Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/HÍREK A CSAPATRÓL

HÍREK A CSAPATRÓL

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Természetesen a válogatott szünet ellenére sem állt meg a munka a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatánál. Játékosaink folyamatosan edzettek, hogy minél jobb formában tudjanak visszatérni a Szolnoki MÁV FC elleni bajnokira, a vezetőség pedig tovább dolgozik a fiatal labdarúgók lehetőségeinek növelésén. A legfontosabb híreket összegyűjtöttük.


Bővül a DVTK-val közös kooperációnk

Tóth Borisz, Szűcs Kornél, Korbély Kristóf és Orosz Donát mellé újabb két játékossal egészült ki a DVTK és a Kolorcity Kazincbarcika SC kooperációja, Farkas Marcell és Zsiga Máté is lehetőséget kaphatnak együttesünknél. Farkas Marcell 2001-es születésű labdarúgó, aki pályafutása egészét a Diósgyőr kötelében töltötte, az idei szezonban pedig már az OTP Bank Ligában szereplő első csapatnál is két alkalommal került keretbe. Zsiga Máté 2000-ben született, szintén a miskolci egyesület saját nevelésű játékosaként járta be a korosztályos csapatok mindegyikét, a tavalyi és az idei szezonban az NB3 Keleti csoportjában szereplő tartalékcsapatnál kapott rendszeresen lehetőségét.

Saját nevelésű játékosok az edzéseken

A kooperáció mellett természetesen utánpótlás labdarúgóinknak is próbálunk egyre több lehetőséget biztosítani, így két tehetséges játékosunk Lukács Gergő és Henez Kevin, akik hétről-hétre pályára lépnek az U17-es és az U19-es csapatban most edzéslehetőséget kaptak az NB2-es keretnél. Lukács Gergő nevével idén már többször is találkoztunk, hiszen a tizenhat éves játékos az U17-es csapat eddig lejátszott tizenkét mérkőzésén harmincnégy gólt szerzett, mellyel nagy előnnyel vezeti az északi csoport harmadosztályának góllövő listáját. Henez Kevin szintén a barcikai tehetségek táborát erősíti, a játékos nemcsak az U19-es együttesünk alapembere, hanem a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályban szereplő Bánhorváti-KBSC-nél is rendszeresen bizonyít.

A keretről

A héten továbbra is több játékos hiányával kell számolnia Vitelki Zoltán vezetőedzőnek. Szemerédi Norbert a DVSC elleni bajnokin történt kiálítása után a Fegyelmi Bizottság által meghatározott három meccses eltiltását tölti, Horváth László felépült, de a hétvégi bajnokin még továbbra is rendelkezésünkre áll a Siófokon már kapunkat védő, Tóth András is. Mikló Roland rehabilitáción vesz részt, ahogy Heil Valter és Krausz Raul felépülése is jól halad, a nyáron megsérült játékosok Antal Zsuzsanna segítségével dolgoznak mielőbbi gyógyulásuk érdekében. Sergiu Oltean a DVSC ellen sérült meg, csapatunk labdarúgója már túlesett az arcműtéten, hamarosan részt vehet a csapat edzésein. A hétvégi Szolnoki MÁV FC elleni bajnokin nem számíthatunk csapatkapitányunkra, Fótyik Dominikra, aki ekkor az öt sárgalap utáni eltiltását tölti majd. Ezenkívül a keretből többen bajlódnak még betegséggel is, az ő játékuk még kérdéses.

További híreink

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA

Dátum: 2020. nov 29. 16:45

A Merkantil Bank Liga 2020/2021-es versenykiírásának utolsó pszi fordulójában a Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapata ellen lépünk pályára.

AZ UTOLSÓ ŐSZI FORDULÓ KÖVETKEZIK

Dátum: 2020. nov 28. 18:30

A Merkantil Bank Liga 2020/2021-es szezonjának utolsó őszi fordulójára kerül sor holnap. Csapatunk ellenfele a Szeged-Csanád Grosics Akadémia lesz.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: GYIRMÓT FC GYŐR - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2020. nov 25. 17:30

A Merkantil Bank Liga 2020/2021-es szezonjának tizennyolcadik fordulójában a Gyirmót FC Győr otthonában lépünk pályára.

GYIRMÓTON A TIZENNYOLCADIK FORDULÓBAN

Dátum: 2020. nov 24. 20:00

Holnap újabb hétközi forduló vár a Merkantil Bank Liga csapataira. A Kolorcity Kazincbarcika SC a bajnokság tizennyolcadik fordulójában a Gyirmót FC Győr otthonában lép pályára.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk