Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/TÚL AZ UTOLSÓ FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEN - VARGA ATTILA ÉRTÉKELT

TÚL AZ UTOLSÓ FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEN - VARGA ATTILA ÉRTÉKELT

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Ma délután a szintén NB2-es Aqvital FC Csákvár ellen tartottuk meg a bajnoki főpróbát Mezőkövesden. Az utolsó felkészülési mérkőzésünkön sajnos már korán, a tizenharmadik percben emberhátrányba kerültünk, hiszen Szekszárdi Tamást egy utolsó emberként elkövetett szabálytalanság miatt kiállította a játékvezető. Ezt követően az első félidőben még sikerült rendezni sorainkat és a csákvári támadásokat a barcikai védelem, valamint Megyeri II Gábor is rendre hárítani tudták. A második játékrészben azonban egy Torvund Alexander által értékesített büntetővel szerzett vezetést vendégünk, majd három perccel később Karacs lövését ugyan még kiütötte Megyeri II azonban a kipattanóra érkező Körmendi Kevin már betalált kapunkba, végül pedig a nyolcvanhatodik percben Karacs Dániel is gólt szerzett, így három gólos vereséget szenvedtünk az Aqvital FC Csákvár ellen.

Vezetőedzőnk, Varga Attila a következőképpen értékelte a mérkőzést:

"Ebből a meccsből sokat nem tudunk meg, hiszen ebben a kánikulában a tizenharmadik perctől emberhátrányban futballoztunk, ami mindent amit terveztünk átírt! A hetvenedik percig jól álltunk a lábunkon, majd az utolsó negyed órában megérdemelten eldöntötte a Csákvár! A cserék közül több játékosban is csalódtam!"

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - AQVITAL FC CSÁKVÁR 3-0 (félidőben: 0-0)
Gólszerzők: Torvund Alexander 73', Körmendi Kevin 76', Karacs Dániel 86'
Kiállítva: Szekszárdi Tamás 13'

Kolorcity Kazincbarcika SC: Megyeri II Gábor, Szemere Balázs, Szekszárdi Tamás, Ur László, Heil Valter, Süttő Attila, Székely Dávid, Csatári Gergő, Nagy János, Szabó Balázs, Takács Tamás
Cserék: Megyeri Gábor, Lippai Tibor, Sztankó Dávid, Hleba Tamás, Ádám Ferenc, Kurdics Levente, Pálinkás Gergő, Kálnoki-Kis Zsombor
Vezetőedző: Varga Attila

Aqvital FC Csákvár: Auerbach Martin, Murka Benedek, Vaskó Tamás, Karacs Dániel, László Noel, Mészáros Dávid, Gazdag Vajk, Magyar Zsolt, Tamás Nándor, Hornyák Marcell, Baracskai Roland
Cserék: Koval Viktor, Fejős Áron, Janyickij Kirilló, Torvund Alexander, Körmendi Kevin, Alaxai Áron
Vezetőedző: Tóth Balázs

További híreink

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS : BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2022. aug 07. 18:50

Csapatunk ma 19:00-tól a Békéscsaba 1912 Előre együttese ellen lép pályára a Merkantil Bank Liga második fordulójában.

BÉKÉSCSABÁN FOLYTATJUK

Dátum: 2022. aug 06. 17:00

A Merkantil Bank Liga második fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre csapata ellen lép pályára a Kolorcity Kazincbarcika SC.

UR LÁSZLÓ VOLT A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA

Dátum: 2022. aug 02. 17:00

A vasárnapi Dorogi FC elleni győzelmet követően sportigazgatónk, Koszta Péter csapatkapitányunkat Ur Lászlót nevezte meg a mérkőzés legjobbjának. Vele készült interjúnkat olvashatják.

GYŐZELEM AZ ELSŐ FORDULÓBAN - EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Dátum: 2022. aug 01. 07:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC ma újra NB2-es mérkőzést játszott, csapatunk két góllal bizonyult jobbnak a Dorog együttesétől, így győzelemmel zárta a Merkantil Bank Liga első fordulóját.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk