Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Minden csapat pályára lépett a hétvégén

Minden csapat pályára lépett a hétvégén

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Női labdarúgás

Hétvégén nemcsak felnőtt NB2-es női csapatunk, hanem a korosztályos bajnokságokban szereplő leány együtteseink is pályára léptek.


U14

5. forduló
KBSC - Mezőkövesd 1:0 (0:0)
Gólszerző: Olejnyik Hanna 40’
Edző: Perjési Zoltán
Helyszín: Kazincbarcika, Pete András Stadion

U14-es csapatunk a hétvégén a Mezőkövesd együttesét látta vendégül. Már a mérkőzés első félideje is remek hangulatban telt, ám inkább a mezőnyjátéké volt a főszerep, így egyik csapatnak sem sikerült megszereznie a vezetést. A fordulás után, a második játékrész 40. percében Olejnyik Hanna előnyhöz juttatta a hazai csapatot, ami a mérkőzés végéig kitartott.

Edzői értékelés:

"Köszönetet szeretnénk mondani a szülőknek, hogy ilyen remek hangulatú mérkőzést biztosítottak a gyermekek számára. Ez a rendkívüli biztatás eredményes játékkal is párosult, hiszen megszereztük első győzelmünket és itthon tartottuk a 3 pontot."

U16

3. forduló
KBSC - Vasas Akadémia 0:3 (0:0)
Gólszerzők: senki, illetve Wachter Johanna 55’ 78’, Garay Galina 73’
Edző: Kazvinszki Jácint
Helyszín: Kazincbarcika, Pete András Stadion

U16-os csapatunk a Vasas Akadémiát fogadta a bajnokság 3. fordulójában. Az első félidőben a kazincbarcikai lányok fegyelmezett védekezésének köszönhetően nem kapott gólt. A találkozó második félidejében Wachter Johanna megszerezte a vezetést a vendég csapat számára. A gól után a hazaiaknak sokkal nagyobb kockázatot kellett vállalniuk, hiszen a lányok szerettek volna pontot/pontokat szerezni. Ám a nyíltabb védekezés újabb Vasas gólokat eredményezett, így nem sikerült az egyenlítést kiharcolni.

Edzői értékelés:

"A vereség ellenére is dicséret illeti a lányokat. Az első félidei teljesítmény előtt le a kalappal. A második játékrészben is egyenrangú partnerei voltunk a Vasas csapatának, azonban a bekapott gól után többet kellett kockáztatnunk, de gólt nem sikerült szereznünk, ezzel szemben az ellenfél kihasználta a helyzeteit, és lezárta a mérkőzést."

U19

5. forduló
KBSC - Kisvárda 3:1 (1:0)
Gólszerzők:
Balogh Dominika 17’ 77’, Varga Boglárka 83’, illetve Farkas Felícia 71’
Edző: Boros László
Helyszín: Kazincbarcika, Pete András Stadion

Hazai pályán fogadta U19-es csapatunk a Kisvárda együttesét. Az első félidő 17. percében Balogh Dominika megszerezte a vezetést a hazai csapat számára. A barcikai lányok több támadást is vezettek, azonban a kisvárdaik hálóőre minden esetben hárítani tudott, így az első félidőben több gól már nem született. A fordulást követően akadtak helyzetek mindkét együttes előtt, ám ezek rendre kimaradtak. A 71. percben a Kisvárda gólt szerzett, így 20 perccel a találkozó vége előtt döntetlenre álltak a csapatok. A hazaiak nem mondtak le a 3 pontról és a kapott gól után 6 perccel újra előnyben voltak, a gólszerző ismét Balogh Dominika volt. Nem sokkal később Varga Boglárka megszerezte a 3. kazincbarcikai találatot, ami végleg eldöntötte a mérkőzést.

Edzői értékelés:

"Keményen meg kellett dolgoznunk a 3 pontért, de nem érdemtelenül sikerült itthon tartani. Gratulálok a csapatnak, megmutatták, hogy lehet bennük bízni."

NBII. Felnőtt

5. forduló
HATVAN - KBSC 5:1 (2:0)
Gólszerzők: Csutoros Réka 10’ 31’, Nagy Margaréta 54’, Janik Vivien 73’, Tóth Anna 87’, illetve Balogh Dominika 64’
Edző: Boros László
Helyszín: Hatvan, Népkert Sporttelep

A bajnokság 5. fordulójában felnőtt csapatunk a Hatvan együtteséhez utazott. A mérkőzés nem igazán úgy indult, ahogy szerettük volna, hiszen a 10. percben már a vendégek voltak előnyben, amit még az első félidőben sikerült megduplázniuk. A szünet után sem tudtuk kezünkbe venni az irányítást, a 54. percben újabb gólt kaptunk. Még a 64. percben sikerült szépíteni Balogh Dominika találatával, azonban a 73. percben Janik Vivien ismét beállította a három gólos különbséget a két csapat között. A találkozó hajrája ismét hatvani találatot eredményezett, így a végére egy nagyarányú vereséget szenvedett el felnőtt együttesünk.

Edzői értékelés:

"A mai mérkőzésen nagyon sok volt az egyénieskedés, könnyű gólokat adtunk a hazai csapatnak, így nem is születhetett más eredmény. A mi csapatunk tud nagyon jól focizni, de még rutintalan ahhoz, hogy ezt több mérkőzésen keresztül meg tudja valósítani."

Cikk: Nagy Anna

További híreink

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KÁLLAI ZALÁN

Dátum: 2022. dec 06. 10:30

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc vendégeként léptünk pályára. A hazai vezetést követően Kállai Zalán egyenlítettet, így ezúttal Koszta Péter őt választotta a mérkőzés legjobbjának.

U19 - Győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2022. dec 05. 15:01

Korosztályos csapataink közül az U19 zárta utolsóként a bajnokság őszi idényét. Együttesünk egy tiszaúvárosi győzelmet követően vonulhat a téli szünetre.

DÖNTETLEN SZENTLŐRINCEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉS

Dátum: 2022. dec 04. 17:00

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc otthonában zártuk a 2022/2023-as idény őszi szezonját, mely mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

ÉLŐ TUDÓSÍTÁS: SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2022. dec 04. 12:40

A Merkantil Bank Liga mai, tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc SE vendégeként lépünk pályára. A találkozóról ezúttal élő tudósítással jelentkezünk a szokásos percre-percre közvetítés helyett.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix