Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A női labdarúgást népszerűsítette klubunk szakosztálya

A női labdarúgást népszerűsítette klubunk szakosztálya

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Női labdarúgás

Büszkeséggel tölt el minket, hogy a Kolorcity Kazincbarcika női szakosztálya is részt vett ezen a nagyszabású eseményen. A programról Boros László szakvezető összefoglalóját olvashatják:

A főszervező, Kovács Gergely megkeresését örömmel fogadtuk és vettünk részt az eseményen, aminek a fő célja a legkisebb korosztály sport iránti érdeklődésének felkeltése, tovább erősítése, s a megfelelő sportág kiválasztásának segítése.

Ennek megfelelően több egyesület is részt vett a programban. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a testmozgási lehetőségek széles palettájának kipróbálására volt lehetősége a kilátogató gyerekeknek.

Természetesen a mi feladatunk a (női) labdarúgás népszerűsítése volt az eseményen, amin egy 10 fős csapattal (edzők, felnőtt és utánpótlás játékosok) jelentünk meg.

Próbáltuk a lehető legtöbbet megmutatni, így az érdeklődőknek lehetőségük volt kipróbálni különböző mozgás-, labdás koordinációs és reakció-fejlesztő feladatokat, illetve egy felfújható pályán nem maradhatott el az egymás közötti játék sem, amiben utánpótlás lányaink ügyesen állták a sarat a nap folyamán.

Ez a délelőtt tökéletes alkalom volt arra, hogy kapcsolatokat építsünk, megismerjük a környéken működő kisebb egyesületeket és megismertessük magunkat a kilátogató gyerekekkel és szülőkkel egyaránt.

Ha lehetőségünk lesz rá, a következő eseményen is részt fogunk venni, ahol próbálunk még érdekesebb feladatokkal érkezni majd.

 

 

További híreink

Oda-vissza legyőztük a Honvédot, s a tabellán is megelőztük

Dátum: 2024. ápr 29. 18:00

Csábi József: ez a meccs a szív diadala volt!

A KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

Dátum: 2024. ápr 29. 14:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában történt rendkívüli események kapcsán.

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk