Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Leány U14 - Szezonösszefoglaló

Leány U14 - Szezonösszefoglaló

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Női labdarúgás

Perjési Zoltánra és játékosaira sok munka várt a szeptember végi szezonrajtot megelőzően. Az U14-es leány csapat gárdája ugyanis szinte teljes egészében átalakult, a tavalyi keretből csupán öten maradtak, hiszen a többiek az U16-os korosztályba léptek. A "távozókat" minőségben és mennyiségben is sikerült gyorsan pótolni és egy lelkes alakulat kezdte meg a pontgyűjtést az idei szezonban. Első mérkőzésüket a Nyíregyháza ellen játszották, akkor sajnos kikaptak, viszont ezt  a Mezőkövesd elleni három ponttal gyorsan kompenzálták is. Ezeket követte egy ózdi döntetlen, egy hatvani vereség és egy fölényes, 7-3-as győzelem Kisvárdán.  Hatodik meccsüket a DVTK ellen játszották, azon a találkozón egy gól nélküli döntetlent követően osztozkodtak a pontokon, majd győzelmet arattak a DEAC vendégeként. Az ősszel még két döntetlent és két vereséget könyvelhettek el. Egy-egy pontot szereztek a Gyöngyössel és a Gödöllővel játszott meccseken, illetve nem sikerült bajnoki egységeik számát növelni a listavezető Eger, valamint a második DVSC-DEAC elleni találkozókon. U14-es leány csapatunk tehát tizenegy mérkőzésen három győzelemmel és négy döntetlennel tizenhárom pontot gyűjtött, mellyel a tabella középmezőnyében, a hetedik helyen zárták a bajnokság első felét.
U14-es együttesünk házi góllövő listának élén öt-öt góllal Mérten Luca és Olejnyik Hanna állnak, őket három találattal követi Pápai Lilla, illetve egy-egy alkalommal volt eredményes Kiss Liliom és Naményi Rebeka.

Perjési Zoltán edzői értékelése:

"A tavalyi keretből mindössze öt lány maradt, a többiek feljebb léptek az U16-os korosztályba, így szinte teljesen új csapatot kellett kialakítani. A kapuskérdés végre megoldódott, egy stabil, megbízható játékos csatlakozott hozzánk Farkas Emese személyében. A védelembe is két új ember érkezett, akiknek nem kellett sok idő a beilleszkedéshez, így hamar összeállt a hátsó alakzat Pápai Lilla vezérletével. A középpályán több variációt is kipróbálhattam, miután ebbe a csapatrészbe is érkeztek új játékosok szeptemberben. Örömteli, hogy mindenki élt a bizalommal és egyre bátrabban, ügyesebben játszott a találkozók alkalmával. A velünk hasonló képességű csapatok ellen támadójátékban többször ötletes, gólratörő focit mutattunk be. Nagyon jól szervezettek voltunk és a csapategységre se lehetett panasz. A játékosok folyamatosan fejlődnek technikailag, taktikai téren és fizikálisan is. A rendszeres edzések révén további javulást várok a tavasszal, mert mindig van hová fejlődni. Gratulálok a csapat minden tagjának az őszi szerepléshez és  köszönöm a szülők és edzőkollégáim munkáját."

Az U14-es leány csapat edzője: Perjési Zoltán

Az U14-es leány csapat őszi játékoskerete: Pápai Lilla Ilona, Farkas Emese, Olejnyik Hanna, Mérten Luca, Kottler Lorina, Pogonyi Boglárka, Kiss Liliom, Tardi Kira Luca, Naményi Rebeka Lilla, Kottler Alina, Mezei Gréta, Sipter Fanni, Lovácsi Viktória, Kovács Kinga

További híreink

Irány Budafok!

Dátum: 2023. dec 01. 10:00

A 17. fordulóban egy olyan csapat otthonába utazunk, akik egy nagyon jó kezdés után „visszább estek”, s most újra szeretnének rátalálni a helyes útra!

Magabiztos és nagyarányú győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2023. nov 30. 05:15

Holnap a bajnoki idény záró meccse jön, hazai pályán fogadjuk a Debreceni Sportcentrum csapatát.

Ma újra pályán az U14!

Dátum: 2023. nov 30. 05:00

Az ősz záró mérkőzése lesz a mai, melyet megelőzően a Cigánd ellen egy pontot szereztünk.

Tizenöt gól a záró mérkőzésen!

Dátum: 2023. nov 30. 04:38

Nemcsak gólzáporos, de fordulatos is volt az U13 őszi utolsó mérkőzése.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk