Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Két csapat játszott a hétvégén

Két csapat játszott a hétvégén

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Női labdarúgás

A KBSC U14-es leány csapata az Ózd vendége volt, NB2-es női együttesünk pedig a Soroksárt látta vendégül a bajnokságok következő fordulóiban.


U14

6. forduló
Ózd - KBSC 2:2 (0:0; 1:1)
Gólszerzők:
Polák Luca, Együd Dorina, illetve Mérten Luca (2)
Edző: Perjési Zoltán
Helyszín: Ózd, Városi Stadion – I.sz. edzőpálya

A versenysorozat 6. fordulójában csapatunk az Ózd együtteséhez látogatott, ahol is az előzetes várakozásoknak megfelelően alakult a találkozó. Míg az első játékrészben nem született gól, a második harmadban az Ózd együttese megszerezte a vezetést Polák Luca találatával. A hazaiak nem sokáig vezettek, hiszen a vendégek 9-es számú játékosa Mérten Luca kiegyenlítette a mérkőzést. Az utolsó harmadban ismét az Ózdnál volt az előny, a találatot Együd Dorina szerezte. Azonban a barcikai lányok nem adták fel és megpróbáltak felállni a hátrányból. A kitartó küzdelemnek meg is lett az eredménye, a vendégek büntetőt kaptak, amelyet a korábbi gólszerző, Mérten Luca értékesített. Így a mérkőzés egészét tekintve igazságos döntetlen született.

Edzői értékelés:

"Küzdelmes mérkőzésen a csúszós, mély talajon végig szervezett, egységes csapat benyomását keltettük. Hibátlan játékvezetés mellett megérdemelten szereztünk pontot idegenben"

NBII. felnőtt

6. forduló
KBSC - Soroksár 0:3 (0:0)

Gólszerzők: senki, illetve Molnár Adelina 65’, Győrik Alexandra 84’, Miszlai Jázmin 91’
Edző: Boros László
Helyszín: Kazincbarcika, Pete András Stadion

A 2022/2023-as bajnokság 6. fordulójában, a tavalyi évben még NBI.-ben szereplő Soroksár csapata utazott Barcikára. A vendégek az előző fordulókban hibátlanul teljesítettek, hiszen minden mérkőzésükön győzelmet arattak. Ezeken a találkozókon 39 gólt sikerült szerezniük és csupán csak 2 gólt kapniuk. Az első félidőben a fegyelmezett védekezésnek köszönhetően egyik csapat sem tudta megszerezni a vezetést. Azonban a második játékrész 65. percében a soroksáriak támadója, Molnár Adelina egy egyéni hibát kihasználva gólt szerzett. A mérkőzés hajrájában Győrik Alexandra, majd Miszlai Jázmin is betalált, így a bajnokesélyes 3 ponttal utazhatott haza.

Edzői értékelés:

"Aki ma pályára lépett, minden tőle telhetőt megtett. Nem ez a mi játékunk, de ma sajnos alkalmazkodnunk kellett és szinte végig fegyelmezettek tudtunk maradni. Gratulálok a csapatnak!"

 

További híreink

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KÁLLAI ZALÁN

Dátum: 2022. dec 06. 10:30

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc vendégeként léptünk pályára. A hazai vezetést követően Kállai Zalán egyenlítettet, így ezúttal Koszta Péter őt választotta a mérkőzés legjobbjának.

U19 - Győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2022. dec 05. 15:01

Korosztályos csapataink közül az U19 zárta utolsóként a bajnokság őszi idényét. Együttesünk egy tiszaúvárosi győzelmet követően vonulhat a téli szünetre.

DÖNTETLEN SZENTLŐRINCEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉS

Dátum: 2022. dec 04. 17:00

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc otthonában zártuk a 2022/2023-as idény őszi szezonját, mely mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

ÉLŐ TUDÓSÍTÁS: SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2022. dec 04. 12:40

A Merkantil Bank Liga mai, tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc SE vendégeként lépünk pályára. A találkozóról ezúttal élő tudósítással jelentkezünk a szokásos percre-percre közvetítés helyett.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix