Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Szezonösszefoglaló: Leány U14

Szezonösszefoglaló: Leány U14

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Női labdarúgás

Sok nehézséggel kellett megküzdenie a leány U14-es csapatnak az idei évben, hiszen az együttes nagyban átalakult és a távozó játékosokat nem minden esetben sikerült rögtön pótolni. A lányok az idei bajnokságban három győzelem (DVSC-DEAC, Mezőkövesd, Cigánd) és két döntetlen (Cigánd, Ózd) mellett tizenegy vereséget (Debereceni Honvéd, Nyíregyháza, Kisvárda, Eger, Mezőkövesd, Debreceni Honvéd, Nyíregyháza, DVSC-DEAC, Kisvárda, Ózd, Eger) könyvelhettek el, mely teljesítménnyel a tabella hetedik helyén végeztek. A következő szezonban mindenképp cél a csapat létszámának bővítése, illetve a leány csapatban játszó labdarúgók technikai képességeinek fejlesztése.

A csapat edzője Perjési Zoltán értékelte a szezont:

"Az U14 lánycsapat kerete ebben a bajnoki szezonban nagyrészt átalakult.Többen felkerültek az U16-ba, volt aki más sportágat választott és kapusunk átigazolt a DVTK-ba. Ez a poszt végig nehézséget okozott, négyen is védtek a bajnokság során. A csapat létszáma tavaszra tizenhárom főre bővült, a minőség terén azonban van még bőven javítanivaló. Ennek ellenére az elmúlt hónapban már sikerült több figyelemfelkeltő eredményt elérni és látszott a csapategység, a szervezettség. A jövő feladata a létszámbővítés mellett a gyerekek technikai képességének fejlesztése és az edzéslátogatottság további javítása."

Játékoskeret: Balogh Noémi, Ország Réka, Horváth Eszter, László Evelin, Jaskó Lilla, Olejnyik Hanna, Mérten Luca, Papp Adél, Pápai Lilla, Makkai Petra, Szabó Eszter, Mozgi Blanka, Kottner Lorina, Szomolya Kinga, Bánhegyesi Dorina, Kiss Liliom

További híreink

LIPPAI TIBOR BEMUTATKOZIK A MÁSODOSZTÁLYBAN

Dátum: 2022. jún 25. 18:00

Lippai Tibor a harmadosztályban kimagaslóan teljesített, így csak idő kérdése volt, hogy magasabb szinten is bemutatkozhasson.

SZÉKELY DÁVID KAZINCBARCIKÁN FOLYTATJA

Dátum: 2022. jún 25. 16:00

Székely Dávid személyében egy gólerős szélsővel erősödött a Kolorcity Kazincbarcika SC.

HAT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉST JÁTSZIK A KAZINCBARCIKA

Dátum: 2022. jún 24. 09:00

Az edzések mellett hat felkészülési mérkőzéssel egészül ki a Kolorcity Kazincbarcika SC bajnokságot megelőző programja.

BEMUTATJUK ARDAY DOMINIKOT

Dátum: 2022. jún 22. 21:00

Arday Dominik is a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatát erősíti az NB2-ben.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk