Kazincbarcikai Sport Club

KBSC - hírek

VASÁRNAP HÖLGYEKNEK INGYENES A BELÉPÉS - JEGYINFORMÁCIÓK

Az NB3-as bajnokság Keleti csoportjának harmincharmadik fordulójában a Kisvárda Master Good II. csapatát fogadja vasárnap a Kolorcity Kazincbarcika SC. Mivel ezen a napon ünnepeljük az anyák napját, így minden a mérkőzésre kilátogató hölgy ingyen tekintheti meg azt.

DÖNTETLEN A GESZTELY ELLEN

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályú bajnokság huszönötödik fordulójában emberhátrányban bizonyított a Bánhorváti a bajnokesélyes Gesztely ellen.

GYŐZELEM A BKV ELLEN - VARGA ATTILA ÉRTÉKELT

A Kolorcity Kazincbarcika SC tegnap délután a BKV Előre vendége volt. Az NB3-as bajnokság Keleti csoportjának harminckettedik fordulójában megrendezett mérkőzésén Dvorschák Gábor góljának köszönhetően növelhettük pontjaink számát.

KÖVETKEZŐ ELLENFÉL : A BKV ELŐRE

Az NB3-as bajnokság Keleti csoportjának harminckettedik fordulójában a BKV Előre csapatához utazunk.

NŐI LABDARÚGÁS - HÉTVÉGI EREDMÉNYEK

A Kolorcity Kazincbarcika SC női labdarúgó szakosztályának két csapata lépett pályára hétvégén a bajnokságok soron következő fordulóiban.

GYŐZELEM AZ EDELÉNY ELLEN

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályú bajnokság huszonnegyedik fordulóját rendezték a hétvégén, amikor is a fiókcsapatunk a Bánhorváti az Edelény együttesét látta vendégül.

DÖNTETLEN A DEAC ELLEN - EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Tegnap késő délután a DEAC csapatát fogadta a Kolorcity Kazincbarcika SC. A mérkőzésen ezúttal nem bírt egymással a tabella első és második helyén álló együttes, így pontosztozkodásra került sor a Kolorcity Arénában.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - DEAC

Az NB3 Keleti csoportjának harmincegyedik fordulójában hazai pályán fogadjuk közvetlen riválisunkat. A DEAC elleni soron következő bajnokint 17:00-kor kezdődik.

ÉRKEZIK A DEAC

Kiemelten fontos mérkőzésnek ad ma otthont a Kolorcity Aréna, hiszen csapatunk ma 17:00-tól a bajnoki tabella második helyén álló DEAC együttesét fogadja.

ÚJABB HÁROM PONT - VARGA ATTILA ÉRTÉKELT

A Kolorcity Kazincbarcika SC tegnap hétközi forduló keretein belül a Jászberény otthonában lépett pályára, ahol újabb három ponttal növelhettük bajnoki egységeink számát.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk