Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/RAJTOL AZ NB3 : KEZD A PUTNOK FC

RAJTOL AZ NB3 : KEZD A PUTNOK FC

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Ma az NB3 Keleti csoportjában szereplő partnerklubunk, a Putnok FC is megkezdi 2020/2021-es bajnoki menetelését.


A Putnok FC nagy változásokon ment keresztül a nyári felkészülés ideje alatt. A csapatnál nemcsak a játékosmozgás jelentett kihívást, hanem új edzőjük megtalálása is. A Putnokot az előző félévben irányító Nagy Csaba bejelentette távozását, akit így Fehér Balázs váltott a kispadon. Fehér Balázst nem kell bemutatnunk a kazincbarcikai szurkolóknak, hiszen korábban játékosként csapatunknál is futballozott. A felkészülés kezdete előtt kinevezett edző 2009 és 2013 között volt a KBSC csapatának tagja, majd később Putnokon és a Bánhorvátinál is futballozott.

Fehér Balázs egy nagyban átalakult csapattal kezdhette meg az új idényre való felkészülést. Nyáron ugyanis tíz játékos keresett magának új csapatot. A Putnok egyik legjobbja, Katona Bence Balassagyarmatra igazolt, Lékai Soma Kecskeméten folytatja, Kercsó Bence Budaörsön, Adray Dominik a Ferencváros II-ben, Nyisalovits Donát fiókcsapatunknál a Bánhorvátinál játszik jövőre, Vajda Roland pedig Füzesgyarmaton.

A távozók mellett szerencsére az érkezők sincsenek kevesen. A névsor rögtön két visszatérővel indul: Csicsvári Milán Tállyáról, Madarász János pedig Sajóbábonyról jöttek vissza Putnokra. A csapathoz igazolt Diósgyőrből Pápai Krisztián, Mertse Ábel és Budaházi Levente. Az ESMTK-tól Pataki Roland, Gubacsi Zoltán Taksonyról, valamint Sramkó Roland Egerszalókról érkeztek. A Kolorcity Kazincbarcika csapatától Kréti Gergővel és Magyar Mátéval erősítettek, ahogy Ádám Ferenc József és Lakatos Miklós is maradtak a putnoki csapatnál. 

Jobbik Mátyás és Szegedi Péter a Bánhorvátihoz igazoltak, de kettős igazolásuknak köszönhetően a Putnok FC csapatánál is játszhatnak.

A Putnok FC ősszel húsz fordulót játszik majd le, melyből a november 29-én a BSE és december 6-án a Tiszafüred elleni meccsek tavaszról előrehozottak lesznek. A húsz meccsből  tizet játszanak hazai pályán Putnokon, a Várady Béla Sportközpontban. A Putnok az őszi szezonban szerdai mérkőzéseket is játszik majd, augusztus 12-én az SBTC otthonába utaznak, augusztus 26-án a Sényőt fogadják, szeptember 9-én pedig a Hatvant.

2020. augusztus 02. 17:30
BALASSAGYARMATI VSE - PUTNOK FC 
Balassagyarmati Ipolyparti Sporttelep

 

További híreink

HAJDÚ B. ISTVÁN LESZ A SPEAKER AZ ÜNNEPÉLYES PÁLYAÁTADÓN

Dátum: 2020. aug 12. 15:53

Vasárnap augusztus 16-án a 19:30-kor kezdődő ünnepélyes pályaavató után újra itthon játssza hazai mérkőzéseit a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgócsapata. A Pécsi MFC elleni mérkőzésre már nem csak a helyszínen, hanem elővételben online, vagy augusztus 6-tól a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában is lehet jegyeket váltani.

SZURKOLÁS, ULTRÁK, BIZTONSÁG

Dátum: 2020. aug 12. 15:14

Közös beszélgetésre invitálja a Kolorcity Kazincbarcika SC a szurkolókat csütörtökön, azaz augusztus 13-án a Kolorcity Arénába. A téma a sportszerű szurkolás, valamint az ezzel kapcsolatos kérdések, a biztonsági elvárások, illetve a szurkolói viselkedés különböző formái lesznek.

FÓTYIK DOMINIK VOLT A MECCS LEGJOBBJA

Dátum: 2020. aug 11. 19:00

Fótyik Dominik rendszeresen kimagasló teljesítmények köszönhetően Kaposváron is csapatunk egyik legjobbja volt.

NÉGY MECCSES ELTILTÁS VÁR KELEMEN MARKORA

Dátum: 2020. aug 11. 17:00

Első barcikai mérkőzése után négy meccses eltiltást kapott Kelemen Marko.

Mérkőzések

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - PMFC

Kazincbarcika

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk