Kazincbarcikai Sport Club

Hírek

U15 - Győzelem Sényőn

U15-ös csapatunk a bajnokság kilencedik fordulójában lépett pályára Sényőn. A tegnap délután megrendezett találkozó barcikai sikerrel zárult.

AJKÁN FOLYTATJUK A BAJNOKSÁGOT

Csapatunk vasárnap az Ajka vendégeként bizonyíthat a Merkantil Bank Liga 2022/2023-as szezonjának tizennegyedik fordulójában.

U19 - Vereség Felsőzsolcán

U19-es csapatunk a bajnokság kilencedik fordulójában csütörtökön lépett pályára a Felsőzsolca vendégeként.

Leány U16 - Halasztott mérkőzést pótoltunk

U16-os leány csapatunk tegnap délután egy, a bajnokság negyedik fordulójából elhalasztott mérkőzést pótolt. A Mezőkövesd ellen egy kiegyenlített találkozót követően a vendégek szerezték meg a három pontot.

Leány U19 - Győzelem az Eger ellen

U19-es leány csapatunk tegnap délután gólzáporos mérkőzésen győzte le az Eger alakulatát.

U17 - Vereség a listavezető ellen

A hetet ezúttal U17-es csapatunk nyitotta, akik a Mezőkövesd csapatát fogadták a bajnokság nyolcadik fordulójában.

MÓDOSULTAK A MÉRKŐZÉSEK IDŐPONTJAI

A Magyar Labdarúgó Szövetség elfogadta az NB2-es klubok azon kérését, miszert a 2022-es évben még megrendezésre kerülő bajnoki mérkőzések korábbi időpontokban kerüljenek megrendezésre.

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : HLEBA TAMÁS

A szombati Tiszakécske elleni bajnoki után a találkozó első barcikai gólját jegyző és a meccs egésze alatt remekül játszó, Hleba Tamást nevezte meg sportigazgatónk a mérkőzés legjobbjaként.

U15 - Fölényes győzelem az Ózd ellen

U15-ös együttesünk a bajnokság nyolcadik fordulójában az Ózd korosztályos csapatát látta vendégül. A találkozón a kazincbarcikai fiatalok nagyarányú 5-1-es győzelmet arattak.

DÖNTETLEN MEZŐKERESZTESEN

Fiókcsapatunk szombaton a Mezőkeresztes otthonában lépett pályára. A Borsod-Abaúj-Zeplén megyei első osztályú bajnokság tizenegyedik fordulójában egy gól nélküli döntetlent játszott a Bánhorváti.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk