Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Leány U16 - A BVSC-Zugló vendégei voltunk

Leány U16 - A BVSC-Zugló vendégei voltunk

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Női labdarúgás

A tegnapi napon a BVSC-Zugló csapatához utaztak lányaink a bajnokság hatodik fordulójában. A hazai gárda számított esélyesnek, hiszen eddig még nem szenvedtek vereséget senkitől. Nem kellett sokat várni a kezdősípszó után, hogy megérkezzen az első gól, a negyedik percben Kovács Zsófia talált a kapuba, majd négy perccel később Anschau Emma szép találatával máris kettővel vezettek. Ezt követően Bokros Hajnalka iratkozott fel a gólszerzők közé, majd ismét Kovács Zsófia eresztett el egy lövést védhetetlenül. A félidő vége előtt Kovács meglőtte harmadik gólját is, így ötgólos előnnyel mehettek szünetre a hazaiak.
A második játékrészben a BVSC győzelme egy pillanatra sem forgott veszélyben, a helyzeteiket kíméletlenül gólra váltották. Kovács az ötvennegyedik és az ötvenhetedik percben rúgott góljaival tovább növelte csapata előnyét. A hazaiak egy másodpercre sem engedtek ki, jöttek az újabb találatok. A 11-0-ás végeredményt végül a 79. percben Kovács Zsófia állította be.

Edzői értékelés:

"Magabiztosan, pontosan játszó ellenféltől szenvedtünk nagyarányú vereséget. Ha koncentráltabbak vagyunk a kapu előtt, talán akkor gólt, gólokat is szerezhettünk volna, azonban ez nem sikerült. Ebből sokat fogunk tanulni. A vereség ellenére mondhatom, hogy jópár játékost dicséret illet."

6.forduló
BVSC-Zugló - KBSC 11-0 (félidőben: 5-0)

Gólszerzők: Kovács Zsófia 4’, 29’, 31’, 54’, 57’, 65’, 79’, Anschau Emma 8’, Bokros Hajnalka 20’, Bertalan Nikoletta 61’, 70’, illetve senki
Edző: Kazvinszki Jácint
Helyszín: Budapest, BVSC Utánpótlás Labdarúgó Centrum

További híreink

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KÁLLAI ZALÁN

Dátum: 2022. dec 06. 10:30

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc vendégeként léptünk pályára. A hazai vezetést követően Kállai Zalán egyenlítettet, így ezúttal Koszta Péter őt választotta a mérkőzés legjobbjának.

U19 - Győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2022. dec 05. 15:01

Korosztályos csapataink közül az U19 zárta utolsóként a bajnokság őszi idényét. Együttesünk egy tiszaúvárosi győzelmet követően vonulhat a téli szünetre.

DÖNTETLEN SZENTLŐRINCEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉS

Dátum: 2022. dec 04. 17:00

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc otthonában zártuk a 2022/2023-as idény őszi szezonját, mely mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

ÉLŐ TUDÓSÍTÁS: SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2022. dec 04. 12:40

A Merkantil Bank Liga mai, tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc SE vendégeként lépünk pályára. A találkozóról ezúttal élő tudósítással jelentkezünk a szokásos percre-percre közvetítés helyett.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix