Kazincbarcikai Sport Club

KBSC - hírek

PONT NÉLKÜL MARADT A BÁNHORVÁTI

Fiókcsapatunk tegnap a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályú bajnokság tizedik fordulójában a Felsőzsolca csapatát fogadta. A mérkőzésen a vendégek egy gólos győzelemmel szerezték meg a három pontot.

VERESÉG SOROKSÁRON - EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

A Kolorcity Kazincbarcika SC ma kora délután a Soroksár vendégeként lépett pályára a Merkantil Bank Liga tizenkettedik fordulójában. A mérkőzésen a hazaiak 3-1-es összesítéssel tartották otthon a három pontot.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: SOROKSÁR SC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Csapatunk ma 13:00-tól a Soroksár SC vendégeként lép pályára a Merkantil Bank Liga tizenkettedik fordulójában.

SOROKSÁRON FOLYTATÓDIK A PONTVADÁSZAT

A Kolorcity Kazincbarcika SC holnap kora délután 13:00-tól a Soroksár SC vendégeként lép pályára a Merkantil Bank Liga tizenkettedik fordulójában.

MOL MAGYAR KUPA - SZURKOLJUNK EGYÜTT A ZALAEGERSZEG ELLEN IS!

A Kolorcity Kazincbarcika SC a MOL Magyar Kupa idei sorozatában az NB1-es ZTE ellen vívhatja ki a legjob tizenhat közé jutást. A szerdai mérkőzésre már online és személyesen is megvásárolhatják belépőiket!

VASÁRNAP LIPPAI TIBOR VOLT A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA

A vasárnapi BFC Siófok elleni találkozót követően Koszta Péter sportigazgató ezúttal a Kazincbarcika színeiben első gólját szerző Lippai Tibort nevezte meg legjobbként.

HAZAI PÁLYÁN GYŐZÖTT BÁNHORVÁTI

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályú bajnokság kilencedik fordulójában a Bőcs csapata ellen aratott diadalt a Bánhorváti.

VERESÉG A SIÓFOK ELLEN - EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Tegnap egy nagyon hosszú hazai pályán tartó veretlenségi sorozatunk szakadt meg, hiszen a Merkantil Bank Liga tizenegyedik fordulójában megszerezte a három pontot a Siófok Kazincbarcikán.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - BFC SIÓFOK

Idei hatodik hazai mérkőzésünket rendezzük ma meg a Kolorcity Arénában. A Kolorcity Kazincbarcika SC ma 17:00-tól a BFC Siófok csapata ellen lép pályára.

A SIÓFOKOT FOGADJUK

A Merkantil Bank Liga mai tizenegyedik fordulójában ismét hazai pályán bizonyíthat a Kolorcity Kazincbarcika SC. Csapatunk 17:00-tól a BFC Siófok együttesét fogadja a Kolorcity Arénában.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix