Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Leány U16 - A Kisvárdát fogadtuk

Leány U16 - A Kisvárdát fogadtuk

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Női labdarúgás

A versenysorozat hetedik fordulójában U16-os leány csapatunk a Kisvárda együttesét látta vendégül. A mérkőzés tizennegyedik percében Botta Hanna találatával a vendégek kerültek előnybe (0-1). Tíz perccel később egy félpályán szerzett labdával Olejnyik Hanna került gólhelyzetbe, aki nem hibázott a kapu előtt (1-1). Nem sokáig örülhettünk, a harmincadik percben ismét a kisvárdaiak szerezték meg a vezetést (1-2). A félidő hajrájában Balogh Viktória révén még egalizálni tudtuk az eredményt, így döntetlennel ért véget az első játékrész (2-2). Mindkét együttes rengeteg hibával játszott, így a fordulás után nagyon sokáig nem született gól. Ám a hetvenedik percben Gonda Brigitta találata eldöntötte a találkozót és a Kisvárda három ponttal utazhatott haza (2-3).

Edzői értékelés:

"Sajnos a mai napon mindent megtettünk annak érdekében, hogy az ellenfél győzelemmel távozzon. Mind támadásban, mind védekezésben súlyos hibákat vétettünk. Szinte tálcán kínáltuk a gólszerzési lehetőségeket. Nem tudtunk kialakítani folyamatos játékot és indokolatlanul sok labdát ajándékoztunk a Kisvárdának."

7. forduló
KBSC - Várda Sport Egyesület 2-3 (félidőben: 2-2)

Gólszerzők: Olejnyik Hanna 25’, Balogh Viktória 37’, illetve Botta Hanna 14’, Márta Réka 30’, Gonda Brigitta 70’
Edző: Kazvinszki Jácint
Helyszín: Kazincbarcika, KSK Sporttelep

További híreink

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KÁLLAI ZALÁN

Dátum: 2022. dec 06. 10:30

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc vendégeként léptünk pályára. A hazai vezetést követően Kállai Zalán egyenlítettet, így ezúttal Koszta Péter őt választotta a mérkőzés legjobbjának.

U19 - Győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2022. dec 05. 15:01

Korosztályos csapataink közül az U19 zárta utolsóként a bajnokság őszi idényét. Együttesünk egy tiszaúvárosi győzelmet követően vonulhat a téli szünetre.

DÖNTETLEN SZENTLŐRINCEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉS

Dátum: 2022. dec 04. 17:00

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc otthonában zártuk a 2022/2023-as idény őszi szezonját, mely mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

ÉLŐ TUDÓSÍTÁS: SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2022. dec 04. 12:40

A Merkantil Bank Liga mai, tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc SE vendégeként lépünk pályára. A találkozóról ezúttal élő tudósítással jelentkezünk a szokásos percre-percre közvetítés helyett.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix