Kazincbarcikai Sport Club

KBSC - hírek

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : HLEBA TAMÁS

A szombati Tiszakécske elleni bajnoki után a találkozó első barcikai gólját jegyző és a meccs egésze alatt remekül játszó, Hleba Tamást nevezte meg sportigazgatónk a mérkőzés legjobbjaként.

DÖNTETLEN MEZŐKERESZTESEN

Fiókcsapatunk szombaton a Mezőkeresztes otthonában lépett pályára. A Borsod-Abaúj-Zeplén megyei első osztályú bajnokság tizenegyedik fordulójában egy gól nélküli döntetlent játszott a Bánhorváti.

DÖNTETLEN A TISZAKÉCSKE ELLEN - ÉRTÉKELTEK A VEZETŐEDZŐK

A Kolorcity Kazincbarcika SC tegnap késő délután a Tiszakécske csapatát fogadta a Kolorcity Arénában. A Merkantil Bank Liga tizenharmadik fordulójában megrendezett találkozó 2-2-es döntetlennel ért véget.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - TISZAKÉCSKEI LC

A Merkantil Bank Liga tizenharmadik fordulójában ma 17:00-tól a Tiszakécske csapata ellen lépünk pályára.

A TISZAKÉCSKE ELLEN FOLYTATJUK

A megszokottól eltérően a héten szombaton játszanak bajnoki mérkőzést az NB2-es csapatok. A Kolorcity Kazincbarcika SC a Merkantil Bank Liga tizenharmadik fordulójában a Tiszakécske csapatát fogadja ma 17:00-tól a Kolorcity Arénában.

TÖLTSÜK MEG SZOMBATON IS A KOLORCITY ARÉNÁT!

Mint azt szukolóink is tudják, nagyon sűrű hete van csapatunknak, hiszen a tegnapi MOL Magyar Kupa mérkőzést követően szombaton is pályára lépünk. A Merkantil Bank Liga tizenharmadik fordulójában a Tiszakécske érkezik a Kolorcity Arénába!

BÚCSÚZTUNK A MOL MAGYAR KUPÁTÓL: EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

A MOL Magyar Kupa idei sorozatában nem sikerült megismételnünk a tavalyi menetelést, tegnap a legjobb harminckét csapat közül búcsúztunk a Zalaegerszeg ellen.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - ZTE FC

A MOL Magyar Kupa mai negyedik fordulójában hazai pályán a ZTE FC ellen vívhatjuk ki a legjobb tizenhat közé jutást.

MOL MAGYAR KUPA : ÉRKEZIK A ZALAEGERSZEG

A MOL Magyar Kupa holnapi, negyedik fordulójában az NB1-es ZTE FC ellen vívhatjuk ki a sorozat legjobb tizenhat csapata közé jutást. Szurkoljunk együtt a Kolorcity Arénában!

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : NAGY JÁNOS

Ugyan csapatunk már gőzerővel készül a holnapi ZTE elleni kupameccsre, viszont nem feledkeztünk meg a vasárnapi mérkőzés legjobbjáról sem. A Soroksár elleni bajnokit követően sportigazgatónk, Koszta Péter Nagy Jánost nevezte meg a meccs embereként.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix