Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Leány U16 - Hatvanban maradtak a pontok

Leány U16 - Hatvanban maradtak a pontok

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Női labdarúgás

A 2022/2023-as bajnokság kilencedik fordulójában, az őszi szezon utolsó mérkőzésén, Hatvanba utazott U16-os együttesünk. Az első félidőben enerváltan játszottunk és a védekezésünket nagyon gyakran fel tudta törni az ellenfél. A huszonnegyedik percben Szabó Anna megszerezte a vezetést csapata számára egy büntetőt követően. A harminchatodik percben Podmaniczky Miranda góljával már kettővel vezettek a hazaiak, majd egy perccel később Podmaniczky ismét betalált, így három gólos hátránnyal vonultunk a szünetre.
A második játékrészben már sokkal jobban futballoztunk, azonban ez gólok számában nem mutatkozott meg. Az ötvennegyedik percben Podmaniczky újra betalált, amivel mesterhármast ért el a találkozón. Több találat már nem született a mérkőzésen, így a Hatvan otthon tartotta a három pontot.

Kazvinszki Jácint értékelése:

"Parázs mérkőzés volt, gyenge első félidő után egy elfogadható második. Nagyon alapos felkészülés elé nézünk."

9. forduló
Hatvan Lokomotív SE - KBSC 4-0 (félidőben: 3-0)
Gólszerzők: Szabó Anna (b.) 24', Podmaniczky Miranda 36', 37', 54'
Edző: Kazinszki Jácint
Helyszín: Hatvan, Lokomotív Sporttelep

További híreink

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KÁLLAI ZALÁN

Dátum: 2022. dec 06. 10:30

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc vendégeként léptünk pályára. A hazai vezetést követően Kállai Zalán egyenlítettet, így ezúttal Koszta Péter őt választotta a mérkőzés legjobbjának.

U19 - Győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2022. dec 05. 15:01

Korosztályos csapataink közül az U19 zárta utolsóként a bajnokság őszi idényét. Együttesünk egy tiszaúvárosi győzelmet követően vonulhat a téli szünetre.

DÖNTETLEN SZENTLŐRINCEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉS

Dátum: 2022. dec 04. 17:00

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc otthonában zártuk a 2022/2023-as idény őszi szezonját, mely mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

ÉLŐ TUDÓSÍTÁS: SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2022. dec 04. 12:40

A Merkantil Bank Liga mai, tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc SE vendégeként lépünk pályára. A találkozóról ezúttal élő tudósítással jelentkezünk a szokásos percre-percre közvetítés helyett.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix