Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Leány U19 - Szezonösszefoglaló

Leány U19 - Szezonösszefoglaló

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Női labdarúgás

Szintén Boros László vezetésével kezdte meg az idei bajnoki szezont is a leány U19-es csapatunk. Az együttes a Regionális bajnokság Észak-Keleti csoportjában szeptember 4-én lépett először az idényben pályára. Első mérkőzésükön az Újpestet látták vendégül, ahol nem sikerült pontot szerezniük. Nem úgy mint a továbbiakban, hiszen ezt követően a Hatvan és a Kisvárda ellen is győzelmet könyvelhettek el. Az ötödik fordulóban a Vasas vendégei voltak, az Angyalföldön megrendezett meccsen kilenc gól született, ez 5-4-es arányban oszlott el, így akkor a hazaiak örülhettek. Hatodik mérkőzésüket az Eger ellen játszották, melyen megszerezték harmadik győzelmüket. November 3-án a második fordulóból elhalasztott Mezőkövesd elleni meccsüket pótolták, ahol ismét három ponttal gazdagodtak. A hetedik fordulóban a DVSC-DEAC gárdáját győzték le, a szezonzárás viszont nem sikerült a legjobban, hiszen a listavezető, Nyíregyháza otthonában maradtak a pontok. U19-es leány csapatunk  tehát öt győzelemmel és három vereséggel tizenöt pontot gyűjtött az ősszel, mellyel a tabella negyedik pozícióját foglalják el.
A csapat házi góllövő listájának élén hat-hat találattal osztozkodik Balogh Dominika és Gál Viktória, őket öttel követi Tirpák Zsanett és néggyel Lakatos Dalma. U19-es leány együttesünkből két-két alkalommal volt eredményes Csorba Korina és Gál Gréta. Egy-egy gólt jegyeznek még Magyar Lili, Neuberger Szilvia, Varga Boglárka és Vincze Bernadett.

Boros László értékelése:

"Csapatunk bajnoki szereplése egy érzelmi hullámvasút is lehetett volna, viszont az elmúlt években megtanultam, hogy azok a lányok, akikre lehet számítani ebben a korosztályban, azok teljesen mindegy, hogy milyen teljesítményt nyújtanak, elismerést érdemelnek, mivel a többség 15-16 évesen került a csapathoz, így az alapképzés náluk sajnos kiesett és ezt a lemaradást is pótolniuk kell minél rövidebb idő alatt, mellette pedig a bajnokságban is helyt kell állniuk. A lányok teljesítménye előtt megemelem a kalapom, mert minden nehézség ellenére végig csapatként funkcionáltak, még akkor is, amikor az eredmény alapján csődöt is mondtunk egy-egy mérkőzésen. Szerencsére mindig történnek olyan dolgok, amikből lehet erőt meríteni, a jelenlegi kép alapján szép tavasz elé nézhetünk."

Az U19-es leány csapat edzője: Boros László

Az U19-es leány csapat őszi játékoskerete: Varga Boglárka, Vincze Bernadett, Lakatos Dalma, Balogh Dominika, Magyar Éva, Gál Gréta Ivett, Szomolya Zsófia, Mikó Vivien, Magyar Lili, Gál Viktória, Németh Fanni, Balogh Viktória, Lövei Dalma Virág, Neuberger Szilvia, Tirpák Zsanett, Csorba Korina, Tardi Kendra Laura, Havasi Anna Viola

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk