Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Leány U16 - Szezonösszefoglaló

Leány U16 - Szezonösszefoglaló

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Női labdarúgás

A Kazvinszki Jácint irányította U16-os leány csapatunk szeptember 7-én kezdte meg a pontgyűjtést. A lányok az ősz folyamán kiélezett mérkőzéseket játszottak, melyeken a fő cél a fejlődés volt. Az idei első bajnokijukon vereséget szenvedtek az Ózdtól, majd a Vasas ellen sem sikerült pontot szerezniük. A Cigánd otthonában azonban fölényes győzelmet könyvelhettek el, 6-1-re győzték le ellefelüket hazai pályán. Ezt követően a Mezőkövesd és a listavezető, BVSC-Zugló ellen sem sikerült bajnoki egységeik számát növelni, majd egy szoros mérkőzésen maradtak alul a Kisvárda ellen és szezonzárón sem arattak sikert Hatvanban.
U16-os leány csapatunk tagjai közül Balogh Dominika  öt gólt szerzett, Olejnyik Hanna négyszer volt eredményes, illetve egyszer talált be az ellenfél kapujába Balogh Noémi.

Kazvinszki Jácint értékelése:

"A megszerzett három pontot nagyon kevésnek ítélem meg, ám az elsődleges célunk nemcsak a győzelem, hanem a folyamatos fejlődés, a mérkőzés rutin megszerzése és az U16-ban utolsó évüket töltő játékosok magasabb korosztályban való szerepeltetése is. Szoros és kiélezett mérkőzéseket játszottunk, helyenként egész jó játékkal, de megtapasztaltuk, hogy csak ezért még nem jár a három pont. A kidolgozott helyzeteinkkel a jövőben sokkal jobban kell gazdálkodunk. Tanulságos félév volt, alapos felkészülés elé nézünk. Bízom benne, hogy a tavasz jobban sikerül."

Az U16-os leány csapat edzője: Kazvinszki Jácint

Az U16-os leány csapat őszi játékoskerete: Magyar Lili, Farkas Emese, Balogh Viktória, Balogh Noémi, Olejnyik Hanna, Lövei Dalma Virág, Bánhegyesi Dorina, Naményi Daniella Anita, Tardi Kira Luca, Naményi Rebeka Lilla, Varga Boglárka, Szomolya Kinga, Makkai Petra, Kottler Lorina

További híreink

BUDAFOKON A HUSZONKETTEDIK FORDULÓBAN

Dátum: 2023. febr 03. 16:00

A Merkantil Bank Liga huszonkettedik fordulójában a Budafok vendégeiként lépünk pályára vasárnap 14:00-tól.

RUTINOS TAMADÓT IGAZOLTUNK

Dátum: 2023. febr 02. 18:15

Bacsa Patrik személyében egy borsodi kötődésű, rutinos játékos csatlakozott keretünkhöz.

Két csapatunk teremtornázott Cigándon

Dátum: 2023. jan 31. 12:30

Hétvégén U9-es és U11-es korosztályaink csatlakoztak a XII. Nemzetközi Utánpótlás Teremlabdarúgó Torna mezőnyéhez Cigándon.

VERESÉG A BÉKÉSCSABA ELLEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉTRTÉKELÉSEK

Dátum: 2023. jan 29. 20:00

Csapatunk ma kora délután megkezdte a Merkantil Bank Liga tavaszi szezonját. A bajnokság huszonegyedik fordulójában a Békéscsaba ellen lépett pályára.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix