Kazincbarcikai Sport Club

KBSC - hírek

Nyíregyháza Spartacus FC-Kazincbarcika 2-0 (0-0)

Hiába küzdöttünk jól és dolgoztunk ki több helyzetet a Nyíregyháza otthonában, a Szpari Hornyák Marcell két góljával otthon tartotta a 3 pontot.

Nyíregyháza Spartacus FC-Kazincbarcika ÉLŐ

19 órától a Nyíregyháza vendégei leszünk az NB II 25. fordulójából elhalasztott találkozón. A mérkőzést kövessék online közvetítésünk segítségével.

Újabb szerda esti pótlás

A Sopron elleni győzelmet követően szerdán a Nyíregyháza otthonában lép pályára csapatunk.

Mestermérleg

Koleszár György szerint csapatunk számára mostantól minden megszerzett pont nagyon fontos, míg Bekő Balázs szerint az ő körülményeik között nem volt több a csapatában.

Kazincbarcika-Soproni VSE 1-0 (1-0)

Nagyot küzdöttünk és Tóth Szabolcs góljával megszereztük a nagyon fontos három pontot a Sopron ellen.

Kazincbarcika-Soproni VSE ÉLŐ

17 órától Putnokon a Soproni VSE ellen folytatjuk szereplésünket az NB II-es labdarúgó bajnokságban. Kövessék velünk a találkozót online szöveges tudósításunk segítségével!

Új edzővel a leggyengébb csapat ellen

A hétközi edzőváltást követően az utolsó helyen álló Sopron csapatát fogadjuk vasárnap Putnokon.

Ingyenes szurkolói busz Putnokra!

Klubunk ingyenes szurkolói buszt indít a holnapi Sopron elleni bajnoki mérkőzésre Putnokra. A busz 16 órakor indul a Shell benzinkút mellett található SPAR parkolójából. Legyünk ott minél többen Putnokon!

Tévés közvetítés Zalaegerszegről!

Az idényben először az M4 Sport is közvetíti egyik mérkőzésünket. A csatorna választása a május 6-án megrendezendő ZTE-KBSC mérkőzésre esett, amelynek így a kezdési időpontja 15 órára módosult.

Távozik Vitelki Zoltán!

A mai nappal klubunk közös megegyezéssel szerződést bontott Vitelki Zoltán vezetőedzővel. A szakmai munkát a bajnokság befejezéséig megbízott edzőként Koleszár György irányítja.

Mérkőzések

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - PMFC

Kazincbarcika

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk