Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Női NB2 - Vereség Gyulán

Női NB2 - Vereség Gyulán

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Női labdarúgás

A bajnokság kilencedik fordulójában felnőtt csapatunk a Gyulai Amazonok otthonába látogatott. Az első találatára egészen a harmincnegyedik percig kellett várni, amikor is Martinkó Eszter szerzett vezetést csapatunk számára, azonban az öröm nem tartott sokáig. Három perccel később Sovány Dorina révén kiegyenlített a hazai együttes. A bekapott gól teljesen összezavarta a játékosokat, aminek köszönhetően a félidő hajrájában további két gyulai találat született. A szünet után már jobban ott voltunk fejben, azonban nem sikerült gólokat szereznünk. A második játékrész egyetlen találata a nyolcvanadik percben született, de sajnos ezt is a hazaiak szerezték, így 4:1-es vereséggel ért véget a találkozó.

Boros László értékelése:

"Sajnos ez az ősz nem rólunk szól, de tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Csak rajtunk múlik, hogy mit tanulunk belőle és milyen tavasz elé nézünk."

9. forduló
Gyulai Amazonok - KBSC 4-1 (3-1)
Gólszerzők: Sovány Dorina 37’, Pribék Andrea 44’, Kurai Nikolett 45’, Molnár Kitti 80’, illetve Martinkó Eszter 34’
Edző: Boros László
Helyszín: Gyula, Grosics Gyula Akadémia

 

 

További híreink

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KÁLLAI ZALÁN

Dátum: 2022. dec 06. 10:30

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc vendégeként léptünk pályára. A hazai vezetést követően Kállai Zalán egyenlítettet, így ezúttal Koszta Péter őt választotta a mérkőzés legjobbjának.

U19 - Győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2022. dec 05. 15:01

Korosztályos csapataink közül az U19 zárta utolsóként a bajnokság őszi idényét. Együttesünk egy tiszaúvárosi győzelmet követően vonulhat a téli szünetre.

DÖNTETLEN SZENTLŐRINCEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉS

Dátum: 2022. dec 04. 17:00

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc otthonában zártuk a 2022/2023-as idény őszi szezonját, mely mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

ÉLŐ TUDÓSÍTÁS: SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2022. dec 04. 12:40

A Merkantil Bank Liga mai, tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc SE vendégeként lépünk pályára. A találkozóról ezúttal élő tudósítással jelentkezünk a szokásos percre-percre közvetítés helyett.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix