Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/BÉKÉSCSABÁN AZ UTOLSÓ ŐSZI FORDULÓBAN

BÉKÉSCSABÁN AZ UTOLSÓ ŐSZI FORDULÓBAN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Holnap 11:00-tól a Békéscsaba 1912 Előre II. csapata ellen lép pályára a Kolorcity Kazincbarcika SC. Csapatunk az utolsó őszi fordulót megelőzően továbbra is vezeti az NB3 Keleti csoportjának tabelláját, minket hat pont lemaradással a BKV Előre, tíz egység hátránnyal pedig a DEAC együttesei követnek. A KBSC nemcsak a pontok számában, hanem az egyéb mutatókban is megelőzi versenytársait. A tizenkilencedik fordulót megelőzően, lőtt és kapott gólokat illetően is az első helyen állunk, játékosaink összesen ötvennégyszer voltak eredményesek és a soros ellenfeleink csupán nyolcszor találtak be a Fila vagy Megyeri által őrzött kapuba. Csapatunk jelenleg tizenhat győzelemmel (Tiszafüred, DVSC II., Tállya, Sényő, SBTC, DVTK II., Törökszentmiklós, Hidasnémeti, Putnok, DEAC, BKV Előre,Jászberény, Eger, Tiszaújváros, Aqua-General Hajdúszoboszló, Füzesgyarmati SK), egy az Újpest FC II. elleni döntetlennel és szintén egy a Kisvárda elleni vereséggel gyűjtött negyvenkilenc pontjával magabiztosan vezeti a bajnokságot és ez a holnapi találkozót követően sem fog változni.
A Békéscsaba elleni találkozót megelőzően vezetőedzőnk, Varga Attila nyilatkozott:

"Természetesen, mint minden mérkőzés esetében, most is van egy tervünk ami az elképzeléseink szerint sikerre vezethet! Erősen akarunk kezdeni, támadószellemben, kreatívan szeretnénk futballozni. Lesz egy két hiányzónk de a hadra fogható játékosok tudják majd a minőséget nyújtani! Nyerni akarunk! Erősnek érzem a csapatot, a játékosok tudják mik az elvárások a két utolsó mérkőzésre! A sok győzelem után jó a csapatot övező hangulat, úgyhogy ha a tudásunk legjavát nyújtjuk minden rendben lesz!"

A Békéscsaba 1912 Előre II. csapata huszonhárom ponttal gyűjtött eddig kevesebbet, mint a Kazincbarcika, azonban kilencedik helyével még így is a stabil középmezőny tagja. E heti vendéglátóink huszonhat pontjukat nyolc győzelemmel, két döntetlennel és nyolc vereséggel gyűjtötték. A bajnokságot a Füzesgyarmat elleni döntetlennel kezdték, ezután legyőzték a Tiszafüredet, majd ismét osztozkodtak a pontokon a DVSC II-vel. A negyedik fordulóban az Újpestet vendégül látva nem tudták növelni bajnoki egységeik számát, azonban az ötödikben fölényes győzelmet arattak a Tállya ellen. Utóbbi mérkőzést követően hét gólos találkozón maradtak alul a Sényő ellen, amit zsinórban négy győzelem követett, jobbnak bizonyultak az SBTC, a DVTK II., a Törökszentmiklós és a Hidasnémeti csapataitól. A négy nyertes meccset követően kikaptak a Putnoktól, amit ismét két győzelem követett a Jászberény és a DEAC csapatai ellen. A Békéscsaba azonban nehéz heteken van túl, hiszen az elmúlt öt fordulóban nem sikerült pontot szerezniük, hiszen a BKV Előre, a Kisvárda, az Eger, a Tiszaújváros és a Hajdúszoboszló is legyőzte őket.


2021. NOVEMBER 28. 11:00
BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE II. - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC
A mérkőzéssel kapcsolatos információk ITT találhatóak.
A Békéscsaba 1912 Előre II. - Kolorcity Kazincbarcika SC mérkőzést holnap 11:00-tól a LINK-re kattintva nézhetik.

 

A koronavírus elleni védettség igazolása beléptetéskor a védettségi igazolvány bemutatásával történik. A védettségi igazolványt a belépéskor kötelezően fel kell mutatni a személyi igazolvánnyal, vagy más arcképes személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt a biztonsági személyzetnek. Tehát minden egyéb igazolás (COVID-19 fertőzésen történő átesésről, védőoltásról, negatív PCR-tesztről) nem megfelelő igazolás a belépéshez, ugyanis belépési jogosultságot nézőként csak és kizárólag a védettségi igazolvány adhat, más nem.Az igazolványok meglétét még a stadion területére történő belépés előtt ellenőrizni fogja a biztonsági szolgálat!

Az utolsó őszi fordulóban rendszerint tíz mérkőzést rendeznek, a találkozók közül három 11:00-kor kezdődik majd, a további hét mérkőzésen pedig 13:00-kor hangzik majd el a kezdést jelző sípszó. A párosítások a következőek:

2021. november 28.
11:00
BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE II.
KOLORCITY
KAZINCBARCIKA SC
2021. november 28.
11:00
DVTK II. JÁSZBERÉNYI FC
2021. november 28.
11:00
ÚJPEST FC II. EGER SE
2021. november 28.
13:00
TÖRÖKSZENTMIKLÓSI
FC-VETERINER
PUTNOK FC
2021. november 28.
13:00
SBTC DEAC
2021. november 28.
13:00
SÉNYŐ-CARNIFEX FC BKV ELŐRE
2021. november 28.
13:00
TÁLLYA KSE KISVÁRDA
MASTER GOOD II.
2021. november 28. 
13:00
TERMÁLFÜRDŐ FC
TISZAÚJVÁROS
DVSC II.
2021. november 28.
13:00
TISZAFÜREDI VSE AQUA-GENERAL
HAJDÚSZOBOSZLÓ
2021. november 28. 
13:00
FÜZESGYARMATI SK  HIDASNÉMETI VSC

További híreink

EDZŐMÉRKŐZÉS A TELKIBEN

Dátum: 2022. jan 19. 18:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC edzőtáborának első napján a Kozármisleny csapata ellen játszott felkészülési mérkőzést a Telkiben.

GUDOVICS ATTILÁVAL EGÉSZÜLT KI EDZŐI STÁB

Dátum: 2022. jan 17. 18:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC edzői stábja a harmincnégy éves sportszakemberrel egészült ki a téli felkészülés kezdetekor.

GYŐZELEM A MÁSODIK EDZŐMÉRKŐZÉSEN

Dátum: 2022. jan 15. 17:19

Ma délelőtt első hazai edzőmérkőzésünkön a szintén az NB3 Keleti csoportjában szereplő DVTK II. együttesét fogadtuk.

KÉT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS KAZINCBARCIKÁN

Dátum: 2022. jan 14. 16:00

Holnap délelőtt két edzőmérkőzésnek is otthont ad a Kazincbarcikai Sportközpont. 9:15-től fiókcsapatunk a Bánhorváti lép pályára, majd 11:00 órától a Kolorcity Kazincbarcika SC fogadja a DVTK II. együttesét.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk