Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/ÉRTÉKELTEK A VEZETŐEDZŐK

ÉRTÉKELTEK A VEZETŐEDZŐK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A Merkantil Bank Liga tizenegyedik fordulójában hazai pályán az Aqvital FC Csákvár csapata ellen szereztük meg első győzelmünket új stadionunkban.


A MÉRKŐZÉS ÖSSZEGZÉSE
 

Két bajnoki győzelem után várta a mérkőzést a Kazincbarcika, ahol a kiesőhelyen álló Aqvital FC Csákvár csapata volt az ellenfelünk. A találkozó mindkét félnek kiemelten fontos volt, hiszen vendégeink célja rossz helyezésük javítása, a miénk pedig első hazai sikerünk megszerzése volt. Az első játékrészben inkább nekünk adódtak lehetőségeink, azonban a Csákvár csapata sem a védekezésre állt be, így nem volt nagy meglepetés amikor Daru Bence a 42. percben betalált Horváth László kapujába. A második félidő hatodik percében a szünet után beállt  Kovác Alant szerelték szabálytalanul a vendégek tizenhatosán belül, a megítélt büntetőt pedig Fótyik Dominik értékesítette, az állás 1:1-re módosult. Csapatunk ezúttal sem elégedett meg a pontosztozkodással, a 72.  percben ismét csapatkapitányunk volt a gólszerző, mellyel a mérkőzés végeredményét állította be. KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - AQVITAL FC CSÁKVÁR 2:1

VITELKI ZOLTÁN
 

"Nagyon örülünk a győzelemnek, a legfontosabb szempont az volt, hogy végre a hazai rossz sorozatunkat meg tudjuk szakítani. Nagyon nehéz meccset játszottunk,  ahol egy nagyon stabil ellenfelet sikerült legyőznünk, de volt tartása a csapatnak. Másodsorban pedig egy két hetes szünet lesz, így ebben a két hétben olyan hangulattal szerettünk volna készülni ami pozitív, úgyhogy ennek is külön örülünk."

VISINKA EDE
 

"Nem érdemeltünk vereséget, számomra ez egyértelmű, hiszen nagyon nagyot küzdöttek a játékosaim. Vezettünk,  sajnálom, hogy a második félidő elején kiegyenlített a Barcika utána pedig a vezető gólt is megszerezték. Nem érdemeltünk vereséget, én így láttam és nagyon büszke vagyok  a csapatomra."

 

Fotó: nso.hu/ Kozma István

További híreink

MOL MAGYAR KUPA : TÚL A HETEDIK FORDULÓN

Dátum: 2020. okt 28. 13:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC csapata az Érdi VSE ellen jutott tovább a MOL Magyar Kupa hetedik fordulójában.

MOL MAGYAR KUPA : ÉRDEN A HETEDIK FORDULÓBAN

Dátum: 2020. okt 27. 17:00

A MOL Magyar Kupa hetedik fordulójában az Érdi VSE csapata lesz az ellenfelünk.

EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Dátum: 2020. okt 26. 10:00

Megszakadt a Kolorcity Kazincbarcika SC négy meccse tartó veretlenségi sorozata. A csapat a Szombathelyi Haladástól kapott ki 0:1-re.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - SZOMBATHELYI HALADÁS

Dátum: 2020. okt 25. 16:15

A Merkantil Bank Liga tizenharmadik fordulójában a Szombathelyi Haladás csapatát fogadjuk a Kolorcity Arénában.

Mérkőzések

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - BUDAÖRS

Kazincbarcika

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - DVSC

Kazincbarcika

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk