Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/ÉLŐ TUDÓSÍTÁS: SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

ÉLŐ TUDÓSÍTÁS: SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

VÉGEREDMÉNY: SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 1-1

2. FÉLIDŐ

90+1. PERC: Villan a sárga Kovács játékvezető kezében, most a szentlőrinciek 55-ösének, Lénárt Gábornak mutatja azt fel.

88. PERC: Az elmúlt percek mindenképp a cserékről szólnak, most a Szentlőrinc vezetőedzője változtat, 24-es Rétyi Róbertet 9-es Bányai Péter váltja.

86. PERC: Mi is változtatunk, 17-es Kudics Levente helyett 6-os Heil Valter lép pályára. 

84. PERC: Kettős csere a hazaiaknál, 10-es Szabó Mátét 7-essel Mervó Bence váltja, valamint 16-os Vidnyánszky Mátyás helyére 55-ös Lénárt Gábor érkezik.

81. PERC: Hleba Tamás kap sárga lapot.

78. PERC: Egyenlítünk, újra egálban a két csapat! Egy barcikai kontra végén Kállai Zalán érkezik és fejel a szentlőrinci kapuba. SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 1-1

76. PERC: Az egyik barcikai védőről kipattant labdát Németh Erik lövi kapunkra, szerencsére célt téveszt.

73. PERC: Ismét barcikai csere, ezúttal 10-es Szabó Balázs hagyja el a játékteret, aki helyett 22-essel Székely Dávid folytatja.

69. PERC: Csere a Szentlőrincnél, 11-es Grumic Miroslav helyére 8-assal Filipovic Marko érkezik.

61. PERC: Varga Attila vezetőedző kép ponton változtat csapatunkon. 11-es Pálinkás Gergőt 9-essel Takács Tamás váltja, 19-es Puska Péter helyett pedig 32-essel Kállai Zalán lép pályára.

56. PERC: Több veszélyesebb helyzet kidolgozása után a hazai együttes megszerzi a vezetést. Egy szögletet követően Rétyihez kerül a labda, aki az ötös vonalában érkező Keresztest keresi azzal, a szentlőrinciek 14-ese pedig a kapuba is fejeli a játékszert. SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 1-0

49. PERC: Megyeri sem pihenhet a második félidő elején, Vidnyánszky kerül óriási helyzete, a lövést kapusunk fogja.

47. PERC: Saját tizenhatosának veszít labdát a hazai együttes, melyre Pálinkás rögtön le is csap és kapura is lövi azt, Prokopnak kell védenie.

46. PERC: Elkedződött a második félidő, a szünetben egyik vezetőedző sem változtatott csapata összeállításán.


1. FÉLIDŐ

45. PERC: Gól nélkül zárul az első játékrész.

36. PERC: Ismét próbálkozik a Szentlőrinc. Daróczi indítja a középen érkező Szabót, a hazaiak 10-es számú játékosa viszont csak becsúzva ér a labdába, ami végül a kapufát találja el.

33. PERC: Újabb szabadrúgást végezhetnek el a hazaiak. A labda jól kanyarik, de a tizenhatosunkon belül helyezkedő szentlőrinci játékosok azonban csak Megyeri kezébe tudják azt lőni.

26. PERC: Szabó veszélyezteti a kapunkat. A Szentlőrinc körülbelül húsz méterről végezhet el szabadrúgást, a labda mögé Szabó áll, aki a bal felsőt célozza meg azzal, a lövést Megyeri bravúrral védi.

20. PERC: Továbbra sem bővelkedik helyzetekben a találkozó.

15. PERC: A mérkőzés elmúlt tíz percében egyik csapatnak sem adódott komolyabb helyzete, a játék leginkább mezőnyben folyik.

9. PERC: Megyerinek kell védenie miután Daróczi a jó ütemben érkező Szabó Máténak passzol és az kapura is lövi a labdát. A Szentlőrinc első veszélyes helyzetét kapusunk könnyedén hárítja.

1. PERC: Elkezdődött a találkozó. A hazai csapat piros-fekete szerelésben, a Kolorcity Kazincbarcika SC pedig sárga-kék színekben lépett pályára.


Tizenkilencedik fordulójához érkezett a Merkantil Bank Liga, ami egyben azt is jelenti, hogy az NB2-es csapatok utolsó őszi mérkőzésüket játsszák ezen hétvégén. A Kolorcity Kazincbarcika SC a Szentlőrinc vendégeként bizonyíthat 13:00-tól.
A két eddig csupán kétszer találkoztak a Merkantil Bank Liga küzdelmeiben. A 2020/2021-es idényben csapatunk a tizenkettedik fordulóban lépett pályára először ellenük. A Kozármislenyi Stadionban akkor Tóth László korán, a negyedik percben talált be a szentlőrinci kapuba, amivel be is állította a találkozó 0:1-es végeredményét, így akkor mi utazhattunk haza három ponttal. A tavaszi visszavágón a Kolorcity Arénában Toma György góljára Nagy Barnabás válaszolt, így itthon egy 1-1-es döntetlent követően osztozkodtunk velük a pontokon. Érdekességként említenénk meg, hogy utóbbi mérkőzésen a Kazincbarcika jelenlegi játékosa, Hleba Tamás még a Szentlőrinc csapatát erősítette és játszott a találkozón.
A mai mérkőzést Kovács Imre vezeti, asszisztensei Aradi József és Sinkovicz Dániel, tartalék játékvezetőként pedig Molnár Attila van jelen.

A két csapat összeállítása a következő:

SZENTLŐRINC SE   KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 
37 PROKOP ROSTISLAV 31 MEGYERI II GÁBOR
5 TAMÁS LÁSZLÓ 2 HLEBA TAMÁS
6 NÉMETH ERIK 4 SZEMERE BALÁZS
10   SZABÓ MÁTÉ 7 ÁDÁM FERENC
11 GRUMIC MIROSLAV  10 SZABÓ BALÁZS
14 KERESZTES BENCE 11 PÁLINKÁS GERGŐ 
16 VIDNYÁNSZKY MÁTYÁS  16 SÜTTŐ ATTILA
19 HAVAS ATTILA 17 KURDICS LEVENTE
24 RÉTYI RÓBERT 19 PUSKA PÉTER
77 DARÓCZI ZOLTÁN  21 UR LÁSZLÓ (C)
82 LÁSZLÓ DÁVID 36 HORVÁTH MILÁN
Cserék: Cserék:
1 BESE BALÁZS 1 MEGYERI GÁBOR
7 MERVÓ BENCE 5 ARDAY DOMINIK
8 FILIPOVIC MARKO 6 HEIL VALTER
9 BÁNYAI PÉTER 9 TAKÁCS TAMÁS
20 TÖRÖK LÁSZLÓ 15 SZÉKELY KRISZTIÁN
23 RÁTKAI ZSOLT 20 LACZKÓ MILÁN
55 LÉNÁRT GÁBOR 22 SZÉKELY DÁVID 
    24 LIPPAI TIBOR
    28 BENKŐ PÉTER
    32 KÁLLAI ZALÁN
Vezetőedző: Vezetőedző:
JEREMIÁS GERGŐ VARGA ATTILA

 

További híreink

BUDAFOKON A HUSZONKETTEDIK FORDULÓBAN

Dátum: 2023. febr 03. 16:00

A Merkantil Bank Liga huszonkettedik fordulójában a Budafok vendégeiként lépünk pályára vasárnap 14:00-tól.

RUTINOS TAMADÓT IGAZOLTUNK

Dátum: 2023. febr 02. 18:15

Bacsa Patrik személyében egy borsodi kötődésű, rutinos játékos csatlakozott keretünkhöz.

Két csapatunk teremtornázott Cigándon

Dátum: 2023. jan 31. 12:30

Hétvégén U9-es és U11-es korosztályaink csatlakoztak a XII. Nemzetközi Utánpótlás Teremlabdarúgó Torna mezőnyéhez Cigándon.

VERESÉG A BÉKÉSCSABA ELLEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉTRTÉKELÉSEK

Dátum: 2023. jan 29. 20:00

Csapatunk ma kora délután megkezdte a Merkantil Bank Liga tavaszi szezonját. A bajnokság huszonegyedik fordulójában a Békéscsaba ellen lépett pályára.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix