Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Leány U14 - Döntetlen a Gyöngyös ellen

Leány U14 - Döntetlen a Gyöngyös ellen

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Női labdarúgás

A tegnapi napon egy elhalasztott mérkőzést pótolt U14-es együttesünk. A legfiatalabbak hazai pályán fogadták a Gyöngyösi AK csapatát. Az első harmadban nem született gól, azonban a második játékrész negyvenharmadik percében Olejnyik Hanna góljával előnybe kerültünk. Az öröm nem tartott sokáig, három perccel később Ertsey Zsófia találatával a Gyöngyös egalizálni tudta az eredményt. Mindkét csapat szerette volna megnyerni a mérkőzést, ám nagy helyzetet egyik fél sem tudott kialakítani, így döntetlennel ért véget a találkozó.

Perjési Zoltán értékelése:

"Küzdelmes, kevés helyzetet hozó mérkőzésen igazságos döntetlen született. A találkozón voltak jó, és akadtak gyengébb periódusaink is. A lányok mindent megtettek a győzelemért, de meg kell becsülnünk az egy pontot is egy jól játszó Gyöngyös ellen."

1. forduló
KBSC - Gyöngyösi AK 1-1 (0-0; 1-1; 0-0)
Gólszerzők:
 Olejnyik Hanna 43' illetve Ertsey Zsófia 46'
Edző: Perjési Zoltán
Helyszín: Kazincbarcika, Műfüves "A" pálya

Cikk: Nagy Anna

További híreink

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KÁLLAI ZALÁN

Dátum: 2022. dec 06. 10:30

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc vendégeként léptünk pályára. A hazai vezetést követően Kállai Zalán egyenlítettet, így ezúttal Koszta Péter őt választotta a mérkőzés legjobbjának.

U19 - Győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2022. dec 05. 15:01

Korosztályos csapataink közül az U19 zárta utolsóként a bajnokság őszi idényét. Együttesünk egy tiszaúvárosi győzelmet követően vonulhat a téli szünetre.

DÖNTETLEN SZENTLŐRINCEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉS

Dátum: 2022. dec 04. 17:00

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc otthonában zártuk a 2022/2023-as idény őszi szezonját, mely mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

ÉLŐ TUDÓSÍTÁS: SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2022. dec 04. 12:40

A Merkantil Bank Liga mai, tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc SE vendégeként lépünk pályára. A találkozóról ezúttal élő tudósítással jelentkezünk a szokásos percre-percre közvetítés helyett.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix