Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/ÉRTÉKELTEK A VEZETŐEDZŐK

ÉRTÉKELTEK A VEZETŐEDZŐK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

A Merkantil Bank Liga tizenegyedik fordulójában hazai pályán az Aqvital FC Csákvár csapata ellen szereztük meg első győzelmünket új stadionunkban.


A MÉRKŐZÉS ÖSSZEGZÉSE
 

Két bajnoki győzelem után várta a mérkőzést a Kazincbarcika, ahol a kiesőhelyen álló Aqvital FC Csákvár csapata volt az ellenfelünk. A találkozó mindkét félnek kiemelten fontos volt, hiszen vendégeink célja rossz helyezésük javítása, a miénk pedig első hazai sikerünk megszerzése volt. Az első játékrészben inkább nekünk adódtak lehetőségeink, azonban a Csákvár csapata sem a védekezésre állt be, így nem volt nagy meglepetés amikor Daru Bence a 42. percben betalált Horváth László kapujába. A második félidő hatodik percében a szünet után beállt  Kovác Alant szerelték szabálytalanul a vendégek tizenhatosán belül, a megítélt büntetőt pedig Fótyik Dominik értékesítette, az állás 1:1-re módosult. Csapatunk ezúttal sem elégedett meg a pontosztozkodással, a 72.  percben ismét csapatkapitányunk volt a gólszerző, mellyel a mérkőzés végeredményét állította be. KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - AQVITAL FC CSÁKVÁR 2:1

VITELKI ZOLTÁN
 

"Nagyon örülünk a győzelemnek, a legfontosabb szempont az volt, hogy végre a hazai rossz sorozatunkat meg tudjuk szakítani. Nagyon nehéz meccset játszottunk,  ahol egy nagyon stabil ellenfelet sikerült legyőznünk, de volt tartása a csapatnak. Másodsorban pedig egy két hetes szünet lesz, így ebben a két hétben olyan hangulattal szerettünk volna készülni ami pozitív, úgyhogy ennek is külön örülünk."

VISINKA EDE
 

"Nem érdemeltünk vereséget, számomra ez egyértelmű, hiszen nagyon nagyot küzdöttek a játékosaim. Vezettünk,  sajnálom, hogy a második félidő elején kiegyenlített a Barcika utána pedig a vezető gólt is megszerezték. Nem érdemeltünk vereséget, én így láttam és nagyon büszke vagyok  a csapatomra."

 

Fotó: nso.hu/ Kozma István

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk