Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Leány U19 - Győzelem az Eger ellen

Leány U19 - Győzelem az Eger ellen

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Női labdarúgás

Az Eger csapatát fogadta tegnap délután U19-es leány alakulatunk. A bajnokság hetedik fordulójában megrendezett találkozón mondhatni két hasonló játékerőt képviselő együttes találkozott, így nem várt egy könnyű találkozó a lányokra. A meccs ötödik percében az Eger egy, Bukta Nikolett által értékesített büntetővel szerzett vezetést, melyre három perccel később Gál Viktória válaszolt a mieinktől, ezzel egalizálva az eredményt. Az 1-1-es állás azonban nem tartott sokáig, egész pontosan egy percig, hiszen a kilencedikben Garai Rebeka növelte kettőre vendégeink góljainak számát. A találkozó a továbbiakban is fordulatos volt, az első játékrész egésze alatt kiegyenlített küzdelem zajlott a barcikai gyepszőnyegen. A harmincnegyedik percben Balogh Dominika egyenlített, majd a harmincnyolcadik percben Bukta Nikolett szerezte meg az Eger harmadik és egyben utolsó gólját. A szünetet megelőzően még Tirpák Zsanett talált be az egri kapuba, 3-3.
A második játékrészben egyértelműen csapatunk dominált, ez nemcsak a játék képében, hanme a gólok számában is megmutatkozott, Mind védekezésben, mind támadásban eredményesek voltunk. Utóbbit bizonyítja, hogy Gál Viktória egy, illetve Lakatos Dalma két találatának köszönhetően 6-3-as összesítésben tartottuk itthon a három pontot.
U19-es leány csapatunk legközelebb november 3-án (csütörtökön) lép pályára, akkor a második fordulóból elhalasztott Mezőkövesd elleni mérkőzést pótolják idegenben, valamint november 6-án (vasárnap) a DVSC-DEAC alakulatát látják majd vendégül. 

Boros László edzői értékelése:

"Gratulálok a csapatnak. Támadásban és védekezésben is csináltunk szép dolgokat, de még van teendő."

7. forduló
KBSC - Eger SE 6-3 (félidőben: 3-3)

Gólszerzők: Gál Viktória 8' 60', Balogh Dominika 34', Tirpák Zsanett 43', Lakatos Dalma 67' 84' illetve Bukta Nikolett (b.) 5' 38', Garai Rebeka 9'
Helyszín: Kazincbarcika, Pete András Stadion
Edző: Boros László

További híreink

A legnagyobb múltú csapat érkezik

Dátum: 2024. ápr 26. 15:30

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd csapatát látjuk vendégül

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk