Kazincbarcikai Sport Club

KBSC - hírek

Gólzáporos győzelem Putnokon

Putnokon, a hazai NB III-as csapat ellen játszotta újabb felkészülési mérkőzését csapatunk. A fordulatokkal teli találkozón 4-3-as győzelmet arattunk.

Palmes újabb egy évre a miénk!

A következő bajnoki szezonban is csapatunkat erősíti majd Raúl Palmes, akit újabb egy évre kölcsönkaptunk a Budapest Honvédtól.

Elkészült a sorsolás, Nyíregyházán kezdünk

Az MLSZ elkészítette az NB II-es bajnokság sorsolását, csapatunk július 29-én Nyíregyházán kezdi meg szereplését.

Fótyik Dominik újra Barcikán!

Visszatér csapatunkba sokak kedvence, Fótyik Dominik. A kiváló védő ma már pályára is lépett a Tállya elleni edzőmérkőzésen.

Négygólos győzelmek

Délelőtt az Ózd, délután a Tállya ellen játszott edzőmérkőzést csapatunk Putnokon. Mindkét találkozón négygólos győzelmet arattunk, új igazolásaink remekeltek.

Kanalos marad Barcikán!

Örömmel jelenthetjük, hogy csapatunk egyik legtechnikásabb játékosa, Tony Kanalos a következő szezonban is nálunk futballozik majd.

Távozók és egy nagy visszatérő

Szerződésük lejártával 4 játékos is távozott csapatunktól. Jó hír viszont, hogy a szombati, Diósgyőr elleni felkészülési mérkőzésen újra pályára léphetett Takács Péter!

Korai gólok és vereség Diósgyőrben

Diósgyőrben játszotta első felkészülési mérkőzését a másodosztály új szezonjára készülő csapatunk. Lukács és Gábor góljaival korán vezetést szereztünk, azonban a második félidőben a DVTK a maga javára fordította az eredményt.

Középpályás erősítés

A román másodosztályú ASU Poli csapatából érkezett középpályás csapatunkhoz Krausz Raul személyében.

Újabb támadó érkezett!

A következő bajnoki szezonban ismét kék-sárgában futballozik majd Olasz Dénes, aki az előző idényben a Szolnok csapatát erősítette.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk