Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Egy döntetlen és egy vereség a hétvégi mérleg

Egy döntetlen és egy vereség a hétvégi mérleg

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Női labdarúgás

NB2-es női csapatunk mellett hétvégén a leány U14-es együttesünk lépett még pályára a KBSC női szekciójából. Az U14 a DVTK-t fogadta, az NB2-es Kazincbarcika pedig a Nyíregyháza ellen lépett pályára.
Részletek:


U14

7. forduló
KBSC - DVTK 0:0 (0:0; 0:0)

Gólszerzők: -
Edző: Perjési Zoltán
Helyszín: Kazincbarcika, Pete András Stadion

A DVTK ellen léptünk pályára a bajnokság 7. fordulójában. Előzetesen egy igazán kiélezett mérkőzésre lehetett számítani, hiszen két hasonló képességű csapat találkozott egymással. A mérkőzés egészét tekintve elmondható, hogy mindkét oldalon akadtak kisebb-nagyobb helyzetek, azonban ezeket egyik csapat se tudta kihasználni, így a 3x25 perces találkozó 0:0-ás végeredménnyel zárult.

Edzői értékelés:

"Küzdelmes mérkőzésen két hasonló erejű és képességű csapat találkozott egymással. Jó erőfelmérő volt ez nekünk, a lányok ma is mindent beleadtak, a helyzeteink is megvoltak. A pontosság hiányzott a végjátékban, így döntetlennel ért véget a mérkőzés. Értékes pontot szereztünk, jár a gratuláció, de több is volt ebben…"

NB2

8. forduló
KBSC – Nyíregyháza Spartacus FC 1:3 (0:2)

Gólszerzők: Balogh Dominika 63’, illetve Szerb Katalin 19’ 55’, Urai Bianka 26’
Edző: Boros László
Helyszín: Kazincbarcika, Pete András Stadion

A bajnokság 8. fordulójában a Nyíregyháza csapatát fogadtuk. A szabolcsi együttes az idei szezonban eddig hibátlan mérleggel rendelkezik, így igazi bajnokesélyesnek számít a Soroksár mellett.
Az első gólra a 19. percig kellett várni, amikor is Szerb Katalin talált be Kovács Zsófia kapujába egy rossz felszabadítás után. Nem sokkal később Urai Bianka megduplázta a vendégek előnyét. Az első félidőben már nem született több gól, ám a fordulást követően Szerb Katalin ismét gólt szerzett, így 3 gólos hátrányba kerültünk. A 63. percben Balogh Dominika még szépíteni tudott egy szabadrúgásból, de több találat már nem született a mérkőzés végéig. A vendég gárda ezzel megszerezte 7. győzelmét és megőrizte veretlenségét.

Edzői értékelés:

"Úgy néz ki, hogy ez az ősz arról szól, hogy mentálisan megerősödjön a társaság. Ez érződik minden nap a csapaton. Úgy gondolom, hogy ha most álljuk a sarat és tavasszal elkerülnek minket a sérülések, akkor 2023-ban már egy, az NBII-ben bárkire veszélyes Barcikát láthatunk."

Cikk: Nagy Anna

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk