Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Leány U16 - Szezonösszefoglaló

Leány U16 - Szezonösszefoglaló

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Női labdarúgás

A Kazvinszki Jácint irányította U16-os leány csapatunk szeptember 7-én kezdte meg a pontgyűjtést. A lányok az ősz folyamán kiélezett mérkőzéseket játszottak, melyeken a fő cél a fejlődés volt. Az idei első bajnokijukon vereséget szenvedtek az Ózdtól, majd a Vasas ellen sem sikerült pontot szerezniük. A Cigánd otthonában azonban fölényes győzelmet könyvelhettek el, 6-1-re győzték le ellefelüket hazai pályán. Ezt követően a Mezőkövesd és a listavezető, BVSC-Zugló ellen sem sikerült bajnoki egységeik számát növelni, majd egy szoros mérkőzésen maradtak alul a Kisvárda ellen és szezonzárón sem arattak sikert Hatvanban.
U16-os leány csapatunk tagjai közül Balogh Dominika  öt gólt szerzett, Olejnyik Hanna négyszer volt eredményes, illetve egyszer talált be az ellenfél kapujába Balogh Noémi.

Kazvinszki Jácint értékelése:

"A megszerzett három pontot nagyon kevésnek ítélem meg, ám az elsődleges célunk nemcsak a győzelem, hanem a folyamatos fejlődés, a mérkőzés rutin megszerzése és az U16-ban utolsó évüket töltő játékosok magasabb korosztályban való szerepeltetése is. Szoros és kiélezett mérkőzéseket játszottunk, helyenként egész jó játékkal, de megtapasztaltuk, hogy csak ezért még nem jár a három pont. A kidolgozott helyzeteinkkel a jövőben sokkal jobban kell gazdálkodunk. Tanulságos félév volt, alapos felkészülés elé nézünk. Bízom benne, hogy a tavasz jobban sikerül."

Az U16-os leány csapat edzője: Kazvinszki Jácint

Az U16-os leány csapat őszi játékoskerete: Magyar Lili, Farkas Emese, Balogh Viktória, Balogh Noémi, Olejnyik Hanna, Lövei Dalma Virág, Bánhegyesi Dorina, Naményi Daniella Anita, Tardi Kira Luca, Naményi Rebeka Lilla, Varga Boglárka, Szomolya Kinga, Makkai Petra, Kottler Lorina

További híreink

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Elkezdődött a jegyértékesítés a következő hazai mérkőzésre

Dátum: 2024. ápr 18. 10:38

Április utolsó meccsén a Honvéd ellen játszunk a Kolorcity Arénában.

U14: kiütéses győzelem idegenben!

Dátum: 2024. ápr 17. 14:23

A szülők is benne voltak a győzelemben, sokat jelent a támogatásuk a csapatnak!

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk