Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Leány U19 - Győzelem Mezőkövesden

Leány U19 - Győzelem Mezőkövesden

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Női labdarúgás

Nem kezdtük igazán jól a mezőkövesdi mérkőzést, rengeteg ki nem kényszerített hiba hátráltatta csapatunkat, ráadásul egy sérülést követően emberhátrányba (nem volt cserejátékos) kerültünk. Bár a tizenhetedik percben Gál Viktória révén megszereztük a vezetést, három perccel később a hazaiak egyenlíteni tudtak Pusomai Alexandra találatával. A mérkőzés huszonnegyedik percében a mindössze tizenöt éves Magyar Lili megszerezte első U19-es gólját (Csorba Korina és Neuberger Szilvia szintén első találatukat jegyezték a mérkőzésen), aminek köszönhetően ismét nálunk volt az előny. Az első játékrész végén még Tirpák Zsanett is betalált, így kétgólos vezetéssel vonultunk az öltözőbe. A fordulás követően növelni tudtuk góljaink számát, Neuberger Szilvai és Csorba Korina talált be az ellenfél kapujába, majd Tirpák Zsanett a mérkőzés folyamán másodszor volt eredményes. A Mezőkövesd még a nyolcanhetedik percben szépíteni tudott, de több gól már nem született a találkozón, így három ponttal utazhattunk haza.
Bár magabiztos győzelmet aratott csapatunk, mégsem lehetett maradéktalanul elégedett a mutatott játékkal.

Boros László értékelése:

"Sérülés miatt a mérkőzés nagy részében tíz emberrel játszottunk, de ez sem magyarázat arra a teljesítményre, amit ma láttam a csapattól. Remélhetőleg hatásos ébresztő volt a már téli álomra készülőknek, mert még vár ránk két nagyon kemény mérkőzés."

3.forduló
Mezőkövesd Zsóry - KBSC 2-6 (1-3)
Gólszerzők: Pusomai Alexandra 20’, Gyenes Viktória 87’, illetve Tirpák Zsanett 36’ ,71’, Gál Viktória 17’, Magyar Lili 24’, Neuberger Szilvia 46’, Csorba Korina 64’
Edző: Boros László
Helyszín: Mezőkövesd, Tűzoltó Sporttelep

Cikk: Nagy Anna

További híreink

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KÁLLAI ZALÁN

Dátum: 2022. dec 06. 10:30

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc vendégeként léptünk pályára. A hazai vezetést követően Kállai Zalán egyenlítettet, így ezúttal Koszta Péter őt választotta a mérkőzés legjobbjának.

U19 - Győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2022. dec 05. 15:01

Korosztályos csapataink közül az U19 zárta utolsóként a bajnokság őszi idényét. Együttesünk egy tiszaúvárosi győzelmet követően vonulhat a téli szünetre.

DÖNTETLEN SZENTLŐRINCEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉS

Dátum: 2022. dec 04. 17:00

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc otthonában zártuk a 2022/2023-as idény őszi szezonját, mely mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

ÉLŐ TUDÓSÍTÁS: SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2022. dec 04. 12:40

A Merkantil Bank Liga mai, tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc SE vendégeként lépünk pályára. A találkozóról ezúttal élő tudósítással jelentkezünk a szokásos percre-percre közvetítés helyett.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix