Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Hétvégi eredmények

Hétvégi eredmények

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Női labdarúgás

A KBSC U14-es leány csapata a Kisvárdát múlta felül a hétvégén, U16-os együttesünk a Cigándot vendégül látva tartotta itthon a három pontot, míg az U19-es alakulat egy gólzáporos, szoros meccsen maradt alul a Vasassal szemben. 
Részletek:


U14

2. forduló
Kisvárda - KBSC 3:7 (0:3;0:2;3:2)
Gólszerzők:
Kerepesi Nóra 52’, Bócsi Zoé 61’, Kovács Anna 70’, illetve Mérten Luca 8’ 38’, Olejnyik Hanna 10’ 28’ 74’, Kiss Liliom 24’, Koós Kiara (ÖG) 58’
Edző: Perjési Zoltán
Helyszín: Kisvárda, Akadémia Pálya

A KBSC U14-es leány csapata a hétvégén Kisvárdán lépett pályára, ahol is a 2. forduló elhalasztott mérkőzését pótolták. A találkozó első góljára a 8. percig kellett várni, amikor is Mérten Luca megszerezte a vezetést csapatunk számára. Nem sokáig kellett izgulni, hiszen 2 perccel később Olejnyik Hanna újabb találatot szerzett, amellyel megduplázta együttesünk előnyét. Az első harmad végén még Kiss Liliom is betalált, így a lányok 3 gólos előnnyel mehettek a szünetre. Fiataljaink a második harmadban se tétlenkedtek, és újabb 2 gólt szereztek Mérten Luca és Olejnyik Hanna révén. Azonban a Kisvárda bátrabb támadójátékának köszönhetően az 52. percben szépíteni tudott és további 2 gólt is szerzett az utolsó harmadban. Csapatunk erejét mutatja, hogy a bekapott gólokra válaszolni tudtunk, így nem engedtük ki a mérkőzést a kezünkből. A találkozó utolsó perceiben Olejnyik Hanna ismét betalált a kisvárdai kapuba, ami saját maga 3., csapata 7. gólját eredményezte, így 3 ponttal utazhattunk haza.

Edzői értékelés:

"A megbeszéltek szerint határozottan, pontosan játszva, ügyes támadásokat vezetve kezdtek a lányok. Ötgólos vezetést követően a védekezésben követtünk el hibákat, a Kisvárda kozmetikázni tudott az eredményen. Remélem a jövőben is lesz alkalmunk megtapasztalni, hogy többgólos vezetést hogyan kezeljen a csapat. Gratulálok a győzelemhez!"

U16

1. forduló
KBSC - Cigánd 6:1 (4:1)
Gólszerzők:
Balogh Viktória 6’ 8’, Olejnyik Hanna 21’ 38’ 67’, Balogh Noémi 71’, illetve Rontó Gizella 31’
Edző: Kazvinszki Jácint
Helyszín: Kazincbarcika, KSK Sporttelep – műfű

Az 1. fordulóban a Cigánd együttesét láttuk volna vendégül, azonban a mérkőzést elhalasztották, így ez a forduló az elmúlt hétvégén került megrendezésre. A mérkőzés első pillanatától fogva mi irányítottunk és nem is kellett sokáig várni az első hazai találatra. Balogh Viktória már a találkozó 6. percében megszerezte az előnyt csapata számára, majd 2 perccel később meg is duplázta azt. Ki kell emelnünk csapatunk egyik legfiatalabb mezőnyjátékosát, Olejnyik Hannát, aki ismét mesterhármassal járult hozzá együttesünk sikerességéhez. A második félidő végén még Balogh Noémi is gólt szerzett, így magabiztosan nyertük meg a találkozót.

Edzői értékelés:

"Nagyon boldog vagyok, hiszen megszereztük az első győzelmünket. Sok helyzetet alakítottunk ki, amelyeket nagy százalékban ki is használtunk. Büszke vagyok a lányokra, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést."

U19

6. forduló
Vasas - KBSC 5:4 (1:1)
Gólszerzők:
Zátonyi Zoé 19’ 55’ 75’, Major Fanni 80’ 85’, illetve Tirpák Zsanett 8’, Vincze Bernadett 60’, Gál Viktória 63’, Lakatos Dalma 76’
Edző: Boros László
Helyszín: Budapest, Vasas Sporttelep

A Vasas vendége volt a KBSC U19-es csapata a bajnokság 6. fordulójában. A mérkőzés első gólját Tirpák Zsanett szerezte meg a találkozó 8. percben (0:1). A 19. percben jött a válasz a hazai csapattól, Zátonyi Zoé lövését nem tudta védeni kapusunk (1:1). Az első játékrészben már nem született gól, így 1:1-es döntetlennel vonultak pihenőre a csapatok. A második félidőben egy szabadrúgás után ismét Zátonyi Zoé volt eredményes, így a Vasasnál volt az előny (2:1). 5 perccel később egy védelmi megingás következtében Vincze Bernadett érkezett üresen a hosszú oldalon és 1 méterről higgadtan a kapuba lőtte a labdát (2:2). Az egyenlítés után a 63. percben csapatkapitányunk, Gál Viktória is betalált egy remek akció végén (2:3). Egy távoli lövést követően Zátonyi Zoé újabb találatot szerzett (3:3). A középkezdés után Lakatos Dalma rögtön gólt tudott szerezni (3:4), azonban az előnyünket nem tudtuk megtartani a mérkőzés végéig. A hajrában a Vasas csapata kétszer is betalált, így megnyerte a találkozót (5:4).
Egy igazán kiélezett és izgalmas találkozón maradtunk alul, azonban nincs okunk szégyenkezni.

Boros László értékelése:


"Amit ezek a lányok ma a pályán csináltak, arra minden edző büszke lenne a világ bármelyik bajnokságában. Szerencsések vagyunk, hogy láthatjuk őket nap mint nap fejlődni és az a feladatunk a jövőben is, hogy támogassuk őket ezen az úton."

 

Cikk: Nagy Anna

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk