Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Remek hétvége a leány csapatok mögött

Remek hétvége a leány csapatok mögött

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Női labdarúgás

Hétvégén két leány csapatunk játszott bajnoki mérkőzést. Az U14-es együttes a jó formában lévő Gödöllőt fogadta, U19-es gárdánk pedig a DVSC-DEAC ellen aratott győzelmet.


U14

9. forduló
KBSC - Gödöllői SK 1-1 (1-0; 0-0; 0-1)
Gólszerzők: Pápai Lilla 20’, illetve Csaszlava Lilla 70’
Edző: Perjési Zoltán
Helyszín: Kazincbarcika, KSK Sporttelep

A bajnokság kilencedik fordulójában a Gödöllő SK csapatát láttuk vendégül. U14-es együttesünk a héten már második alkalommal lépett pályára tétmérkőzésen. Az első harmad huszadik percében Pápai Lilla találatával megszereztük a vezetést. A második játékrészben egyik fél sem tudott igazán nagy gólhelyzetet kialakítani, így ebben a harmadban nem született újabb találat. A mérkőzés hajrájában Csaszlava Lilla egalizálni tudta az eredményt, így döntetlennel ért véget a találkozó.

Edzői értékelés:

"A mai mérkőzésen a lányok haloványabban teljesítettek. Helyzetünk sem nagyon akadt. A végén még így is meg lehetett volna a győzelem, ha jobban koncentrálunk."

U19

9. forduló
KBSC - DVSC-DEAC 5-1 (félidőben: 3-0)

Gólszerzők: Gál Viktória 25’ 57’, Balogh Dominika 14’, Tirpák Zsanett 30’, Csorba Korina 49’, illetve Porcellán Petra 56’
Edző: Boros László
Helyszín: Kazincbarcika, KSK Sporttelep

U19-es csapatunk a tegnapi napon hazai pályán fogadta a DVSC-DEAC csapatát.
A lányok már az első perctől kezdve nagyon koncentráltan játszottak. A tizennegyedik percben Balogh Dominika egy távoli lövéssel megszerezte a vezetést csapatunk számára (1-0). Tíz perccel később Neuberger Szilvai egy nagyszerű labdával ugratta ki a védők mögé beinduló Gál Viktóriát, aki nem hibázott és a hosszú sarokba lőtt (2-0). A harmincadik percben egy újabb kazincbarcikai találatnak örülhettünk, Tirpák Zsanett kapott egy remek labdát Balogh Dominikától, aki egy csel után védhetetlenül a kapuba bombázott (3-0). A fordulást követően sem engedtünk ki, a negyvenkilencedik percben Csorba Korina talált be az ellenfél kapujába (4-0).  Az ötvenhatodik percben a Debrecen még szépíteni tudott Porcellán Petra révén (4-1), ám egy perccel később egy csodálatos indítás után Gál Viktória megrúgta második gólját, amivel be is állította a mérkőzés végeredményét (5-1).

Boros László nyilatkozata:

"Ezúttal kifogástalan volt a csapat hozzáállása, úgyhogy az első perctől az utolsóig dominálni tudtunk a mérkőzésen, aminek az eredménye egy magabiztos győzelem nagyon szép játékkal és tetszetős támadásokkal párosulva."

Cikk: Nagy Anna

További híreink

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Elkezdődött a jegyértékesítés a következő hazai mérkőzésre

Dátum: 2024. ápr 18. 10:38

Április utolsó meccsén a Honvéd ellen játszunk a Kolorcity Arénában.

U14: kiütéses győzelem idegenben!

Dátum: 2024. ápr 17. 14:23

A szülők is benne voltak a győzelemben, sokat jelent a támogatásuk a csapatnak!

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk