Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Szezonösszefoglaló: Leány U14

Szezonösszefoglaló: Leány U14

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Női labdarúgás

Sok nehézséggel kellett megküzdenie a leány U14-es csapatnak az idei évben, hiszen az együttes nagyban átalakult és a távozó játékosokat nem minden esetben sikerült rögtön pótolni. A lányok az idei bajnokságban három győzelem (DVSC-DEAC, Mezőkövesd, Cigánd) és két döntetlen (Cigánd, Ózd) mellett tizenegy vereséget (Debereceni Honvéd, Nyíregyháza, Kisvárda, Eger, Mezőkövesd, Debreceni Honvéd, Nyíregyháza, DVSC-DEAC, Kisvárda, Ózd, Eger) könyvelhettek el, mely teljesítménnyel a tabella hetedik helyén végeztek. A következő szezonban mindenképp cél a csapat létszámának bővítése, illetve a leány csapatban játszó labdarúgók technikai képességeinek fejlesztése.

A csapat edzője Perjési Zoltán értékelte a szezont:

"Az U14 lánycsapat kerete ebben a bajnoki szezonban nagyrészt átalakult.Többen felkerültek az U16-ba, volt aki más sportágat választott és kapusunk átigazolt a DVTK-ba. Ez a poszt végig nehézséget okozott, négyen is védtek a bajnokság során. A csapat létszáma tavaszra tizenhárom főre bővült, a minőség terén azonban van még bőven javítanivaló. Ennek ellenére az elmúlt hónapban már sikerült több figyelemfelkeltő eredményt elérni és látszott a csapategység, a szervezettség. A jövő feladata a létszámbővítés mellett a gyerekek technikai képességének fejlesztése és az edzéslátogatottság további javítása."

Játékoskeret: Balogh Noémi, Ország Réka, Horváth Eszter, László Evelin, Jaskó Lilla, Olejnyik Hanna, Mérten Luca, Papp Adél, Pápai Lilla, Makkai Petra, Szabó Eszter, Mozgi Blanka, Kottner Lorina, Szomolya Kinga, Bánhegyesi Dorina, Kiss Liliom

További híreink

AZ ELSŐ PERCBEN ELDŐLT A PONTOK SORSA TÁLLYÁN

Dátum: 2022. okt 03. 10:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályú bajnokság nyolcadik fordulójában a tavaly még a haramadosztályban szereplő Tállya KSE vendégeként lépett pályára fiókcsapatunk.

DÖNTETLEN A GYŐR ELLEN - ÉRTÉKELTEK A VEZETŐEDZŐK

Dátum: 2022. okt 03. 09:00

Csapatunk a Merkantil Bank Liga kilencedik fordulójában az ETO FC Győr ellen könyvelhette el idei első döntetlenjét.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - ETO FC GYŐR

Dátum: 2022. okt 02. 16:30

A Merkantil Bank Liga 2022/2023-as idényének kilencedik fordulójában az ETO FC Győr csapatát fogadjuk ma 17:00-tól a Kolorcity Arénában

ÉRKEZIK AZ ETO FC GYŐR

Dátum: 2022. okt 01. 18:00

Hétvégén ismét fordulót rendeznek a Merkantil Bank Ligában. Idei kilencedik bajnoki mérkőzésünkön az ETO FC Győr csapatát látjuk vendégül holnap 17:00-tól a Kolorcity Arénában.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix