincbarcika csapatától Kréti Gergővel és Magyar Mátéval erősítettek, ahogy Ádám Ferenc József és Lakatos Miklós is maradtak a putnoki csapatnál. 

Jobbik Mátyás és Szegedi Péter a Bánhorvátihoz igazoltak, de kettős igazolásuknak köszönhetően a Putnok FC csapatánál is játszhatnak.

A Putnok FC ősszel húsz fordulót játszik majd le, melyből a november 29-én a BSE és december 6-án a Tiszafüred elleni meccsek tavaszról előrehozottak lesznek. A húsz meccsből  tizet játszanak hazai pályán Putnokon, a Várady Béla Sportközpontban. A Putnok az őszi szezonban szerdai mérkőzéseket is játszik majd, augusztus 12-én az SBTC otthonába utaznak, augusztus 26-án a Sényőt fogadják, szeptember 9-én pedig a Hatvant.

2020. augusztus 02. 17:30
BALASSAGYARMATI VSE - PUTNOK FC 
Balassagyarmati Ipolyparti Sporttelep

 

További híreink

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Elkezdődött a jegyértékesítés a következő hazai mérkőzésre

Dátum: 2024. ápr 18. 10:38

Április utolsó meccsén a Honvéd ellen játszunk a Kolorcity Arénában.

U14: kiütéses győzelem idegenben!

Dátum: 2024. ápr 17. 14:23

A szülők is benne voltak a győzelemben, sokat jelent a támogatásuk a csapatnak!

Hat mérkőzés van vissza a Merkantil Bank Liga idei szezonjából

Dátum: 2024. ápr 17. 12:00

Ebből három meccset idegenben, hármat pedig a Kolorcity Arénában játszunk. Országjáró túránk következő állomása Tiszakécske lesz.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk